Ziraat Türkiye Kupası Play Off Maçı / Gaziantep BB. - Samsunspor'umuz: 2-0

Başlatan maviay55, 05 October 2010, 16:30:38

« önceki - sonraki »

adige73

cenk ve anılı kazansak ne olacak ki biz bunları daha önce izlediğimiz maçlarda da söyledik bunlar iyi oyuncu diye ama hoca ne yaptı ikisini de 18 kişilik kadroya dahi almadı bunlar bugün ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar hoca onları diyarbakır maçında oynatmayacaktır

isyan

Gruplara kalip, fenerbahce´ye, trabzon´a takmak ne gzl olurdu aaaaah aaaah :(

King Of The North

yoruma bile gerek yok hevesimizi kursağımızda bıraktılar >:( >:(
Kılıçarslan ve Alparslan ile olmaz bu işler 1dk!!! zaten

epçeli köylü

Gerçek gücümüz bu işte.zayıf takımları yendik şimdi gerçekle yüzyüze geldik. Kalparı görünce midem bulanıyor artık.

salihcakir

jonathan ikinci yarı ile birlikte savunmanın göbeğine gelmiş top kesmeleri ve topu oyuna sokması gayet iyimiş. anıl tam bir resital sergilemiş. bir çok ara topu ile kaleci ile karşı karşıya bırakmış bizimkileri ama gol yapamamışız. 20-25 dakika mükemmele yakın top oynamışız. cenk çok istekli ama fizik kondisyon olarak yetersizmiş. emre de pivot santrafor olarak çok iş yapacak gibi görünüyormuş. mustafa çok vasatmış. alparslan ve hakan koçarslan berbatlarmış.

ayrıca hakem o baskılı oynadığımız dakikalarda çok net iki penaltımızı vermemiş.

alperen

lucarelli

Ne olursa olsun bu maçı kazanıp gruplara kalmamız gerekiyordu. Tamam hedef belki kupayı kazanmak olmayabilir ama gir gruplara, orada çıkar yedek takımını.

Bir sürü para gelecekti kalsaydık gruplara.

Gruplara kalmak için önünde 3-4 maç olsa yine anlayacağım veya grup değilde eliminasyon sistemi olsa yine anlayacağım hatta GBB yerine Eleme ihtimalimiz zayıf olan Beşiktaş olsa rakip yine anlayacağım ama böyle bir maçta nasıl bu kadar yedek çıkarsın ona hiç bir anlam veremiyorum.

Hiç olmadı Ahmet'i koy şu takıma, grup maçlarının hepsinde kılıçaslan oynasın... Ersini koyma stopere dinlendir ama ortayı Quartey-Kemal yap. Allahtan Anıl ve Cenk'i oynattı bu maç.

kabacevizli55

s_uzunkaya

adam sınamaya, elenmeye gitmişiz. çıkardığı kadrodan alenen belli oluyor bu. belkide cenk i rezil etmek "cenk işte bu" demek için böyle bir kadro sürdü sahaya. çok umutluydum bu maçtan anıl neysede cenkle aradaki buzlar erir diye bekliyordum bu maçı. umarım cenkin gayretleri ve samimiyeti görülebilmiştir maçta ve inşallah diyarbakır maçındada ilk 11 oynatır

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: tosung - 27 October 2010, 16:03:03
cenk cok kötü oynamış

cenkin kötü oynamasıda önemli değil aslında. önemli olan cenkin kaprislerinden kurtulduğunun ve samimiyetinin anlaşılmasıdır. anlaşıldımı acaba  ???

buraks

gerçekten çok ama çok üzgünüm yazmaya dermanım yok anlamadığım tek şey yıllar geçerde bir kez olsun bu takım gruplara kalamazmı bu kadar mı isteksizlik olur, antep ve önceki yıllarda ki rakipler peki neden bu kadar  istekli olurlar, bir tek bizmi akıllıyız, önceki yıllar gruplara kalmadık ta istanbulu mu fethettik nedir bu vurdumduymazlık anlayamıyorum, gerçekten yazıklar olsun bilerek oynamayan varsa bu takımda, başka sözüm yok inşallah bu sene birşeyler başarırlar...

Serkan

jonathan'ı  göbekte başarılı olması güzel bir durum,anılda bu performansından sonra kadro'da umarım yer bulur kendine..

mehmet yılmaz

http://www.samsunspor.biz/haber-G_Antep_Bs_Bld_Ma231_imizin_Yorumlari_-8230-

Alıntı

G.Antep Bş. Bld. Maçımızın Yorumları

Cem Aslan ve Murat Çelebi'den G.Antep Bş. Bld. maçımızın yorumları...

