kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Günün sonuçları;
Kalpar zihniyetinin 0-0 ile mutlu olduğu Kartl deplasmanında KSK 2-0 kazandı...
Çok iyi oynadık, gol atamadık tesellisinin sunulduğu Akhisar'a karşı kötü top oynayan Ordu, deplasmanda 2-1 kazandı.
Kalan 50 dakikada gol atacağımızdan şüphemiz olan MİY'e, Denizli 4 tane salladı.
Dün ise sıradan bir mağlubiyet aldığımız söylenen Bolu'da Diyarbakır 1-1'i çıkardı...

Hayırlı işler Kalpar, bitmez bu kayıplar!

SAMSUNLU ORUMA 55

inşallah adana maçında bari yüzümüz güler müslüm babanın dediği gibi güldür yüzümü kalpar hocam.......

epçeli köylü

Kalparın acaba tazminatımı varki kovamıyorlar.Paragöz olduğu için istifada etmiyor olabilirmi? Yoksa benim bile gördüğümü yönetim göremiyormu? Başarısızlığı nasıl göremiyorlar?

Ollivanders

Kalparın tazminatı yokmus. bekleyelim ne olacak ?

**KaR6**

kağıt üstünde durumumuz kötü değil.. mersinle berabere kalıp adanayı yenersen 9 puan yapıor ki bu kadro bunu başarabilecek güçte..

ama potansiyeli kinetiğe çevirecek adam lazım, işte o adam kalpar mı onu bekleyip göreceğiz..

adige73

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 October 2010, 19:38:06
kağıt üstünde durumumuz kötü değil.. mersinle berabere kalıp adanayı yenersen 9 puan yapıor ki bu kadro bunu başarabilecek güçte..

ama potansiyeli kinetiğe çevirecek adam lazım, işte o adam kalpar mı onu bekleyip göreceğiz..

ne için kötü değil bank asya da kalmak için mi?

**KaR6**

hee, küçük hesapların adamıyım da ben, onun için iyi.. yaşasın kalpar hatta..

epçeli köylü

Kılpar gitpar. Baba sağolsun bende kinayeli şeyler yazmayı öğrendim.

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 October 2010, 20:00:05
hee, küçük hesapların adamıyım da ben, onun için iyi.. yaşasın kalpar hatta..

Sonunda kendini belli ettin kar6 aferin sana.. :D

**KaR6**

size inat forza kalpar :) kalpar reyiiz oleeey :)

Ollivanders

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 October 2010, 23:21:51
size inat forza kalpar :) kalpar reyiiz oleeey :)

oleyyyyyyyyyyyyyyyy kalpar reiz oley :D

Şampiyon yap bizi
Cehennemde yak bizi :D

babasamsunlu

Şampiyon yapmadan cehennemde yaktı bizi..Allah muhafaz bide şampiyon yapsa şeş keza  yanacak yer bulamayız...  ;D ;D ;D ;D

s_uzunkaya

bu takımı hüseyinde şampiyon yapar kalparda. hasanda orhanda hatta ben bile şampiyon yaparım  :) takıma lazım olan tekşey ikiliklerin ortadan kaldırılması, futbolcurın antrönöre güvenin sağlanması enazından fitnelemelerin yapılmaması... aslolanın ne antrönörün nede futbolcuların olmadığı tek gerçeğin samsun şehri ve markası samsunsporun ve onu canı gönülden destekleyen taraftarın olduğunun anlaşılmasıdır. azbuçuk siyasiler destekledi bu sene takımı, iş adamlarımızda hakeza öyle ve iyi bir kadro oluşturuldu. eğer bu senede birkaç kişilerin egosu ve ufak hesapları yüzünden süperlige çıkamazsak samsunspor çökerrr, destekler biter borclar pörtler herkez öcü görmüşten beter olur kaçar. takımın ihtiyacı olan tekşey birlik beraberlik ve huzur. şuralara birleştirici mesajlar yazalım bari bizler. bence iş yönetimde elini masaya vursun ve kalpara tam desteğini açıklasın ve varsada bundan rahatsız olan onların kafasını koparsın. bu böyle olursa yönetimin ilkeli olduğu herkezce anlaşılır. tersi olurda bazı kişilerin istediği gibi kalpar gönderilirse ortalık yayla olur. gelen yeni antröner ne kadar gider nekadar dayanır bilinmez ve  bu sefer hangi grup ve kişiler sabote eder onu bekler oluruz.

Burak

04 October 2010, 09:40:31 #448 Son düzenlenme: 04 October 2010, 11:27:29 Burak
Kalpar haklıdır suçsuzdur demiyorum elbette hataları var ama oyuncuların hocayı gönderme çabaları ( eğer varsa ) hoş değil . Bugün Hüseyin ' e karşı olanlar yarın Ahmet'i Mehmet'i istemezük derlerse ne olacak futbolcunun isteğine göre mi hoca getirilecek ? Bazı arkadaşlarım beni yanlış anlamış olabilir. Benim hocayı savunuşum bu sebeptendir.

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: Burak - 04 October 2010, 09:40:31
Kalpar haklıdır suçsuzdur demiyorum elbette hataları var ama oyuncuların hocayı gönderme çabaları ( eğer varsa ) hoş değil . Bugün Hüseyin ' e kalşı olanlar yarın Ahmet'i Mehmet'i istemezük derlerse ne olacak futbolcunun isteğine göre mi hoca getirilecek ? Bazı arkadaşlarım beni yanlış anlamış olabilir. Benim hocayı savunuşum bu sebeptendir.

aynen katılıyorum abi sana.....