BankAsya Birinci Lig / 10. Hafta - Samsunsporumuz - Diyarbakırspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 24 October 2010, 17:40:39

« önceki - sonraki »

merkez

Rakip zor ve sıkıntılı bir dönemden geçen Diyarbakır olunca, galibiyetin çantada keklik olacağı düşüncesi hakimdi normal olarak tüm taraftarda.Hafta içinin kasvetli,soğuk ve yağışlı günlerine inat sanki bizim için açmıştı güneş.Belki de üşümeden,ıslanmadan,homurdanmadan izleyebileceğimiz son maçtı bu maç.Hal böyle olunca oldukça keyifli saatler bizi bekliyordu stadda.

Maratonun arka tarafında bulunan çamur deryasını görmeyen yöneticilere saygılar sunuyorum.Allah aşkına sezon başında stadın çimlerine bakmıyorsunuz,stadın çevresiyle ,taraftarın yani sizlerin velinimeti olan insanların dizlerine kadar çamura batıp stada girmelerini engellemiyorsunuz siz ne yapıyorsunuz ? Staddan sorumlu yönetici ne iş yapıyor ?

Maça başladığımız kadro beklenen kadroydu.Cenk ve Anılın 16 kişilik kadroda olması da beklediğimiz gelişmeydi.İlk dakikalarda Diyarbakırsporun inanılmaz defans hataları ile ilk 5 dakikada birkaç etkili pozisyon buluşumuz maç öncesi düşüncelerimizi teyyit eder gibiydi.Nitekim sonrasında gelen 3 gol tüm taraftarı kendinden geçirmişti.

İkinci yarıda Murat,Anıl ve Cenkin farklı dakikalarda oyuna gireceğini neredeyse tüm taraftarlar biliyordu,keza öyle de oldu.Fakat biz takım daha rahat oynayacak,daha etkili olacak diye düşünürken,ayağa paslarla etkili gelen demoralize olacağını beklerken tam tersi organize olmuş bir rakip bulduk malesef karşımızda.

Sistemsiz saçma sapan dan dun vuruşlara bir de rakip kale önünde bencil  davranışlar eklenince Sevgili Ahmetin hatasından kaynaklanan golü gördük malesef kalemizde.(Nazarlığı olsun onun,bu takımda en son laf söylenecek kişi bence o dur.)

Anılın kumaşının iyi olduğu yere basışından bile belli oluyor.Bence kaprislerden ,hırs ve ihtiraslardan arınıp saha içi ve saha dışını ayırarark doğru kararlar vermeli  Hüseyin Kalpar.Zira belki de onun can simidi Anıl veya Cenk olacaktır ilerleyen günlerde.

Zenke maçın başından sonuna kadar etkisizdi.Her topa kıçını dönüyor,hırs yok,koşmak yok mücadele yok yok yok yok ...İkinci yarı son dakikalarda arzu ettiğimiz tarzda çıkışlar yapsa da bence vasatın altında kalıyor Zenke.

Agbetu ,ne yaptığını anlayamadım henüz,somut bir katkısını göremiyorum bu takıma.

Hakan Bayraktar oyunda kaldığı sürece görevini layıkıyla yerine getirdi,maestro gibi takımı yönetti,oldukça güzel işler yaptı.Olası bir sakatlık ya da kart ihtimali yüzünden oyundan çıktığı kanısındayım ben de herkes gibi.

Kemal çok doğru işler yapıyor savaşıyor ,mücadele ediyor.Helal olsun o na.Samsunsporun emektar topçuları arasında görmek isterim kendisini.

Adem çalıştı ,tam bir görev adamı ...İyiydi .

Ersin fazla söze gerek yok,çok temiz oynuyor.Emek veriyor çabalıyor.

Abdülaziz koşuyor,istiyor mücadele ediyor.İstediğimiz düzeyde olmasa da iyi niyetli.Hem geride hem ilerde gördük kendisini,umarım turgut doğan gibi o da birden önemli bir aşama kaydeder.

Savaş iki gol attı ama bence attığından fazlasını kaybettirdi.Çok bencil ,daha paylaşımcı olmalı fazla gol atana extra prim mi var ? anlayamadım.

Turgay bazen şaşırtsa da bildiğimiz Turgay.Elinden geleni yapıyor.

Orhan ilk maçlara nazaran daha güven veriyor,daha az hata yapıyor.

