kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

celebi

fatih55ankara

kalpar giderse de yerine gelecek adam bence hazır.reha kapsal.errea nın açılışında samsun daydı.galip asal ın yakın arkadaşı.voleybol maçında erkurt tutu ve ömer çoruhla da sohbet ettiler.reha kapsal bence kalpar a bin basar.vizyonu geniş,genç nesil bir hoca faydalı da olur.

KareAs55

Reha kapsal gelicekse    büyük konuşmak gibi olmasın ama  :)

Hazırlanın Çocuklar Evimize Dönüyoruz... 8)

Ollivanders

Reha kapsalın ismi bucaspor icin geciyor.

adige73

Alıntı yapılan: Serpico55 - 05 October 2010, 14:41:33
Reha kapsalın ismi bucaspor icin geciyor.

olsun şimdi de bizimle geçmiş oldu adı :)

maviay55

AlıntıADANASPOR SON ŞANSI
05 Ekim 2010 / 13:50
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a bu zamana kadar destek veren yönetimin bu konuda geri adım attığı öğrenildi. Yönetimin tecrübeli çalıştırıya Adanaspor maçında son şansı vereceği; beraberlik ve yenilgi halinde yolların ayrılacağı iddia edildi
YÖNETİMDE PES ETTİ
Samsunspor'un sezon başında Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'dan beklentisi çok büyüktü. Ancak ligde geçen 4 hafta sonunda oynanan futbol ve elde edilen 5 puan tüm hesapları alt üst etti. Yeni sezona flaş bir kadro ile başlayan Kırmızı-Beyazlı ekibin Kalpar ile bu sürede sadece 1 gol atıp, 5 puan toplaması ilerisi için büyük tedirginlik yaratırken yönetim ise bu durumu enine boyuna masaya yatırdığı öğrenildi.

KALPAR'IN KADERİ BELLİ OLUYOR
Tecrübeli çalıştırının bu hafta oynanacak Adanaspor maçının sonucuna göre gönderilebileceği yönünde dedikodular ayyuka çıkmış durumda. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a her zaman destek veren yönetimin bu konuda geri adım attığı öğrenildi. Yönetimin tecrübeli çalıştırıya Adanaspor maçında son bir kez şans vereceği; beraberlik ve yenilgi halinde yolların ayrılacağı iddia edildi.
denge

veis

biz adanayı yeneriz ortalık biraz sakinler.sonra deplasmanda yine yeniliriz yönetim buna bir şans daha verir sonra evimizde yine yener deplasmanda yine yeniliriz sonrası malum yine bir şans dahaaa sürer gider.

Pergani 55

Ben taa Akhisar maçında ümidimi kaybetmiştim Samsunspor Kalparla bu işi götüremez. Kartal maçında alınan bir puana sevinen adam hakkında söylenecek hiçbir şey bulamıyorum. zirveden uzaklaşmaya başladık zaten... bu gidişle uzaklaşmaya devam edecegiz

pitbul055

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 06 October 2010, 09:11:36
Ben taa Akhisar maçında ümidimi kaybetmiştim Samsunspor Kalparla bu işi götüremez. Kartal maçında alınan bir puana sevinen adam hakkında söylenecek hiçbir şey bulamıyorum. zirveden uzaklaşmaya başladık zaten... bu gidişle uzaklaşmaya devam edecegiz

kuzeycity

şimdi şöyle bişey var hoca gerçekten iyi niyetli ben başaracam hedefe ulaşacam, eğer hedefe ulaşamazsam o zaman asın beni diyor ama bahsettiği hedefi geçen gün klastvye konuk oldugunda açıkladı ; ilk 6 imiş, böyle bi hedef koymuslar bu sene. buraya kadar herşey iyi hoş da hocanın fark etmediği bişey var diğer rakiplerin gerçekten ama gerçekten çok kötü oldugu hatta ligde 18 değil de 17 takımın mücadele ettiği bi sezon, ligin en büyük favorilerinin Altay, Adana vs .. gibi takımların ligin dibinde yer aldıgı bu sezon, sen nasıl olurda bizden çok kötü bi takım olan kartaldan beraberliğe sevinebiliyorsun, bolunun bu kadar değersiz futbol oynadıgı rizenin büyük bi düşüşe geçeceği bi sezonda kayda değer sadece bi tek Denizli göze batıyorken, giresun falan yalan olmuş zaten.
  herşeyi geçtim sezon başında hedefin ilk6 olabilir ama şu an ortam böyleyken senin gözün direk şampiyonluk olmalı en azından bu  bahsi geçen dönem alabildiğindce 3 puana odaklanmalıydın, senin tek hatan gerçeği görememen bizim böyle bir ortamda cok rahat şampiyonluga oynayacak bi takımımız var, hedef değiştirip ilk 2 ye yönelmeliydin hala ısrar ediyorsun ilk 6 diye

