kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Oruma , Ercümenti neden istediğini yazar mısın? Yanına devre arasında Caner Altın ve Adnan da getirsin mi,  mümkünü var mı?

GençKozluklu

Alıntı yapılan: samsuni - 28 September 2010, 10:27:22
öğrendiğimize göre yönetim dün gece kalparı göndermek yerine cenk işleri kadro dışı bırakmayı kararlaştırmış ama tam bir mutabakata varamamışlar. taraftar ve kamuoyu görüşünü bekliyorlarmış..

eğer bu kalparla devam ederlerse en çok kendi emeklerine yazık ederler ve protestolasr da kalpardan çıkıp maalesef yavas yavaş yönetime doğru kayar.

Yönetim Kalpar'ın bütün günahını çekmiş olur. Kalpar 'ın futbolcularla diyalog halinde olmaması en ciddi sorun. Yöneti mbunu halltmesi gerek. Futbolcuları oynatan teknik adamdır. Cenk adah 3 a öcne Süper ligte fırtınalar estiren ve kalitesini kimsenin tartışmayacağı bir oyuncudur. Oynamıyorsa ya da oynatılamayıorsa sorun Teknik Direktöründür.

Elindeki malzemeyi kullanmayı bileceksin aksi halde sonuç hüsran olur. Kalpar'a sahip çıkarak sorunlar ıötelemeyi terih ederse yönetime hakikaten yazık olur diye düşünüyorum. Futbolcuların sevgisini kazanamış hiç bir teknik direktör ya da yönetici başarılı olamaz allame-i cihan da olsa.

Saygılarımla

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 28 September 2010, 11:06:07
Oruma , Ercümenti neden istediğini yazar mısın? Yanına devre arasında Caner Altın ve Adnan da getirsin mi,  mümkünü var mı?

Ercüment Çoşkundereyi Samsunlu olmasından dolayı ve kulübün içini dışını bildiği için istedim.........

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: samsuni - 28 September 2010, 10:49:52
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir, hiç birşeyin düzeleceği yok Kalpar devam ettiği müddetçe. Çünkü adamın değişeceği falan yok. Eeee... Nasıl düzelecek öyleyse? Uzaktan sana farklı geliyor herhalde, biz şehirdeyiz; soluyabiliyoruz havayı ve ortamı!

anladım mehmet abi  sen öyle diyorsan bir bildiğin vardır artık senin............

edmontdante

Adamın elektriği düşük kardeşim.İnsana sıcak gelmiyor.
Ama başka şeyler de var.Mesela yöneticilerin topçuları evlat edinmeye başlaması.Bu nasıl iş.Böyle şey olur mu?
İsa Hocanın içten içe yaptığı siyaset.
Topçuların arasındaki sıkıntılar.Dünya görüşlerini takımın içine yansıtmaları.
Kısaca bu başarısızlık sadece hocadan kaynaklanmıyor.Yani her şey arap saçına dönmüş.Çok yazık oluyor bunca emeğe,umuda,harcanan paraya.

Ama tabiki hoca çok yetersiz bu bir gerçek.Diğer şartlar da bu kadar olumsuz olunca bu sonuç ortaya çıkıyor.Hoca yetersiz olsa da topçular istese bu takım daha iyi durumda olurdu bu da gerçek.Nereden tutsan elinde kalıyor sözün özü.

YaşarDoğu

Ercümentin takımın içine dışına sıçtığı vakti ne zaman unutuyosun Oruma ,  >:(  Disiplinsizliğin tavan yaptığı , Ercüment -İdari kavgaların medya üzerinden yaşandığını , evimizdeki Bolu maçından önce yaşanan Seran vakası, taktik anlamda yerlerde süründüğümüzü, defans yapmaktan başka bişey yapomayan takımın  imanımızı gevrettiğini ne çabuk unutuyosun ORUma ...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Serpico55 - 28 September 2010, 10:32:15
Bosuna umitlenmişiz. Ben bu takımın bu hocanın pesine deplasmana falan gitmem . çünkü oynanan futbol mide bulandırıyor.

