Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

kutsalforma

gkhn

**KaR6**

1000 atlı o gun çocuklar gibi şendik 1000 atlı o gun dev gibi bir orduyu yendik!

mehmet yılmaz

%5'lik kontenjan gereği misafir tribün kapasitesi 925 kişi. O kadar geleceklerini sanmıyorum, hoş, gelmeleri lazım esasında, biz hep doldurduk Ordu'da ilgili tarafı. İnşallah sadece takımlarını desteklemeye çalışırlar, maceracı tiplere prim tanımazlar, dostça ve bizim galibiyetimizle biten bir maç olur.

Cezo

Ordusporun En Golcü Oyuncusu : Müslüm Yelken

Ordusporun Son 3  Maçı
Boluspor   1 - 2  Orduspor      
Adanaspor 3 - 1 Orduspor      
Orduspor    1 - 2  TKİ Tavşanlı

Samsunsporun Son 3 Maçı

Karşıyaka     3 - 2   Samsunspor     
Samsunspor     1 - 1      Denizlispor   
Erciyesspor    0 - 2     Samsunspor

1dk!!! Yorumum : Samsunsporda Savas Esen kadrodışı kaldı ancak bu şaşırtıcı olduğu kadar güzel bir gelişme çünkü savas son haftalarda yaptıgı cimrilikler ve hırçın hareketler artık takıma zarar vermekteydi bunu ancak bu şekilde yatıştırabilirdi kalpar.Şavaş en kısa zamanda hatasının farkına varır ve geriye döner.Maç içinse Samsunspor adına süper geçecektir cünkü Taraftar desteği çok büyük ,bank asyada hiçbir takımın stadı bu kadar dolu değil.Son haftalarda  Hakan Bayraktarın oyunu büyülüyor.Samsunsporda herşey düzgün gidiyor gereken sadece Özgüven.Abdül Aziz ve Murat Y. form tutan diğer isimler ancak Cenk İşler biraz daha hareket katması gerekir onunda katılımlarıyla çok güzel bir Samsunspor izleriz.

King Of The North

Ordunun dereleri gene aşağı akacak tüh, yazık olacak...

kalptenþimþek

samsunteksas

askerde olduğum için uzun süredir maçlara gelemiyordum ama yarın inşallah ordu maçında aranızda olacağım kardeşlerim

mehmet yılmaz

vanlioglu

bu hafta ayrı bi heyecanım var nedense. stadda olmak için neler vermezdim ama trt-1 den idare etcez artık. rahat kazanırız diyorum ama ne zaman böyle düşünsem hep bi terslik çıkıo, inş. bu sefer dilediğimiz gibi olur.

mehmet yılmaz

Maçın ilk 15 dakikasındaki sessizlik eylemine koreografinin hemen ardından bizler de katılacağız. Gerçi süre çok uzun, belki yarın bu süre 5 dk.ya indirilebilir.
Yapsınlar diyemiyorum ama aslında Ordu tribünleri de "tribüncülük ruhu adına" bu protestoya destek verip, sussalar büyük sempati kazanırlar ama elbette ki karar kendilerinin.

55(tuncay)55

15 dk gerçekten büyük süre 5 dk olsa iyi olurdu bu kritik maç ncesi ama olsun herşeye ragmen inş kazanacagızzz

berusa55

27 November 2010, 23:12:57 #267 Son düzenlenme: 27 November 2010, 23:22:07 berusa55
Bu maç haftanın maçı. O kadar önemli hal aldı ki İspanya Futbol Federasyonu bile "Pazar günü Samsunspor Ordu maçı nedeniyle El Clasico'yu Pazartesiye aldık" demiş  ;D ;D

forza_devil

allah hepimizin yardımcısı olur. kazanan allahın izniyle biz oluruz.. nede olsa büyük konuşmamak gerekir.... statda olmamamak her nekadar benim için koysada tv ekranlarında tüm dualarım veda kalbimle 19mayıs statnda olacak... şimdiden kareografi için emeği geçenlerin ellerine sağlık, 75dk bağıran 20000 taraftarımızın gırtlagına sağlık.. maca gidemeyen tv den izleyen binlerin yüregine sağlık, sahada oynayan futbolcuların ayaklarına sağlık (inş iyi top yaparlar bol gol atarlar)... kazasız belasız yolumuza devam ederiz inş... umarım şans bizden yana olur..

red_white