BankAsya Birinci Lig / 10. Hafta - Samsunsporumuz - Diyarbakırspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 24 October 2010, 17:40:39

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

3 golü de erken bulduktan sonra oyunu rölantiye almamızı haftaiçi oynayacağımız Mersin maçına bağlıyorum ben.

Tebrikler çocuklar >l< , Çarşamba gnüne kadar keyifler keka.

cembaba

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 31 October 2010, 18:15:43
3 golü de erken bulduktan sonra oyunu rölantiye almamızı haftaiçi oynayacağımız Mersin maçına bağlıyorum ben.

Tebrikler çocuklar >l< , Çarşamba gnüne kadar keyifler keka.

Çarşamba gününden sonra da inşallah devam etsin bu mutluluk :)

kabacevizli55

doðan

Anıl kaliyesini gerçekten gösteriyor ; ama yiğdin hakkını verelim HAKAN BAYRAKTAR a alkış >l< >l<, giderek yükseltiyor temposunu 2. goldeki asist şahaneydi , mersin maçını düşünen hoca dinlendirdi onu , murat yıldırım hayal kırıklığı hala çok eziyor topu , turgay çok yoruldu onada alkış , alıkışın kocamanı birde KEMAL e  >l< >l<, Cenk isteksizdi ama orda olması bile yakışıyor , yanlııız eğer zarar verceksen takıma külahlar başka tarafa , birde alkış SAVAŞ a çok mücadele etti faakaat  o pası cenk e bilerek atmadıysan ki bana öyle geldi .. İstenmeyeni sizler değil bizler belirleriz , TARAFTARA kocammmmmaaan alkış  >l< >l< >l< >l<
bu gün alkış günümde  :D :D

lucapicola

Erken gelen goller çok iyi oldu. Takımın kasmasına gerek kalmadı. Bu moralle Mersin'i de geçeriz.

Murat geçen seneki gibi değil ama bitik de değil en azından. Anıl'ın kumaşı kaliteli, hemen belli etti kendini. Onun takımla maç oynayıp uyum sağlaması lazım. Cenk ise tam bir hayal kırıklığı. Çok çalışmalı ayakta duracak hali yoktu. Bir an önce kendini toparlamalı. Bu lig maratonunda Cenk'e çok ihtiyacımız olacak.Sazı eline alacağı zamanlar gelecektir,öyle ümit ediyorum.

Kadir ÇELEBİ

31 October 2010, 18:35:05 #305 Son düzenlenme: 31 October 2010, 18:49:30 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 31 October 2010, 13:39:03
bu günün anlamı ve önemine binayen fark atmalıyız futbolu buna karıştırmak ne kadar doğru yanlış bilmem fakat çok sinirliyim çok...... >:(  >:(

muraska
centrocampista   Mesaj Başlığı: Re: CANLI - 10. Hafta | Samsunspor 3 - Diyarbakırspor 0Tarih: 31 Eki 2010 15:16  

inşALLAH çıkarlar.
Yıllardır borç sıkıntıları sebebiyle alt yapıya yöneldiler çok sağlam takım olmuşlar bana görede..

bu arada , devlet takımı mevzusu samsunlulara özel bir durum değil , olur olmadık yerlerde Diyarbakır ismini görünce atlayanlara ince bir sitemdir..

devlet takımı oluşumuz =) yok pardon pkk idik..
artık ikisinden birisiyiz , kimin canı ne demek isterse..

bu konunun samsun ile alakası yoktur yineliyim..

Ayrıca Samsun taraftarına bir defa daha teşekkür ediyorum , maç öncesi takımı çağırıp hoş geldiniz dedi..şuana kadar en ufak olumsuzluk olmadı..bizim sözlerimizide samsun sporlu arkadaşlar üstlerine almasın..

söke söke oynuyor..

alıntı.. TD.

Şahsi olarak ismi geçen şahıs için özür diliyorum... sözüm aksini düşünen için halen geçerli

GökhanÇağlar

kazandık ama bazı şeyleri es geçmemek lazım savaş 2 gol attı ama çok bencil oynuyor biraz da pas verseydi fark gelirdi defansımız çok saglam kemal özellikle çok iyiydi zenciler de çabalıyorlar ama biraz da teknik olsalar keşke abdülazizin de daha iyi olması lazım anıl ı da begendim cenk e gelince çalıştı çabaladı ama geriden çok top alamadı alabilse degerlendirirdi.  simdi sıra mersinde alırsak zirveye ortak oluruz  :)

Kadir ÇELEBİ

yukarıdaki değerlendirmem diyarbakırsporun devlet tarafından göz ardı edilmedi görüşüne tamamen aykırıdır taraf olan şahsın görüşüne kısmende olsa katılmamı gösterir..

