BankAsya Birinci Lig / 10. Hafta - Samsunsporumuz - Diyarbakırspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 24 October 2010, 17:40:39

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

2. yarıdaki samsunspor felaketti resmen diyarbakırdayız gibi oynadık kontraatk falan herhalde skorun verdiği rahatlıktan dolayı bu toblo ortaya çıktı

gkhn

Anıl gene çabalıdı bişeyler yapmak için :P ztn futbolcular ilk yarıda bitirmişlerdi futbolu kafalarında ikinci yarıda öle skoru geçiştirdiler...

Mert

Ali cansuna hasta oldum bi gol attı götü kalktı yavşağın.Caner de aynı hiç değişmemiş anca şov yapıyolar.Gideceğiniz yerler orasıdır beter olun.Ama herşeyden önce adam olun adam !!

europe_55

Tebrikler SAMSUNSPOR!

Insallah Mersin'i de yenersek, önümüz acik...

Kadir ÇELEBİ

31 October 2010, 17:07:29 #289 Son düzenlenme: 31 October 2010, 17:13:22 SamsunSpor_34
Daha öncesi şahsi olmak Üzre Babamsın yaaa ömrüm boyunca işi gereği mecburen bana maç sonucunu sormak zorunda kaldı ama hiçbir zaman bundan vaz geçmedi maç içersinde ve sonunda mutlaka sordu (SAMSUNSPOR) Babamsın.. Mehmet ÇELEBİ namı diyar MAHMUT ÇELEBİ.. Skor Samsunsporumuz 3 - diyarbakırspor 1 baba.. telefonu mutlulukla kapatabilirsin.....

ender

3-0 a kadar cok guzel oyun.sonrasi ise sahada gezinme yalniz anili ilk defa seyretme sansi buldum ve cok hosuma gitti.canli oynanan bir doneme sure alsa dahada faydali olurdu.top ayagina oldukca yakisiyor.

cembaba

AlıntıDiyar kan ağlıyor!
Bank Asya 1. Lig'in galibiyetsiz tek takımı olan Diyarbakırspor, Samsun karşısında da tutunamadı.

Yaşadığı mali krizi bir türlü atlatamayan Güneydoğu ekibinin kabusu bitmek bilmiyor. Ligin 10. haftasında Karadeniz deplasmanına çıkan Diyabakırspor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Maça iyi başlayan Samsunspor, henüz 9. dakikada Svaş'la öne geçerken 3 dakikka sonra Zenke skoru 2-0'a getirdi. 30. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Savaş ilk yarının skorunu ilan etti: 3-0.

İkinci yarıda oyun daha çok rölantide geçerken 70. dakikada Ali Cansun'un attığı gol, sadece skoru belirledi: 3-1.

Bu sonuçla Samsunspor 15 puana yükselirken Diyarbakırspor, 3 puanla yine ligin son sırasında kaldı.

SAMSUNSPOR: 3 - DİYARBAKIRSPOR: 1
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Mehmet Kısal, Muhammet Yumak  

Samsunspor: Ahmet, Adem, Ersin, Kemal, Orhan, Hakan Bayraktar  (Dk. 46 Murat), Savaş  (Dk. 70 Anıl), Abdulaziz, Zenke, Agbetu  (Dk. 59 Cenk ), Turgay  

Diyarbakırspor: Korcan, Suat, Kerem, Erhan, Tufan  (Dk. 44 Kadir), Halil, Mustafa Çiçek  (Dk. 46 Vedat), Engin, Onur  (Dk. 67 Ali Cansun) Caner, Ufuk  

Goller: Dk. 10 ve 30 Savaş, Dk. 11 Zenke (Samsunspor), Dk. 68 Ali Cansun (Diyarbakırspor)
Sarı Kartlar: Dk. 33 Agbetu, Dk. 66 Kemal, Dk. 76 Anıl, Dk. 90+1 Murat (Samsunspor), Dk. 57 Caner, Dk. 89 Ufuk, Dk. 90+3 Kerem (Diyarbakırspor)

(Ligtv.com.tr)

Puan tablomuz da gayet iyi bence. Yukarıyla aramızda pek bir fark yok. Mersin'i de yendik mi... Keyfimize diyecek olmaz...

berusa55

Uzun bir aradan sonra ilk 6! Mersin maçını kesinlikle çevirmemiz lazım bu artık farz oldu...