fatih55ankara

sevgili arkadaşlar bu hedef belirleme olayına ne kadar takılıyorsunuz.küme düştüğümüz sezondu sanırım.td. dobi hasan dememişmiydi bu takım 25. hafta şampiyonluğunu ilan eder.hedef kesin şampiyonluk diyen.ne oldu.herşey sözde kaldı.ben hüseyin kalparın temkinli davranmasını doğru buluyorum.aynı şekilde çaykur rize geçen sene kesin şampiyonluk parolasıyla yola çıktı.ne oldu.son hafta ligde kaldı.şunu kabul edelim.bu sene bu takım direkt ilk 2 den süper lige çıkamayabilir.bu ligde sadece biz yokuz.denizli( yabancılarını söylememe gerek yok),rize(iyi bir kadro),ordu(kaliteli bir hoca ve oyuncular),adana(iyi kadro),karşıyaka(iyi kadro),mersin(bizim maçta gördük diri bir ekip,bu takım denizliye kendi evinde 4-2 yenildi),giresun boş takım değil,gbb yeye 3-0 yenildi),erciyes içerde dışarda goller atabiliyor.)biz bence bu kadroya çok fazla güveniyoruz.hatırlarsanız sezon başlarken jonathan da alınırsa kesin çıkarız denildi.ama dikkat ederseniz çoğu maçlarda yine aynı defansla oynuyoruz.hakan bayraktar fizik gücü itibariyle bazı şeyleri yapamıyor.bank asya ligi kolay bir lig değil.aynı şekilde cenk in ölüsü bu ligi dağıtır dedik.ama cenk artık 36 yaşında.kolay değil gerçekten.bence yapmamız gereken cuma akşamı 90 dakika takıma teknik heyete destek vermek.izleyelim ve görelim.hedefi ilk 6 tutalım bakarsınız ilk 2 den çıkarız.hedef ilk iki denirse çıkamazsak hayal kırıklığından daha mı iyi?saygılar...

salihcakir

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 06 October 2010, 15:42:46
biz bence bu kadroya çok fazla güveniyoruz.hatırlarsanız sezon başlarken jonathan da alınırsa kesin çıkarız denildi.ama dikkat ederseniz çoğu maçlarda yine aynı defansla oynuyoruz.saygılar...

işte birazda bu yüzden bu hocayla olmaz diyoruz. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Ollivanders

06 October 2010, 16:14:45 #477 Son düzenlenme: 06 October 2010, 16:16:51 Serpico55
Sanki biz kadroyu kuruyoruz da jonathanı oynatmıyoruz veya hakan bayraktarı cenki daha dogrusu takımı sanki biz hazırlayamadık lige. salih abiminde dedigi gibi kadroyu sahaya suren ve taktigi yapan huseyin kalpar olduguna gore yurumez deniliyor. Ben hala kadromuzun cok iyi oldugunu , ilk 2 ye girmenin cok kolay oldugunu dusunuyorum ama bu hocayla degil.

fatih55ankara

gerektiğinden fazla güveniyoruz diyim o zaman.

Dartagnan

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 06 October 2010, 16:23:20
gerektiğinden fazla güveniyoruz diyim o zaman.

ordu bıle bu takımla kafaya oynuyorken bızım takıma neden guvenmeyeyım?Bana bunu acıkla barı ...Kayserı ercıyesı de bu duruma ornek gosterebılırım.Kadro acısından hangı yonden ustunler ?