Helede böyle enterasan işlerin döndüğü takımın peşinden hiç gidilmez.
Selim deplasmana gitmek birşey değilde. Yenildiğimiz zaman ben etkisinden kolay kolay çıkamıyorum. Sanki son maçta küme düşmüş veya Şampiyonluğu kaçırmışız gibi... :(

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 28 September 2010, 11:19:33
Ercümentin takımın içine dışına sıçtığı vakti ne zaman unutuyosun Oruma ,  >:(  Disiplinsizliğin tavan yaptığı , Ercüment -İdari kavgaların medya üzerinden yaşandığını , evimizdeki Bolu maçından önce yaşanan Seran vakası, taktik anlamda yerlerde süründüğümüzü, defans yapmaktan başka bişey yapomayan takımın  imanımızı gevrettiğini ne çabuk unutuyosun ORUma ...

abilerim sizler daha iyi bilirsiniz ben bu hoca meselisini uzakmıyım..........

epçeli köylü

celebi

Ertuğrul Sağlam

28 September 2010, 11:30:36 #325 Son düzenlenme: 28 September 2010, 11:32:21 6 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: edmontdante - 28 September 2010, 11:19:28
Adamın elektriği düşük kardeşim.İnsana sıcak gelmiyor.
Ama başka şeyler de var.Mesela yöneticilerin topçuları evlat edinmeye başlaması.Bu nasıl iş.Böyle şey olur mu?
İsa Hocanın içten içe yaptığı siyaset.
Topçuların arasındaki sıkıntılar.Dünya görüşlerini takımın içine yansıtmaları.
Kısaca bu başarısızlık sadece hocadan kaynaklanmıyor.Yani her şey arap saçına dönmüş.Çok yazık oluyor bunca emeğe,umuda,harcanan paraya.

Ama tabiki hoca çok yetersiz bu bir gerçek.Diğer şartlar da bu kadar olumsuz olunca bu sonuç ortaya çıkıyor.Hoca yetersiz olsa da topçular istese bu takım daha iyi durumda olurdu bu da gerçek.Nereden tutsan elinde kalıyor sözün özü.

Engin abi; İşin içinde bir bit yeniği aramak değil maksadım ama insan genede acaba demeden edemiyor. MİY maçından 3 gün sonra A2 takımının Derebahçe stadında MİY A2 takımı ile oynadığı maça gittim. Hüseyin Kalpar ve İsa Turan ayrı oturuyorlardı tribünde, İsa Turan'ın yanındada Cenk İşler vardı. Maçtan sonra İsa Turan ve Cenk, İsa hocanın arabası ile ayrıldılar maçtan. Stad dışında birileri ile muhabbet eden Hüseyin Kalpar'a selam bile vermeden gittiler. Yalnız görmemişde olabilirler. Ama ister istemez bu tabloyu gören insanın aklına farklı yorumlarda gelmiyor değil...

s_uzunkaya

ünlü düşünür, söz yazarı, şarkıcı cem karaca ne güzel dimişşş; "liberal miberal malı kap götür al REP REP" birlieri aaa kuş aa kuşşş die tepeleri gösteriyo alttan parmağı basıyo.. hüseyin gitmiş hasan gelmiş fark edermi eder, ama geçici bi süre fark eder sonra bi bakmışsın hasanda istenmez olmuş ve hatta hüseyin aranır olmuş... yeterr ulennn bırakın bizans oyunlarınıda adam gibi oynayıp kurtarın bizi bu bataklıktan. 5 senedir sürünüyoruz godumun liginde....

veis

bu dar bogazdan ve kötü havadan kurtulmanın tek çaresi

hüseyin kalpar=isa turan=cenk işler  yol ver gitsinler.kimse samsunspordan büyük degildir.sonucda tedavi yapılacaksa bu kökünden temizlemekle olur.ne hocaya trip yapan penaltıyı bile havalı kullanan cenki ne hocadan başka herşeye benzeyen isa turanı nede kaprisleri ugruna hedefden bizi uzaklaştıran hüseyin kalparı bu takımda görmek istemiyorum.ve radikal karar alabilecek yürek varsa bu yönetimde acilen bu politikayı uygulamalı.yoksa bu sezon asla bitmez bu karakterle.

kaptan 55

cenki gördermek pek mantıklı gibi gelmiyor bana,madem disiplinsizlikten gönderiyosun cenki o zaman sercanın bu takımda hala ne işi var.

ben bide kalpardan sonra görelim derim cenki.ama şuda var ne olursa olsun o penaltıyı atmalıydı.

epçeli köylü

''Kalparın suçu ne''yi izlemezsek olay ''Samsunsporun suçu ne''ye dönecek ve daha kötü olacak.