Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

piyanist

Alıntı yapılan: "bodensee55"alin size transfer ortami ericey yane lorant bio kac topcu kovmus......zafer, timucin, bouazizi ..hepside iyi adam is yapar ...yoneticler alin size ...topcular gerekli is bilen is bitiren

Bu futbolcular gerçekten iyi ama takımından kovulmuş topçular ne kadar faydalı olur oda işin öbür tarafı.Bu adamlarla 2 sene sözleşme yapılmalı seneyede kalmalı ki adamlar hem takıma alışsın hemde seneye daha iyi takım kurasın

MeL_55

AlıntıSAMSUN'U SEVİYORUM

Kırmızı-Beyazlı ekipten teklif aldığını doğrulayan Şekersporlu futbolcu Evren Turhan, "Samsunspor'un bendeki yeri çok farklı. Her zaman varım. Yeterki kulüpler anlaşsın" diye konuştu

SAMSUN'U SEVİYORUM
Samsunspor'un transfer teklifi götürdüğü eski futbolcusu Şekersporlu Evren Turhan, Kırmızı-Beyazlı ekipte, "Her zaman göreve hazırım" diye konuştu. Telefonla kendisine ulaştığımız tecrübeli futbolcu, yönetimden böyle bir transfer teklifi aldığını doğruladı. Evren, "Samsunspor'un bendeki yeri çok farklı. Her zaman varım. Yeter ki kulüpler anlaşsın" diye konuştu.

EVET DERİM

Şekerspor ile üç yıllık bir anlaşmasının olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Kiralık olarak beni düşünürselerse bu transferin gerçekleşmemesi için bir neden olmaz. Şekerspor tarafından benim görüşüm sorulduğunda ben oynamak istediğimi söylerim. Tabiki sadece benim istememle bu iş gerçekleşmez. Teknik heyetinde bu konudaki görüşü çok önemli" dedi.  
[/size]

ali ihsan

Erciyesin kadro dışı bıraktığı sol açık Timuçin ve sağ açık Zafer demiray faydalı olur kanaatindeyim.Ayrıca Adnanın yanına olumlu top kullanabilen bir ön libero şart benim adayım Eskişehirde oynayan Ümit Aydın.Defansımız diğer bölgelere göre iyi .En önemlisi etkili 2 tane forvet şart.Takıma direkt katkıda bulunabilecek banko topçu lazım özellikle birebirde etkili tabi ara transferde böyle birisini bulabilirmiyiz orası meçhul.Elimizi çabuk tutmalıyız.

supporter

Geçen yıl Malatya'da bize attığı gollerden sonraki sevincini unutmadık Evren'in. Ayrıca zaten normalde de ağır olan bu futbolcu bu yaşta takıma ne kadar faydalı olabilir bu da tartışılır. Dökme'nin bir benzeri olur. Biraz daha iyi şut atanı.

Amsterdamli

Futbolcu bulunmasina bulunur. Kimse iyi futbolcusunu devre arasinda birakmaz mantigi dogru degildir.

Oynadigimiz ligin kalitesi ortada, o yuzden bu kaliteyi asacak futbolcularin sayisi artiyor ve daha buyuk bir havuzdan futbolcu secme olanagimiz var.

Eger Levent Eris´e biraz guveniyorsam kesinlikle Gokhan Kaba, Serkan Ozdemir, Fatih Aytekin gibi futbolculara yeterli gozu ile bakmiyordur ve bunlarin yerini doldurmak isteyecektir.

Ayrica Erisin yani sira Ercument Coskunderede bu is ile ilgileniyor ve bes para etmez futbolculari alacaklarini hic sanmiyorum.

Kusura bakmayin ama bu futbolculari sadece futboldan zerre kadar anlamayan Engin Uzun alir takima. Artik bu isi bildigini dusundugumuz iki insan ve ekibi var basimizda.

Alinacak futbolcular kampa baslamadan alinmalidir. Ben karamsar degilim ama once guvendigimiz daglara kar yagmadigini bir gorelim, hangi futbolculari kadromuza katacaklar hangilerini gonderecekler ondan sonra yorum yapmaya devam ederiz.

veis

istanbul bld ile aramızda 12 puan fark var bu çok degil ha kendi salaklıgımızdan oldu ama bu iş 3 tane ile degil enaz 5 veya 6 tane adamla olur çünkü playofda dişe diş maçlara geniş kadro lazım bi gökhan kaba yedek olacaksa playofa kalmayalım yani bize direklerin haricinde yedeklere bile adam lazım.evren konusundada adam topçu sonuçda malatyada bize gol atdı sevindi haklı çünkü ekmek parası bizdede malatyada mallara çakar ozamanda bizde oynar seviniriz hepberaber gelmesinde çok fayda var.

