KENAN ve CENK HAKKINDA

Başlatan edmontdante, 19 October 2010, 08:22:48

« önceki - sonraki »

fanatik

Kenan küfür etcek karakterde bir insan olduğunu sanmıyorum arkadaşlar hoca kendini kurtarmak için böyle bir yalan atıyor ortaya hem Kenan bahattin hocayla konuşuyo nasıl hoca kendi yanında yapmış gibi anlatıyo bunu anlamıyorum burda hoca kadar Bahattin hocanın ispiyonculuğunuda konuşmak lazım bence geçen sene Hakkı da da aynı şeyler olmadımı Hakkı Bahattinle konuşuyo adam gidiyo Kalpara söylüyo adam resmen ortalığı karıştırıyo bu takıma bir tane bile trabzonlu adam sokmuyacan ben onun bunu bilmem

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 24 October 2010, 01:03:11
Kenan kesinlikle küfür etmemiş. Hatta basın açıklaması yapıp, birşeyler anlatmak istemiş ama yönetim izin vermemiş. Zaten eğer küfür etmiş olsaydı hafta boyunca idmanlara çıkmaz, doğrudan kadro dışı bırakılırdı.

Hoca, sırtını çok sağlam bir siyasi noktaya dayamış, aylık 25.000 lira, haftalık 6.500 lira alıyormuş. Böyle bir parayı bırakmayı elbette istemez.

kızacaksın bana hocam ama ben inanmıyorum.

mehmet yılmaz

Neden kızayım ki?
Ama ben de "Kenan mı Kalpar mı?" konusunda Kalpar gibi bir adama asla inanmam...

bu kısma itiraz etmiyorsun anladığım kadarıyla;

Hoca, sırtını çok sağlam bir siyasi noktaya dayamış, aylık 25.000 lira, haftalık 6.500 lira alıyormuş. Böyle bir parayı bırakmayı elbette istemez.

Ollivanders

Huseyin Kalpara inanmak mı asla !

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 24 October 2010, 13:02:36

bu kısma itiraz etmiyorsun anladığım kadarıyla;

buna inanıyorum.

Kadir ÇELEBİ

24 October 2010, 13:09:30 #50 Son düzenlenme: 24 October 2010, 13:11:18 SamsunSpor_34
Evet para konusunda adı hüseyin değilde kadir olsa oda gitmek istemez doğrusu 6.500 haftada 12 ayda olsa bile bir arada göremez kadir :D kenan küfür etti etmedi bilmiyorum yorumda yapamam bu konuda fakat kenan hata yapmıştır bu hatanın sonucundada küfür etmemiş olsa bile bence özür dilemeliydi beğensekte beğenmesekte bir hocası var ve takım arkadaşları var özür bekleyen ayrıca kenan benim gözümde her zaman vasat bir futbolcu oldu yerine oynayan kemal umut veriyor otursun kenarda abilik yapsın artık..

babasamsunlu

abilik yapamadığını kaptanlık yaptığı dönemde de gördük be hocam..Hakan Koçarslan iyi kovalamıştı bunu :):)

Kendi beceriksizliklerini hep başkalarına bağırarak kapatan bir adamın abiliği olmaz olsun..

diğer söylediklerinin altına bende imzamı atarım..yaptığı bir ayıptır...ha Kenan iseyine sövmüş dediklerinde içimin yağları eridi o ayrı. :D :D :D

fanatik

Arkadaşlar her insanın bir patlama noktası vardır olaya birde bu yönden bakmak lazım bu kadar haksızlığa karşı kim olsa patlardı bizler bile bakın zor dayanıyoruz içerdeki insanlar bunların çok daha fazlasına şait oluyolar ve bir zaman geliyo artık dayanamayıp istenmeyen şeyler yapıyolar bugün Kenan yarın başka biri olacaktır göreceksiniz Kalpar kaldığı sürece buna çok şait olacaz.

