Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

berusa55

Harika sonuçlar. Bunların üzerine galibiyetimiz dehşet olacak :)

furkan5534

Allahhhhhhhhh

bolu 3-3 akhsar
karsıyaka 2-2 denızlı
kartal 0 0 altay
lınyıt 3-1 gungoren
adana 1-1 g.antep bel.

adana 90. dk penaltıdan attı hersey bızım ıcın yapılıyor Allahmmm nekadar buyuksunnnnnnnn hAydi SAMSUnUM Haydi BEEEEEEEEEEEEEEE

Harun55

Super yaaaaaaa
Adanaspor 1 - 1 Gaziantep BB (0 - 0)   
Boluspor 3 - 3 Akhisar Belediye (1 - 1)   
Karsiyaka 2 - 2 Denizlispor (1 - 2)   

Erciyes de yeniliyo zaten Diyarbakir super oynuyo yaaa. :D

Bu aksamda insalllaaah biz yenerizzz yine bu hafta karli olarak biz cikariz insallah yaaa. :D

GurbetciFanatik

Ula istesek böyle bitmezdi beeee

üstekki 3 takim berabere
1 yenildi

bizde orduya koydukmu

bu arada benim skor tahminim
2 - 0

GökhanÇağlar

sonuçlar tam istedigimiz gibi denizli,gaziantep belediye ve bolu nun maçları berabere bitti.erciyes de yeniliyor.akşam yenersek 3. yüz

furkan5534

walla tavsanlı lınyıte helal olsn yemın edıuyorum 19 puan yaptlar 1 mac alsalar play off da 3-4 e cıkıcaklar

ahmetsefa55

allahım yine herkes bize çalıstı . adana ve akhısar son anda atınca allahhhhhhhh dıyıp sevınenler el kaldırsın

Harun55

Playoffu konusmak icin daha cokkk erken..
Bi kaç hafta önce Huseyin Kalpar Playoff icin oynuyoruz diye bi açiklama yapmisti..
Bence çok yanlis bi düsünce, bu kadro ile 1. veyahut 2. siralarda yer almak lazim diye dusunuyorum..

Samsunspor - Orduspor maçi skor tahminim 2-1

furkan5534

Cagdas Ünver

Bu Skorlardan sonra bu maçı almak farz oldu. Hadi be Samsunsporum güldür yüzümüzü

cembaba

Artık bu maçı o kadar organizasyon yapan abilerim, kardeşlerim için alsalar yeter...

_SoN_

haydi maçaaa, biletler elide yola çıkıyoruuz.

GökhanÇağlar

özellikle bu sonuçlardan sonra mutlak kazanmamız gereken bir maç.kazanırsak ilk yarıyı lider bile bitirebiliriz

samsunum

çok zor maç yenen 3.oluo ordu zorlayacaklardır

celebi