Rentboy

Alıntı yapılan: "aliihsan55"Erciyesin kadro dışı bıraktığı sol açık Timuçin ve sağ açık Zafer demiray faydalı olur kanaatindeyim.Ayrıca Adnanın yanına olumlu top kullanabilen bir ön libero şart benim adayım Eskişehirde oynayan Ümit Aydın.Defansımız diğer bölgelere göre iyi .En önemlisi etkili 2 tane forvet şart.Takıma direkt katkıda bulunabilecek banko topçu lazım özellikle birebirde etkili tabi ara transferde böyle birisini bulabilirmiyiz orası meçhul.Elimizi çabuk tutmalıyız.
kesinlikle katılıyorum ümit aydın bize ilaç gibi gelir.adnanla güzel anlaşabilirlerse ki yürekten inanıyorum anlaşabileceklerini orta sahanın ortası garanti altına alınmış olur...

veis

arada saglam 5 tane topçu almazsak ilk 6 yalan olur.takımın yedek kulubeside iptal durumda.yönetim gurbetçi felan diyor umarım olmaz adamlar lige alışana kadar lig biter.süperligde oynamış kora kor savaşacak adam lazım bize.ay uy of devri bitdi ve umarım yönetim beni yanıltır çünkü bu adamlar kampa kadar samsunlu olması gerekiyor.geç kalırlarsa oda bitmemiz anlamına gelir.

ngonge

evren turhan gene gelecek herhalde. bir klasik oldu artık aldığımız adamları geri almak. hoş devre arası başka nerden adam bulacaz o da muallak.

piyanist

Timuçin,Zafer Demiray,Ümit Aydın...

Bunlar kesinlikle alınmalı adamlar ne güzel düşmüş Özellikle Timuçin Ve Ümit Faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Evrende Tecrübeli Alınsa oda iyi Olur.Fatih Yada Gökhan Kabadan Daha iyi olduğu kesin en azından.Petkovun gitmemesi lazım

cem and naz55

Alıntı yapılan: "supporter"Geçen yıl Malatya'da bize attığı gollerden sonraki sevincini unutmadık Evren'in. Ayrıca zaten normalde de ağır olan bu futbolcu bu yaşta takıma ne kadar faydalı olabilir bu da tartışılır. Dökme'nin bir benzeri olur. Biraz daha iyi şut atanı.
ne olacaktı bize gol attığında oturup ağlayacakmıydı adam parasını kazanıyordu ekmek yiyordu iyi bir transfer olur
gelmesini istediğim futbolcular
ümit aydın evren turhan cek işler yunus altun
timuçin olmaz o olursa evren olmaz ikisi aynı tip oyuncu bizimkinler veysellede görüşüyorlarmış inanmak istemiyorum biri bunun şaka olduğunu söylesin bana

supporter

Alıntı yapılan: "cem and naz55"ne olacaktı bize gol attığında oturup ağlayacakmıydı adam parasını kazanıyordu ekmek yiyordu iyi bir transfer olur
gelmesini istediğim futbolcular
ümit aydın evren turhan cek işler yunus altun
timuçin olmaz ...

oturup ağlasın diyen olmadı bu üslupla konuşmaya gerek yok
bana sevinci abartılı geldi ayrıca neden alınmamasını düşündüğüm konusunda başka sebepler de yazdım istemeyen bana hak vermeyebilir.

ngonge

Alıntı yapılan: "cem and naz55"timuçin olmaz o olursa evren olmaz ikisi aynı tip oyuncu

alakası yok evren oyun kurucu, timuçin sol kanat.

ama evren 31 timuçin 34 yaşında!

cem and naz55

Alıntı yapılan: "ngonge"
alakası yok evren oyun kurucu, timuçin sol kanat.

ama evren 31 timuçin 34 yaşında!
ikiside ağır ikisininde defansif özelliğide yok onu demek istedim neyse sorun değil

jean

evren bize gol atacak tabi malatyaspor formasi giyiyordu adam oradan para kazaniyor o normal onda birsey yok bne bile sapin akadar samsunsporluyum o durumda bene atarim timucin gecen seneki performansi yok evren gelsin bence