cembaba

kenan ın yedek kalması iyi oldu bizim açımızdan.. defans jonathan-kemal ıkılısınden olsa daha ıyı olurdu sanırım :)

berusa55

Kenan zaten yedek değil kadroda yok. Hoca takımda kaldığı sürece Cenk ve Kenan'ın yerleri tribün bu belli oldu.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: fanatik - 24 October 2010, 13:17:21
Arkadaşlar her insanın bir patlama noktası vardır olaya birde bu yönden bakmak lazım bu kadar haksızlığa karşı kim olsa patlardı bizler bile bakın zor dayanıyoruz içerdeki insanlar bunların çok daha fazlasına şait oluyolar ve bir zaman geliyo artık dayanamayıp istenmeyen şeyler yapıyolar bugün Kenan yarın başka biri olacaktır göreceksiniz Kalpar kaldığı sürece buna çok şait olacaz.

Cenk konusunda hocanın hata yaptığını hatta art niyetli olduğunu söylersen inanabilirim ama hoca kenanı kesip yerine x futbolcuyu oynatıyorsa bunuda olgunlukla karşılayamıyorsa ben hocada hata aramam senin dediğin tek bir açıdan doğru olur bence x futbolcu daha kötü performans sergiler ve bunda diretirse hoca o zaman haklısın..

edmontdante

24 October 2010, 21:14:40 #56 Son düzenlenme: 24 October 2010, 21:24:03 edmontdante
Kenan'ın küfür ettiği hatta "........ koyarım kulübün" dediğini duydum.Hoca ise Kenan'la yönetimin önünde konuşmuş ve 37 yaşındasın ,oldum olası bu kulüptesin,benim bildiğim başka yerde oynamadın,her şeyi sana kazandıran kulübüne böyle şeyler söyleyemezsin,Kemal haftalarca yedek kaldı ağzını açıp tek kelime etmedi,sahada dökülse de bundan sonra onu oynatacağım " demiş.Ayrıca Kenan-Cenk ve Anıl'ın kadro dışı bırakılmasını yönetimden istemiş.Yönetim kabul etmemiş o da bunu  oyuncuları kadroya almayarak yapacağını söylemiş.

Bizim yönetim çıkıpta bir şey söylemiyor.Neymiş aile içinde kalırmış.Biri bir hata yaptıysa  cezasını çeksin kardeşim söyleyin bilelim.

babasamsunlu

Kenan sen kimsin laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..

Senin bi tarafına Samsunspor koysunlan adi herif...

Şreeeeeeeeeeeefsiiiiiiiiizzzzzzzz.......köpppeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkk >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

ChucKeR

yahu kalpar dese ki bu adamlar yeteri degil benim sistemimde yeri yok daha iyileri var o yuzden oynatmıyorum. kabul derim ama bu disiplin olayını kabullenemiyorum. balotelliyi inter nası kopek gibi kullandı. herhangi bi italyandan daha disiplinli olma ihtimali war mı acaba turk futbolunun.

kenan işi de yuz verip astarını istemek. arkadas sen emekçisisin takımın ligden dusunce de burda oynadın saygı duyarız ama 37 yaşına geldin be arkadaş ligde yuzde yuz oynamaya calısmak ne demek ya. 34 maça cıkma da 20 maca cık bu yastan sonra bu nası bi ego? fazla go.u kalkmış derler adama.

cenk işinde kim haklı bilmem ama bu tavrıyla beni hayal kırıklıgına uğratıyo. haksızlıga da ugrasa samsun için alttan alması gerekirdi. takım daha onde gelmeliydi kendi çıkarından.

anıla da yazık oluyo.

Tufan

Kenana yol versinler artık küfür ettiysede aldığı paralar haram zıkkım olsun ne diyeyim.

Anılla Cenk naapmış bu Kalpara neymiş karın ağrısı bu kadar. çıksalar taş gibi toplarını oynasalar bunların başarısı altında ezilip büzülürüm diyemi düşünüyor acaba Kurt(!) hoca.