Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

samsunmania

Türkmen: "Yaklaşık bin taraftarımız gidecek.."
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Oynanacak olan Samsunspor-Orduspor maçına Ordu'dan yaklaşık bin taraftar gidecek" dedi..

Türkmen yaptığı açıklamada, Orduspor'un deplasmanda Samsunspor karşısında önemli bir sınav vereceğini söyledi.

Maçın iki takım açısından oldukça önemli olduğuna da değinen Türkmen, ''İki takım da kaybetmek istemiyor, iki takım da kazanarak üst sıraları hedefliyor, bu yüzden temposu yüksek bir maç bekliyoruz, inşallah kazanan taraf Orduspor olur'' diye konuştu.

Yarın akşam oynanacak maça Orduspor taraftarlarının yoğun ilgi göstereceği bilgisini de veren Türkmen, ''Bazı taraftar grupları otobüslerle maça gelecek. Maça gelecek Ordusporlu taraftarların şu ana kadar yaklaşık bin kişiye ulaştığı bilgisini aldık. Ben bütün taraftarlarımızdan maç öncesi ve sonrası kendilerine yakışır hareketlerde bulunmalarını istiyorum'' dedi.

Türkmen, Karadeniz derbisinin güzel ve dostça tamamlanması dileğinde de bulundu. Öte yandan Orduspor Akıncılar Taraftarlar Derneği Başkanı Cüneyt Gözükan, Samsunspor maçına 4 otobüs kaldıracaklarını ve talep gelmesi halinde bu sayıyı artıracaklarını söyledi.

Maça kendi araçlarıyla gidecek taraftarların da bulunduğunu ve diğer taraftar gruplarının da otobüs kaldıracağını kaydeden Gözükan, ''Maça toplu bir şekilde gidip, toplu bir şekilde döneceğiz. Tek isteğimiz takımımızın kazanması'' dedi.

Samsunspor Kulübünden alınan bilgiye göre ise Orduspor taraftarlarına bin 136 kişilik koltuk ayrıldı.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20101127/turkmen_yaklasik_bin_taraftarimiz_gidecek.html

celebi

KareAs55

celebi

25 kişilikse otobüsler evet öyle fakat 40 kişilik ise 25 matematk dersim benim hep süperdi

berusa55

27 November 2010, 16:52:09 #244 Son düzenlenme: 27 November 2010, 16:54:38 berusa55
300kişi ordan gelir; burdakilerle 1000'e yakın olurlar. Hem daha iyi. Deplasman tribünü ne kadar kalabalık olursa galibiyetimizden aldığımız haz da o derece artıyor  ;)

Not: Duyduğuma göre çoğu kareoyu ve tribün şovunu izlemeye geliyormuş. Galibiyet mi? Galibiyet ne arala Samsun deplasmanında :D :D

Ayberk

Karadebniz derbisi mi? Hayır hayır yanlış duymuş olmalıyım. Ordu'ya Çarşamba'yı öneriyorum, hatta Ünye! Evet evet Ünye'yle derbi yapsınlar!!! Bunlar kim de derbi yaptılar hemen ya?! ;D

Ayberk

Abi ordunun %100'de biri Samsun'da olacak yarın desenize :D :D :D .:.:.

fatih55ankara

28 Kasım 2010 Pazar günü 19.00 da oynayacağımız Orduspor karşılaması esnasında stat kapılarında sıkışma yaşanmaması için ek önlemler alınmıştır. Buna göre;

·         Stat kapıları saat 16.30 da açılacaktır.

·         Maraton tribününde toplam 12 turnike açık olacaktır.

·         Emniyet güçlerinin arama noktası sayısı arttırılacaktır.

Taraftarlarımızın maça daha rahat girebilmesi için önlem almaya çalışmaktayız. Bununla birlikte, maç başlama saatine çok az süre kaldığında gelinirse yine sıkışma olması kaçınılmazdır. Çünkü turnikelerimiz barkod okuyuculudur ve belli süre aralıkları ile çalışmaktadır. Bu nedenle taraftarlarımızın maça geliş saatlerini buna göre ayarlamalarını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yönetim Kurulu

ahmetsefa55

barkodlar okumuyo kı sorun orda zaten. ayrıca nıye ustten gırıs zorunlu kı alltan gırısıde serbest bıraksalar hıc boyle şeyler yaşanmaz bence

kuzey55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 27 November 2010, 18:10:04
barkodlar okumuyo kı sorun orda zaten. ayrıca nıye ustten gırıs zorunlu kı alltan gırısıde serbest bıraksalar hıc boyle şeyler yaşanmaz bence

Maraton tribününde toplam 12 turnike açık olacaktır.

celebi

az önce babamı aradım maça gidecek termeden erken git dedim sağlam kaldır kartonu diye 62 yaşındaki adam sen hiç merak etme dedi vazife yeriğne getirilir diye. bu arada anacığımla görüşürken sende gelecek misin dedi maça :( nerdeeeee

mehmet yılmaz

Bu iyi haber işte... Sonunda!

Alıntı28 Kasım 2010 Pazar günü 19.00 da oynayacağımız Orduspor karşılaması esnasında stat kapılarında sıkışma yaşanmaması için ek önlemler alınmıştır. Buna göre;

·         Stat kapıları saat 16.30 da açılacaktır.

·         Maraton tribününde toplam 12 turnike açık olacaktır.

·         Emniyet güçlerinin arama noktası sayısı arttırılacaktır.

Taraftarlarımızın maça daha rahat girebilmesi için önlem almaya çalışmaktayız. Bununla birlikte, maç başlama saatine çok az süre kaldığında gelinirse yine sıkışma olması kaçınılmazdır. Çünkü turnikelerimiz barkod okuyuculudur ve belli süre aralıkları ile çalışmaktadır. Bu nedenle taraftarlarımızın maça geliş saatlerini buna göre ayarlamalarını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yönetim Kurulu

kabacevizli55

1bin kadar ordu seyircisi gelçekmiş başkanları dedi
keşke gelseler deplasman tribününde iyi olması hoşumuza gider 20bin samsunspor taraftarının şowunu herkesin izlemesini isterim

Efsane Meskenler

o kadar kişi geleceklerini sanmıyorum ama keske gelseler rakıp trıbun dolu olunca dahada cok bagırıyo insan :D