Maça gelince; çok kolay ve kasmadan oynadığımız bir oyun oldu. İkinci yarı aynı tempoda ve konsantrede oynamayı beklemek biraz zordu. Hafat içi önemli bir maçımız olduğunu düşününce bu gayet de normaldi. Diyarbakır'ın attığı golü de resmen hediye ettik. Tribünler, maçı tv verdiği halde harikaydı. >l<

Kadir ÇELEBİ

2inc, yarı itibariylre  Tv karşısında  görünen hakan ve cenk değişikliği sadece orta alanda eksilmemize neden olmuştur.. Murat vasat durumunu devam ettiriyor anıl (tartışılan) beklenildiği gibi yani vasat bence.. cenk beklenilenin daha gerisinde kimse yendik mutluyuz durumunda değerlendirmesin tıpkı mersin i..y.r maçına nasıl bakmak istiyorsak öyle değerlendirelim..

davidsavage

Ben stadtaydım maraton ilk başlarda boştu ama sonradan acayip doldu ya babam tv den boş diyor,ben nasıl olur ya çok kalabalıktı diyorum fotolar felan koysalarda maç içinde görsek net bi şekilde. aynı tarifede mersine olsun 3-1  :) :D

engin55

İlk yarı istediğimiz gibi gitti ama ikinci yarı diyarbakırı izledik. Bizim ilk 11 güzel. Oyuncu değiştirdikçe takım bozuluyor. Murat geçen seneki murat değil kötü oynuyor. Cenk bitmiş zaten söylencek birşey yok. Anıl iyiydi bence. Mersin maçını çevirebilirsek ilk 3 teyiz...

SAMSUNLU ORUMA 55

;) :) :D bu maçıda aldık allahın izniyle hafta içi çarşamba günü oynuyacağımız mersin maçını galip veya beraberlikte sonuçlandırarak haftayı en karlı kapatan takım biz oluruz inşallah.....  ::) :( :-[

Ahmeti

FaTiH_HaN

30 dk da maçı bitirdik 2. yarı takım kendini yormadı mersin maçını düşündüler galiba. Ama cenk tam bir hayal kırıklığı oldu. O kadar savunuyoruz hoca cenki oynatsın diyoruz. bizi haklı çıkaracak tek bir hareketi yok, heyecanı yok, temposu yok anlamıyorum, bundan iyi fırsat bulamaz daha diyar defansını kevgir etmesi lazımdı. antreman mı yapmıyor sanki 40 yaşındaki amcaların halı saha maçlarındaki gibi koşuyor ikili mücadeleye girmiyor :(

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: gkhn - 31 October 2010, 17:03:42
Anıl gene çabalıdı bişeyler yapmak için :P ztn futbolcular ilk yarıda bitirmişlerdi futbolu kafalarında ikinci yarıda öle skoru geçiştirdiler...

Çabalamaksa önemli olan benim daha fazlla beklediğim abdüllaziz bile çabaladı şahi görüşüm 2nci yarı akılda bitiren futbolculardan ziyade hoca bitirdi ilk yarı sonucu 0-0 bitmiş olsaydı benim beklentim zenke ve agbetu değişikliği bile hayaldi bence hoca denedi istedi ama beklenilen futbolcu anıl ve cenk ilk yarıda atılan 3 golün üstüne ekstra birşey katamadılar.. ne olursa olsun katmalılardı mecburlardı... Mersin idmanyurdu karşılaşmasına tektrar parmak basıyorum 10 olur 9 olmaz 11 muhteşem olur...