Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Helaaaalll bence de yazı stili de aynı şekilde olsun

lucarelli

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 November 2010, 00:25:35
Dk 63 Barcelona 4-0 Real Madrid
Türk Mesut için Madrid'i tutanlara inat. Alman Mesut için Barcelona'lıyım.... ;)

m.ozturk

ORDU MAÇI GÜNÜ MARATON GİŞELERİN DE KAGIT DAGITAN ARKADAŞA SÖZ VERMİŞ TİM SİTEYE YAZACAM DİYE SÖZÜMÜ TUTUM ; SİTEYE SÜREKLİ GİRİYORUM FAKAT BİRŞEYLER YAZAMIYORUM HERKESE GÜNAYDIN.....

Atakumlu

Alıntı yapılan: m.ozturk - 30 November 2010, 09:45:25
ORDU MAÇI GÜNÜ MARATON GİŞELERİN DE KAGIT DAGITAN ARKADAŞA SÖZ VERMİŞ TİM SİTEYE YAZACAM DİYE SÖZÜMÜ TUTUM ; SİTEYE SÜREKLİ GİRİYORUM FAKAT BİRŞEYLER YAZAMIYORUM HERKESE GÜNAYDIN.....

evet ustat benle konustuydun ve takip ediyom ama pek yazmıyom dediydin...tesekkurler geldigin ve yazdıgın icin ama senin gibi insanları daha cok aramızda gormek isteriz her zaman bekleriz...

cembaba

Arkadaşın bir tanesi facebook da şöyle yazmış: "Süper Lig'e koştuğumuz bu yolda, tek üzüldüğümüz nokta, Öykü Serter'den ayrılmaktır." :) hahahahahaha

babasamsunlu

sadece55

U14

Samsunspor:6-1461 Trabzon:1   

Alt yapıda tabela yapmışız :)

kabacevizli55

kalptenþimþek

celebi

Ollivanders

Çelebi abi alıntı show başlamış.:)

celebi

kalptenþimþek

hay yaşa serpico beyevladım..zira söylemeden geçemiyeceğim çelebi beyfendi; benden her alıntı yaptığınızda kulaklarım kaşınıyor, mesleğimi yapamıyorum kuzum alıntılarınızdan..rica ediyorum, yapmayınız lütfen..bırakınız bu yanlış huyları.. :-*

celebi

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 01 December 2010, 00:57:11
daha da  alıntı yaparsam  :(
bunu yazan çelebi olamaz mutlaka biri şifresini kırdı  ;D ;D