Ziraat Türkiye Kupası Play Off Maçı / Gaziantep BB. - Samsunspor'umuz: 2-0

Başlatan maviay55, 05 October 2010, 16:30:38

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

Basit goller yedik.."

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, sahada iyi mücadele edemediklerine dikkat çekti..

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, sahada iyi mücadele edemediklerine dikkat çekerek, şunları söyledi:
''Kötü goller, basit goller yedik ve sonuçta 2-0 mağlup olduk. Çok da iyi oynadığımızı söyleyemem. Ancak, yediğimiz ikinci golden sonra biraz daha iyi toparlandık. Net gol pozisyonları bulmaya çalıştık. Sonuçta net gol pozisyonu da bulduk. Çok net iki penaltı pozisyonumuz var. Verilmemesi veya görülmemesi mümkün değil ama hakem görmedi herhalde diye tahmin ediyorum. Görmediyse saygı duyarım ama görüp de vermediyse de çok zor.
Artık Türkiye Kupası'nı düşünmek bizim için hayal oldu. Artık lige bakacağız, ligi düşüneceğiz. Ligde hedefimiz var. Bu hedefe ulaşabilmek için bize düşen görevler vardır. Hep birlikte bu görevi yerine getirmeye çalışacağız.''

kaptan 55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 27 October 2010, 17:45:12
Kalpar'ı kovsak tazminatımı çok yüksek bu adamın.Neden bu kadar Kalpar'da ısrarcı bu yönetim.Samsunsporun başarısını isteyen hiç biryöneticinin Kalpar'ı istediğini sanmıyorum.

kalpar gitsede sezon sonuna kadar parasını alıcak,bu yönetimdede yeni hocaya verecek para olmadığı için bu hoca ne derse eyvallah diyorlar.

Ollivanders

Ligde hedefimiz kumede kalmak degil mi kalpar? Bu takımın iyi oynamadıgını gorupte seni takımda tutan yonetimin Allah belasını versin.

kaptan 55

SAMSUNLU ORUMA 55

eğer gruplara kalsaydık 350 milyar cepteydi............Ama kaybettik antebin cebine girdi ben yemem sen ye dedik..................

KareAs55

Kalpar farkındamısın bir tarafı düzeltirken öbür tarafı batırıyorsun çok mu birşey istiyoruz senden , adam gibi çıkaramıyomusun şu kadroyu , çıkaramıyosan s.git  yüzsüz herif   >:( >:(

red_white

Ollivanders

Taraftar mı ?  Samsunsporun kotulugunu dusunen , futboldan anlamayan insan onlar ... Biz iyi futbol oynuyoruz ama gol vurusumuz eksik sadece...

rass

Alıntı yapılan: tosung - 27 October 2010, 17:50:38
kaprisinden kurtulup kurtulmadığını idmanda kıçını kaldırıp kendisini ispat ederse belli olur bence...

pardon bilader, cenk kime, neyi ispat edecek? 15 yıldır piyasada en golcü futbolculran, kalpar kendini ispat etsin önce. öyle kçılı mıçlıda konuşma cenk hakkında, ayıp oluyor.

Kadir ÇELEBİ

pek ümitli değildim bu maçtan malesef öylede oldu en azından  guruplara kalsaydık bizede bankasyanın formda olan iki takımından biri denk geldi gelele

55.hakan

Kalpar oynatmadıklarını oynatarak etrafa mesaj vermeye çalıştı galiba.Bakın oynatmadıklarım böyle oynuyor yeniliyor diye.Yaptıklarına dayanak olsun diye.Defansa Hakan Koçarslan'ı koyarsan sağlam bir kadroyla takviye etmezsen,Cenk ve Anıl'lı kadro yeniliyor izlenimi verirsin tabii..Çıkıpta kupayı istiyorduk ama kötü oynadık deme sakın Kalpar.Kupayı isteseydin Cenk ve Anıl'ı da oynatırdın geri kalanı da yine As oyuncuları oynatırdın.Yani bir anlamda tam kadroyla çıkardın.Saçma sapan kadro çıkartarak Anıl'ı Cenk'i kötü diye kupada eleyemediler diye arada kaynatamazsın  >:(

beşnumara

Kupada turu geçseydik ordan gelecek parayla kalpar gönderileceğini çok iyi biliyordu ve malesef olmadı.
Anılı bundan sonra oynatmamak ahmaklıktan öte bir şey olmaz.
Hakan koçarslana verilen paralara yazık.Aynı iekilde Alparslana verilen paralara da...
Jonathan'ı nasıl olurd a sağ bek oynatırsın be gafil.Adam 2. yarı sana en güzel cevabı verdi işte.Kapak olsun
Cenk için cem abi ne dediyse katılıyorum.Bir şeyler yapmak istiyor ama beyni ile ayakları arasında sorun var :(
Emre beni çok şaşırttı.Çok şaşırttı derken  bu kadar iy oynayacağını düşünmüyordum.Şaşırdım.Verilmeyen 2  penaltı pozisyonunda da emre formasından çekildi ama hakem nasıl vermez o penaltıları hala anlamış değilim.Gözünün önünde yaa .Adamın formasından çekmese 6 pas çizgisinde yazacak golü :(
Kılıçarslanın yediği ilk golde alabilirdi topu ama golü yedik.2. gol tamamen defans hattının eşşekliğinden başka bir şey değildir.Önce kalecinin eliyle alabileceği topu hakan koçarslan kornere attı.Kulllanılan korner atışında da yine aynı eşşekliği yaptılar.Bir türlü topu uzaklaştıramadılar ve top abdullahın önünde kalınca düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.

Bugün defans hattı ve kaleci o kadar kötülerdi ki 2-0 mağlubiyet yine iyiydi bizim için.Belediye takımından fark yeyip dönmek de vardı samsuna tabii.Belediye daha çok istedi ve aldı maçı.Ataklarda da çok organizelerdi.

beşnumara

Bu arada maçkolikte de dikkatimi çekti.Bizim kadroda 11 futbolcunun 10u sahada yoktu ;D ;D sadece abdülazizi tutturmuşlar.Enteresaannn ;D ;D >:(

istanbuldan

Ya şurda küfür etmek, içimdekileri boşaltmak istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor.. Yahu messi mi gelsin? ronaldo mu gelsin bizim ilk 2 ye oynamamız için bilmiyorum.. Böyle zihniyet olmaz.. Her sene bi umut diyoruz kupada ama yine hüsran yine hüsran... Ne ligde iyiyiz, ne de kupada.. Yeter yahu yeter.... Bizde insanız, biz elimizden geleni yapıyoruz.. siz nerdesiniz?? ey kalpar eyyy

istanbuldan

Bundan sonraki yıllardaki kupa maçlarında üzerimize tiner döküp eylem mi yapalım maçı alın diye..