Murat hayal kırıklığı

Cenk şeytanın bacağını kırmayı bekliyor.

Umarım hafta içi Mersini geçeriz ,kendi oyunumuzu oynadığımız takdirde bu ligde bizi kolay kolay klmse yenemez.Bkz bu maçın ilk yarısı.Bırakın play offu,ütopik gelebilir ama biz ilk ikide bile bitirebiliriz bu ligi.Yeter ki inanalım,yeter ki elimizdeki kuvvetin,camiamızın büyüklüğünün,binlerce kilometreye yüzlerce taraftarın gidişinin farkında olalım

Farkında olmayanları farkındalaştıralım...!!!
...

Serkan

Alıntı yapılan: emre55 - 31 October 2010, 21:36:37
seninle sid.k yarıştırmıcam burda   :)  birinin bişey anlatması gerekiyorsa anlatabiliyorsa gelir anlatır. diğer mesajımda da yazdığım gibi sıkıntısı olan,yazar özelden  ;)

Dostum kimsin bilmiyorum ama biraz daha dikkat etsen yazım şekline yok gelir anlatır yok sidik yarıştırmicam filan..

Anlatabiliyorsa filan bizde biliyoruz burada gider yapmasını, ayıkıyorsun inşallah..

Ollivanders

Savaş iki gol attı ama bence attığından fazlasını kaybettirdi.Çok bencil ,daha paylaşımcı olmalı fazla gol atana extra prim mi var ? anlayamadım

>l< >l< >l<

cembaba

Bende Cenk oyunda kaldığı süre içersinde birşeyler yapma çabasında olduğunu farkedenlerdenim. Yaşı itibariyle topu alıp yardırmasını bekleyemeyiz. Adam daha yeni yeni kendine geliyor. Bir kaç maç daha oynadıktan sonra muhakkak ki faydası olacaktır. Ama bence Salih Abinin söyledikleri daha önemli: BİRLİKTE OLMAK..

Takım olabildiğimiz taktirde yenemeyeceğimiz takım yok şu ligde. Bir de takımın el ele Şirinler'e gidip "oley" yaptırması bence çok güzeldi. Takım olunca, birlik olunca güzel günler göreceğiz. Mersin maçı ve sonrasındaki Karşıyaka maçından çıkarılacak 6 puan bizi çok ama çok rahatlacaktır.

ali ihsan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 October 2010, 21:38:12
ben yazmam derdim olsa yüz yüze hallederim ;)
Alıntı yapılan: emre55 - 31 October 2010, 21:40:54
yazmıcam diyorum ama olmuyor. peki gazın varsa alırız ;) 

Sizi tanımasam karışmayacağım ama bokunu çıkardınız iyice  >:(

Az yazdıklarınıza dikkat edin ...Eğitim görmüş adamlarsınız iyi ki ...

Ollivanders

Bir de takımın el ele Şirinler'e gidip "oley" yaptırması bence çok güzeldi. mesela bunu mac sonu cenk baslattı. Cenki savunmak degil amacım ama hosuma gitti cenk adına.

Serkan

Ollivanders

Aykutlara sığındık :) net var dediler geldik :) ama yavuz kırmıcam diye soz verdi ....:)

Serkan

KareAs55

Cenk kötü oynadı diyosunuzda ikinci yarı takım top falan oynamadıki.. Buda bir gerçek maçın başındaki agbetunun kaçırdığını cenk her türlü atardı  ;)

emre

Alıntı yapılan: Serkan - 31 October 2010, 21:42:52
Dostum kimsin bilmiyorum ama biraz daha dikkat etsen yazım şekline yok gelir anlatır yok sidik yarıştırmicam filan..

Anlatabiliyorsa filan bizde biliyoruz burada gider yapmasını, ayıkıyorsun inşallah..

biz hallettik aramızda.Mustafa kardeşim tanır beni. daha boşuna tartışmaya gerek yok..

berusa55

Mersin maçında görüşmek üzere şimdilik hoşçakal mabet  ;)

TeRMeLee

Serkan

Alıntı yapılan: emre55 - 31 October 2010, 22:11:02
biz hallettik aramızda.Mustafa kardeşim tanır beni. daha boşuna tartışmaya gerek yok..

Sevindim, halletmenize...

jean

Maca bakabildim cok sukur iyi gidiyoruz Allah nazardan saklasin gollerin pespese gelmesi cildirtti béni ins Boyle devam ederiz