Maçı Kaybettik; Anıl'ı Kazanalım

Antep'e İstanbul'dan geçtik. Skor dışında her şey çok iyiydi aslında. Hava güzel, zemin uygundu. Maçın en kötü oynayanı Hakan Koçaslan'dı. Yıllardır zaten hiç aşama kat edemeyen bir oyuncu. Alpaslan konusunda Kalpar haklıymış; bu form duruyla Orhan'ı kesmesi mümkün değil. Bir tane orta yok, şut yok, koşu yok. İlk defa seyretme şansı bulduğumuz Jonathan ikinci devre oynadığı göbekte iyiydi ancak ilk yarı Kalpar onu sağda oynattı ve haliyle de vasattı. Çok sert, kemik gibi bir oyun tarzı var Jonathan'ın. Mustafa Gürel en fazla yedek kalabilir bu takımda, iyi değildi.

Murat Yıldırım yine çok durgundu; eski Murat yok maalesef. İkinci devre iki de pozisyon kaçırdı. Günün iyilerinde biri de Emre'ydi. Tam pivot santrafor gibi oynadı, çok top indirdi. Kılıçaslan ise çok kötüydü...

Cenk iyi niyetle oynadı; koştu ama yeterince çalışmadığı belli çünkü idmansız. Yapmak istedikleri açık ancak beyni ayaklarına hükmedemiyor, yeterli gücü yok!

Günün yıldızı, mağlubiyete rağmen ayakta alkışladığımız Anıl Taşdemir'di. Gerçekten çok iyiydi.

Sanki ağır gibi duruyor ama çok istekliydi, kondisyonu da iyiydi. Ayağına top yakışıyor Anıl'ın. Eğer Kalpar halen görmediyse ondaki yetenekleri, kişisel sorunu var demektir.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, iki net penaltımızı es geçti hakem.

Bu arada maçın son bölümlerinde ve sonunda Kalpar yine protesto edildi. Tribünde 45-50 kişi kadardık. Samsun'dan Şirinler de gelmişti. Hafta içi o kadar uzak bir deplasmanda bile yalnız kalmıyor bu takım. Bu taraftar iyi şeyleri hak ediyor her zaman. Ancak maalesef kupada gruplara kalma hayalimiz yine hüsranla son buldu.

Son olarak; Antep Belediye iyi takım, makine gibi işliyorlar. Ramazan çok iyiydi onlarda. Golleri atan Abdullah da. Serdar'ın yokluğuna rağmen iyi oynadılar.

Cem Aslan - samsunspor.biz

Anıl Oynatılmalı

Ben bugün Anıl'ı çok beğendim. Oysa ki, Hüseyin Kalpar onu son maçlarda18'e bile almıyordu. Harika top oynadı tek cümleyle söylemek gerekirse. Topla dikine gidiyor; sadece top tekniği yok hücuma da bindirmelerle destek veriyor. Çok arzulu, gayretliydi Antep karşısında. Harika paslar attı... Şu oyunundan sonra Anıl'ı mutlaka oynatmalı. Aksini düşünemiyorum bile.

Kılıçaslan oynamaya oynamaya kaleciliği unutmuş gibiydi. Bence ilk golde çıkabilirdi. Ahmet olsa o golü yemezdik. İkinci golde bir suçu yoktu ama güven vermedi genel olarak. Kenan görevini yapanlar arasındaydı. Hakan Koçaslan tel tel döküldü yine. Jonathan, ilk yarı çok kötüydü ama sağ bek oynadığı için etkisizdi, nitekim ikinci devre göbekte idi toparlandı. Ancak bu haliyle Kemal'i ya da Ersin'i kesemez. Maçın hakkı yenilmemizdi çünkü G.Antep Bld. genç bir ekip ve takım ruhu var.

Ben Cenk'i beğenmedim çünkü klasına, tecrübesine uygun oynamadı. Ondan daha iyi bir futbol bekliyordum.

Murat Çelebi - samsunspor.biz

kaptan 55

eğer bu takıma vatan55'in katkısı mevcut hocadan daha fazla değilse ben futboldan hiç anlamıyorum.

kalpar ALLAH'ını seviyosan turu bıraktığın memleketinde kal.

Nuri Asan

Kalpar'ı kovsak tazminatımı çok yüksek bu adamın.Neden bu kadar Kalpar'da ısrarcı bu yönetim.Samsunsporun başarısını isteyen hiç biryöneticinin Kalpar'ı istediğini sanmıyorum.