Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

hakan55

Bu nasıl bir rüzgardır ya kac saatten beri inşallah asılan büyük pankartlar yırtılmamıstır

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: twitter - 27 November 2010, 08:50:59
hava durumu kötü olacak gibi gözüküyor şuan  :-X

Yarın hava açık ve güneşli endişeye gerek yok. (Balkanlardaki su deposunda sorun çıkmazsa tabi)

gkhn

Rüzgar çok kuvvetli ama inşallah bir sorun çıkmaz..

ahmetsefa55

mersın gıresun : 1-0 mac sonucu..  valla sanırım mersınle aynı puandayız ama mersın bu futbolla ılk  2 yı gec ılk 6 ya bıle gıremez dıyorum ama yine de temkinli olmak lazım bellı olmaz burası bankasyabirincilig  ;)

celebi

mersin 14 maç biz 12 maç ypmışız ve ğuanlar aynı 20 sefacığım bilgin olsun :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 27 November 2010, 17:12:57
mersin 14 maç biz 12 maç ypmışız ve ğuanlar aynı 20 sefacığım bilgin olsun :)
he yok abı farkındayım zaten de yıne de buyuk konusup havamız bozulmasın dıye mutevazılıgımızı bozmayalım dıyorum ben  :) zaten mersınden bi cacık olmaz ısterse şuan 30 puanda olsunlar  ;)

celebi

Atakumlu

yarın kendime ve benim gibi kpss sınavına girecek olanlara basarılar dilerim...

davidsavage

İnşallah hayırlısıyla şu kpss yi atlatırız sonra doğru stada. Sınava gireceklere başarılar...

forza_devil

Burak

Koreografi hatırası olarak Bu Aşkın Romanı Yarım Kalmayacak atkıları yaptırılamaz mı abilerim kardeşlerim  ????

Ertuğrul Sağlam

Dk 63 Barcelona 4-0 Real Madrid
Türk Mesut için Madrid'i tutanlara inat. Alman Mesut için Barcelona'lıyım.... ;)

YaşarDoğu

Siteden kim face Ahmet Şen ile arkadş ise silsin hemen.Çünki Profil feyktir ve küfürler savurmaktadır.

Ertuğrul Sağlam

Facebook'ta Ahmet Şen birçok kişinin arkadaş listesinde var, bu kişiyi gerçekte tanıyan varmı?

Ollivanders

Alıntı yapılan: Burak - 29 November 2010, 23:49:26
Koreografi hatırası olarak Bu Aşkın Romanı Yarım Kalmayacak atkıları yaptırılamaz mı abilerim kardeşlerim  ????

guzel fikir kardesim :D