davidsavage

Dartagnan

Alıntı yapılan: emre55 - 31 October 2010, 17:02:52
2. yarı oynanan futbol bütün heyecanımı söndürdü.keşke girmeseydi cenk,murat yıldırım. cenk'in gol atmaya değil biraz ruha mücadeleye ihtiyacı var.hiç bir bahanesi olamaz bu futbolun cenk! ayrıca murat yıldırımda da bariz bir düşüş var..

kardesim  net cıkılmayan 2 pasın da sorumlusu cenk degil herhalde ? Savas ve murat kadar bencil futbolcular gormedım.Kımse  cenkın agırlıgını tecrubesını karıyerını goz ardı edemez.Bunu zaten herkes biliyor.Ama cenke net cıkılması gerekn 1i savasın 1i muratın 1 i de abdulazizin cıkarmadıgı paslar hangı akla hızmet ?Sen ıstedıgın kadar bu takım ıcın bır seyler yapmaya calıs ama  takımın ıcınden senı umursamayanlar,bi tarafını buyutenler olursa kusura bakma adamda kıcını kaldırmaz. Benım gordugum cenkte bırseyler yapmaya calısan ama kondusyonu kaldırmayan bırısı gorunumundeydı.Murat bırak artık su takımı durdurmayı.Bırısı murata tek oynamayı hatırlatması lazım.Hele savas sen 2 golu attın ama benım acımdan macın ıcıne ettın.Net 3 gol pozısyonumuzu yedın ayrıca cenke cıkarmadıgın o topu unutmam mumkun degıl.Bu da senın kımle sorunun oldugunu gosterdı zaten !!!!!

Ollivanders

Anıl a vasat demek haksızlık resmen. Ayıptır günahtır. Oyuna girdiginden bu yana yaratıcılık anlamında elinden geleni yaptı sorumluluk aldı. Topu ayagına almak için gerilere kadar geldi. 20 dakikalık oyunda yapabileceginin en iyisini yaptı. Digerleri Anıl dan ekstra olarak ne yaptı da Anıl a vasat deniliyor ?  Anıl'ın yapmıs oldugu seyler belki ekstra seyler degil   ama yaptıkları bizim takım için ekstra seyler. Superlig i dusunuyorsak Anıl kazanılmalı ve her maç oynamalı. Murat ın bu takımda yeri yok bu performansla . Ne zaman ilk sezon gibi olur o zaman takıma girer.

Savas 2 gol attı ama bir o kadar da kacırdı. Gol pası atınca adamı yuhalıyorlar mı kardesim ? İlk yarıda 2 pozisyonda bencillik yapmayıp topu bıraksa mac farka gidiyordu. Sanki Barcelonaya gideceksin. Bırak artık abartmayı ya. Ver pası işini yap. Fantaziye kaçma. Taraftarın da antipatisini toplama ustunde .

**KaR6**

tv'den izleyenlere ekrandan ruh geçmemiş heralde.. ezbere konuşmanın kime ne faydası var ya da kimi inandırmaya calısıyosunuz anlamadım.. Futboldan az buçuk anlayan adam Anıl'ın ne yaptığını da Cenk'in neyi ne kadar istediğini de gayet iyi anlar..  Murat cidden formsuz, niye bilmiyorum..

neyse kazandık, mutluyuz, sırada mersin var inşallah..

Efsane Meskenler

bizim açımızdan güzel maçtı tabi kazanmamız apayrı güzel 2 maç eksıkle 6.yız carsamba gunu yarıda kalan mersın maçı var olduda bu macıda lehımıze cevırırsek 18 puanla 3. sıraya cıkıyoz ayrıca ustumuzdekı 3 takım puansız bay geçtikleri haftalar bız mac yapıcaz yanı su anda cok ıyı durumdayız ayrıca maç ta çok iyi destek verdık her iki kale arkasıda mukemmeldi

Tufan

bugün için beğendiklerim
-Şehir kale arkasında birkaç grubun birleşmesi
-özellikle ilk yarı güzel tribünler
-Anıl Taşdemir, Kemal Tokak
-istekli futbol

Beğenmediklerim
-Maratonun girişindeki çamur rezaleti
-2. yarı takımın gereksiz olarak kapanması
-Murat Yıldırım'ın çöküşü
-Savaş'ın bencillikleri
-Cenk'e bazı topçuların pas çıkarmaması

Anıl gibi bir oyuncuyu nasıl 8 hafta oynatmazsın Kalpar efendi adamın sahada koşusundan belli yetenekli olduğu.
inşallah biz bu gazla hafta içi Mersin maçınıda çeviririz.

gkhn

Cenkin gol atması lazım bi tane de olsa aldığı topların hepsinde hep kafasında kaleye vurmak vardı nitekimde öle yaptı...Anılı 20 dakika içinde kendini gösterdi bence akıllı oyuncu boşluğu iyi görüyor ve isabetli paslar atıyor...