Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

28 November 2010, 01:40:41 #270 Son düzenlenme: 28 November 2010, 01:48:53 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: red_white - 28 November 2010, 01:21:41
uyuyamıyorum heyecandan ya  :o
:D >l< >l< >l< bende girmediğim yer kalmadı Td yerel basın siteleri face yok bu başka birşey...

gkhn

mehmet yılmaz

Allah mahcup etmesin!
İnşallah sahada takımımız, tribünde de büyük taraftarımız şov yapar, sevinir, sevindirir...

beşnumara

Bu nasıl heyecandır yaa madridli olsam barça maçını böyle bekleyemezdim heralde :)

berusa55

Onlar da bizim maçı bekliyorlar. Baksana bizim maçımız var diye koskoca el clasico'larını Pazartesiye aldırmışlar  :D

beşnumara

Ayrıca bizim koreoyu gördükten sonra kendi koreolarını nasıl yapacaklar acaba? :D
Utanırlar vazgeçerler kesin  ;D

Turuncu

Alıntı yapılan: beşnumara - 28 November 2010, 02:21:19
Bu nasıl heyecandır yaa madridli olsam barça maçını böyle bekleyemezdim heralde :)
Aynen abi yarın 8'de dershane var heycandan uyuyamıyorum.

ahmetsefa55

cok ınandık kareoya , buyuk emek verdık , butun sehırı bayraklarla donattık, butun sehır havaya gırdı, allahım sen utandırma bızı. çok bişe istemıyoruz 3 puancık ıstıyoruz  :)

tanju55

bugün stad da olmayi cok isterdim ama gurbetteyiz yapacak bisey yok ne yazik ki...
derbiye gelince her oynadigimiz karadeniz takimi derbi oluyor anlamadim gitti...benim icin bitane karadeniz derbisi var o da SAMSUNSPOR - trabrumspor...

maço

Kadir ÇELEBİ

Bu maçta çok kişi yer bulamayacak şehirdeki heycan istanbula sıçramış görünüyor güngören maçı için şimdiden planlar yapılıyor uzun zamandır bu atmosfer yaşanmıyordu allah hiçbirimizi utandırmasın...

KareAs55

Hava şuan çok güzel :)

Sitenin temamı değişti ?

berusa55

Sitede şu an çalışmalar yapılıyor...

Maç günü rüzgar dindi hava güneşli ve sıcak. İnşallah akşam yürekler de sıcak ve mutlu olur.

Ladikli

protesto güzel ama süre uzun gibi,yakalamış olduğumuz havayı devam ettirmemiz ve hedefimize ilerlememiz açısından kazanmamız gereken bir karşılaşma,elimizden gelen en iyi desteği herzamanki gibi vereceğiz,herzaman heryerde Samsunspor.

furkan5534

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 28 November 2010, 12:35:20
Bu maçta çok kişi yer bulamayacak şehirdeki heycan istanbula sıçramış görünüyor güngören maçı için şimdiden planlar yapılıyor uzun zamandır bu atmosfer yaşanmıyordu allah hiçbirimizi utandırmasın...

sıcramazmı ye hecan doruktaa