kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

28 September 2010, 08:57:25 #300 Son düzenlenme: 28 September 2010, 08:59:33 GençKozluklu
Bu yıl ilk defa lige iyi ve zamanında hazırlanmıştık. Çok ta umutluyduk ancak beklenen patlamayı gösterememiş olmak bizi biraz ümitsizliğe sürükledi.  Takım kalitesi olarak gayet iyiyiz. Teknik Diretörümüzünde kalitesine şüphe etmiyorum. Lakini bir çok yeteneğin bir araya gelmesi başarının asla garantisi olmaz. 

Bana göre en büyük eksiklik takım içinde birlik, beraberlik yok. İçten içe bir anlaşmazlık ve hoş olmayan çekişme var. Hocanın futbolcularla diyalogunun olamması inanılmaz kötü. Futbolcularına mentörlük yapamıyor. Daha babacan, yol gösterici, şevkatli yaklaşsa oyuncular yeteneklerini shaya koyabileceklerdir.Hocadan bu ilgiyi görmeyen futbolcu sahada kafası rahat olmadığı için takıma yeterince katkıda bulunamıyor.

Bir özeleştiride taraftar olarka kendimize yapmak gerek. Taraftarlar arası yaşana bazı olaylar takımın havasını olumsuz manada etkilediğini düşünüyorum.

Çözüm; En kolayı ve keskin olan yoldur. Hoca değişikliğine gidilere takıma yeni birhava ve ruh kazandırılabilir. İşe yarayacağına da inanıyorum. Bu kardeşlik ve birlik beraberlik sağlanamazsa başrı asla gelmez.

Saygıalrımla

SAMSUNLU ORUMA 55

abilerim aklınızın bir köşesine yazmışsınız  kalparı gönderelim diye tamam hadi gönderelim şunu unutmayin ki gelen gideni aratır

mehmet yılmaz

öğrendiğimize göre yönetim dün gece kalparı göndermek yerine cenk işleri kadro dışı bırakmayı kararlaştırmış ama tam bir mutabakata varamamışlar. taraftar ve kamuoyu görüşünü bekliyorlarmış..

eğer bu kalparla devam ederlerse en çok kendi emeklerine yazık ederler ve protestolasr da kalpardan çıkıp maalesef yavas yavaş yönetime doğru kayar.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 28 September 2010, 10:16:49
abilerim aklınızın bir köşesine yazmışsınız  kalparı gönderelim diye tamam hadi gönderelim şunu unutmayin ki gelen gideni aratır

Ama bir söz daha var ''Zararın neresinden dönersen kardır''
Kalpar'ın takım üzerindeki etkisi artık yok denecek kadar az. Biran önce gönderilip, Futbolu ve futbolcuyu iyi bilen bir hoca alınması gerekli, yoksa zaman aleyhimize işliyor...

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 28 September 2010, 10:27:22
öğrendiğimize göre yönetim dün gece kalparı göndermek yerine cenk işleri kadro dışı bırakmayı kararlaştırmış ama tam bir mutabakata varamamışlar. taraftar ve kamuoyu görüşünü bekliyorlarmış..

eğer bu kalparla devam ederlerse en çok kendi emeklerine yazık ederler ve protestolasr da kalpardan çıkıp maalesef yavas yavaş yönetime doğru kayar.

Eyvah ki eyvah ....

Şimdi takım Kalpar'ı sevse arıza çıkaran sadece Cenk olsa anlarım da,Kalpar'ı takımda seven oyuncu yok ki ...
Bu işi uzatmanın manası yok.Getir adam gibi hoca,takımla iletişimi iyi,taktik bilgisi yerinde,ondan sonra arıza çıkaran kim varsa şutla ...

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 28 September 2010, 10:27:22

Bosuna umitlenmişiz. Ben bu takımın bu hocanın pesine deplasmana falan gitmem . çünkü oynanan futbol mide bulandırıyor.

celebi

SAMSUNLU ORUMA 55

kim alınacak sanki hangi  hoca gelecek ...........

SAMSUNLU ORUMA 55

Eğer kalpar gönderilirse ben Samsunlu hocamızından ercüment hocanın gelmesini isterim

ali ihsan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 28 September 2010, 10:35:26
kim alınacak sanki hangi  hoca gelecek ...........

Doğru diyorsun alemde tek hoca Kalpar zaten...

Giderse ne olur ahvalimiz ...

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 28 September 2010, 10:36:40
Doğru diyorsun alemde tek hoca Kalpar zaten...

Giderse ne olur ahvalimiz ...

kalpar göndersinler abicim şuanda boşta kalan hocalar niye boşta kaldılar düşündünüz mü acaba eğer  yeni  bir hoca düşünülüyorsa ben ercüment çoşkundereyi isterim...........

mehmet yılmaz

İsa, nedir bu Kalpar giderse ne olacak muhabbeti?
Bundan kötü olmayacağı kesin...

Ne Kalparmış be?.. Kimmiş acaba bunun hamisi?

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: samsuni - 28 September 2010, 10:41:20
İsa, nedir bu Kalpar giderse ne olacak muhabbeti?
Bundan kötü olmayacağı kesin...

Ne Kalparmış be?.. Kimmiş acaba bunun hamisi?

abi ben 1-2 hafta daha sabretmemizi istiyorum görüceksiniz dediğim doğru çıkacak............

mehmet yılmaz

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir, hiç birşeyin düzeleceği yok Kalpar devam ettiği müddetçe. Çünkü adamın değişeceği falan yok. Eeee... Nasıl düzelecek öyleyse? Uzaktan sana farklı geliyor herhalde, biz şehirdeyiz; soluyabiliyoruz havayı ve ortamı!

salihcakir

ne yani; bizim yönetim futboldan anlamıyor mu? gidişatın nereye doğru olduğunu görmüyorlar mı? Kendi doğruları yokmuymuş? Başkasından gelen tepkilere göre hareket edeceklermiş!

yazık çok yazık!