kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

edmontdante

30 September 2010, 22:39:08 #420 Son düzenlenme: 30 September 2010, 22:47:03 edmontdante
Ocak ayında takıma katılacağı söylentileri var.
Bu arada Denge gazetesi tam bir bomba.Halk Hüseyin Kalpar'la ilgili olarak ne düşünüyor diye Araştırma yapmışlar hesapta.Fatma KURT'u çok yakından tanırım.Kendisinin Samsunspor ile işi olmaz,hocanın ismini bile bilmez ama neler demiş neler.Bir de iç saha maçlarını hiç kaçırmazmış.Kızın ağzından kendileri ne istiyorsa onları yazıp durmuşlar.Kendisinin Samsunspor'la tek bağlantısı benim Samsunspor'lu olmamdır.İşte bu şehirde gazetecilik böyle yapılıyor.

Ollivanders

nasıl Cenk ın ipini cekeceklermis ? bahaneleri neymis ki?

brigand

komediyiz biz ya. ne diyim daha. coktan yeni hocanın gelip ilk idmanını yapması gerekirken. hala su kaplar la ugrastırıyorlar takımı dahada dibe indirmesine kaosa sürüklemesine izin veriyorlar. birkaç hafta önce demiştim hoca gitmesse , bolu maçındanda kötü sonuç alırsak çarşı karışır diye. al işte çoktan başladı karışmaya.

seckin55

Hüseyin Kalpar bugünkü haber gazetesine röportaj vermiş.

Röpörtajın özeti; BİRAZ SABIR'mış >:( >:( >:(

SerhaT55

ben karasızım demiştim ama kararım hayır :(

celebi

Ertuğrul Sağlam

Bu sezon oynadığımız maçlara baktığımız zaman hiç bir maçta rakiplerimizden kötü oynamadık.
Boluspor maçı dahil hemen hemen hepsine bariz bir üstünlük kurduk, ama o son gollük pasları atamayışız, ve gol pozisyonlarını değerlendiremeyişimiz ve halen ideal bir ilk onbir kuramayışımız, Hüseyin Kalpar'ı tepkilerin odağı haline getirdi.
Bende Hüsyin Kalpar'ın gönderilmesinden yanayım ama gelecek hocanın Samsunspor'u çok iyi tanıyor olması gerekli,  Samsunspor'u tanıyan hocada mutlaka yerli hoca olur.(Ercüment Coşkundere -Yücel Uyar - İsa Turan) Dışardan gelecek bir hocanın takıma kısa sürede birşey katacağını sanmıyorum.
O yüzden Hüseyin Kalpar'ın kalması sanki bana daha mantıklı geliyor.

minci

Arkadaşlar bugün öğleden sonra Galip Öztürkün ekibinden Cahit bey bir kafede İsa Turan ve  birkaç kişiyle 56larda görüştüğü konusunda güvenilir bir kaynaktan bilgi aldım. Konu Hüseyin Kalpar. Sanıyorum yönetim hoca konusunda bir takım arayışlar içersinde :-X :-X Hayırlısı olsun.

maviay55

Alıntı"Doğrularla asılmak isterim"
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ''Asılacaksam eğer kendi bildiğim ve inandığım doğrularla asılmak isterim. Birilerinin ipi ile asılmak istemiyorum'' dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, , Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bazı gazetelerde çıkan haberlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Antrenmanlarda çalışan futbolcunun her zaman kadroda yer alacağını defalarca belirttiğini hatırlatan Kalpar, ''Asılacaksam eğer kendi bildiğim ve inandığım doğrularla asılmak isterim. Birilerinin ipi ile asılmak istemiyorum. Bu benim yanlışım olmalı, bir başkası beni yönlendirerek, yanlış yaptırmamalı. Onun için kim çalışıyorsa kadroya girecek ve oynayacaktır'' dedi.

''Yarışa iyi başlamak çok önemli ama güzel bitirmek çok daha önemli'' diyen Kalpar, şunları kaydetti:

''4 maçın sonunda 5 puan alan takımımız küme düşmemiştir, şampiyon da olmamıştır. Biz yarışa birinci başlamadık, çok kötü de başlamadık. Biz yarışa orta sıralarda başladık, bana göre henüz kaybedilmiş bir şey de yoktur. Önümüzde kazanacağımız çok şey olduğunu söylemek isterim. Ama Samsun basınında hiç hak etmediğimiz şekilde eleştirilmeye başladık. Bana göre çoğu da doğru olmayan bir gündem yaratılıyor. Bu gündem bilinçli yaratılıyor. Birileri tarafından da bilinçli gündeme getiriliyor. Bu doğru olmayan ifadeler hem bizi üzüyor hem de Samsunspor'a zarar veriyor.''

Samsunspor'un yarıda kalan Mersin İdmanyurdu maçı haricinde ligde 4 maç yaptığını, bu maçlarda bir gol atıp bir de gol yediklerini hatırlatan Kalpar, ''Bank Asya 1.Lig'inde 4 maçta 5 puan topladık. Bu 4 maç sonucunda Samsun kamuoyunun bakış açısı ve değerlendirmesinde negatif düşünce ortaya çıkmıştır. Ben de bu negatif düşüncenin çok doğru olmadığını paylaşmak istiyorum. Basın mensupları her şeyi yazabilir. Bundan önce engel olmadık, bundan sonra da engel olmayız. Zaten engel olmak istemiyoruz. Ama konuşulmayan değil konuşulan şeyler gündeme gelip yazılırsa çok doğru ve gerçekçi olur, ayrıca herkese doğru bilgi ulaşmış olur'' dedi.

kaynak:www.sporx.com

gozgoz yýlmaz

Cenk İşler polemiğini anlatmış Kalpar. Basın yazıyır falan fişman diye. Bir de İsa Turanlaolan sorunlarını. Ama 5 haftada 5 puan rezaletini es geçmiş. Sorun bu zaten, polemikler değil, başarısızlık.

Başaramıyorsun Kalpar!!!

kuzeycity

4 maç 4 maç .. ne 4 maçı yaa mersini niye saymıyorsun sanki 3 puan mı alacaksın 5 maç işte !

Ollivanders

Bir sen haklısın ya bu dunyada zaten. İnsanlara yukardan bakan kalpar. Ne oldugunu bilmeyen kalpar.

cgr

02 October 2010, 12:19:48 #433 Son düzenlenme: 02 October 2010, 12:21:48 cgr
Bari bu hafta sonu bir hazırlık maçı yapsan hoca... En azından Adana maçına kadar egon biraz inmiş olur , hatta sen forvete kurtarıcı olarak bi de Caner Çolak'ı falan al oyuna ya da ne bilim Orta Sahada oyun kurucu olarak belki Hakan'ı çıkarır Oğuz'u falan sokarsın...

Mustee13

Bana göre Hüseyin Kalpar'ın 3 maçı kaldı. Adanaspor, Mersin İY ve Tavşanlı Linyit maçlarından en az 7 puan alamazsa gönderilmesi gerekir. Adana ve Tavşanlı maçlarını kesin kazanması lazım.