kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

METE_55

onlar önce kendileri için radikal kararlar alsınlar hala kalparı gönderemedilerse bu saate kadar onların ayıbı gerçi kalpar bizim başkanla ekibindeki bazılarını kandırır...

radikal-fma

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 26 September 2010, 18:45:02
Sorun kalparda değil futbolcularda bence..
Bu takım adamı paranoyak yapar ama mersin maçından beri bir düşünce aldı beni..

Kalpar beğenirsin beğenmezsin süperlig tecrübesi olan tanınmış bir isim,kuvvetli muhtemeldir ki takım süper lige çıkarsa yoluna kalparla devam edecektir..Sonra 5.haftada kovulurmu orasını bilemem..

Ama..

Şu şehre bakıyorum,türkiyenin yaşamak için en iyi şehri,
Şu stada bakıyorum,türkiyenin en iyi stadlarından biri son dönemde zemininde sorunlar çıksada,
Şu takıma bakıyorum,türkiyenin en köklü 10 takımından biri
Şu camiaya bakıyorum,Samsun adı yetiyor
Şu taraftara bakıyorum,türkiyenin en iyilerinden,canlı ve renkli tribünler..

Bu imkanlara sahip bir takım süperligte birkaç tane,bank asyada ve altliglerde ise 1-2..

Peki,takımımız süperlige çıkarsa..Yeni sponsor ve naklen yayın gelirleri ile kurulacak kadroda bu futbolculardan kaç tanesi yer alır?
Sadece birkaç tanesi..
Peki bu ne demek?
Bu futbolcular için yeni bir şehir,yeni bir macera,yeni bir ortam,yeni bir camiaa.
Peki bu standartlara sahip futbolcuların samsunsporun onlara verdiklerinin daha iyisini bulabilmeleri mümkün mü?
Tabiki değil!

Düşünsene türkiyenin en güzel şehirlerinden birinde yaşayacaksın,o şehrin en popüler insanlarından biri olacaksın,o şehrin standartlarına göre iyi para kazanacaksın,çocukların güzel bir çevrede büyüyecek,iyi bir eğitim alacak..
Şimdi aynı paraları verselerde bu şartları tavşanlıda mı bulacaksın,akhisarda mı,boluda mı,diyarbakır da mı,kartal da mı?

Hiçbirinde!

E o zaman,bizim bu adamlardan ulaşmalarını istediğimiz amaç aslında kişisel olarak onlar için pek iyi sayılmaz..

Tabi bu noktada ortaya iş ahlakı çıkıyor!

Belki fazla paranoyak bir yaklaşım ama,aklıma takılıyor işte..

Sizce futbolcular gerçekten istiyormu süperligi?

bencede kalparda sorun yok sorun aranacaksa futbolcularda aransın........

Ollivanders

Net kulis teki bir yorum

evet yanlış okumadınız Hüseyin kalparla karşılıklı anlaşılarak olarak yollar ayrıldı.Hepimizin gözü aydın... ve yeni hocamız Rıdvan Dilmen(Şeytan)

mehmet yılmaz

Ne Rıdvan'ı ya? Adam, oturduğu yerden konuşuarak NTV'den dünyanın parasını alıyor zaten, Lig TV'yi bile reddetti. Hatta bu kadar para kazanırken eşofmanları niye giyeyim ki? gibi bir lafı da olmuştu geçenlerde... Şerefsizin birisi makara yapıyor herhalde...  >:(

YaşarDoğu

Yok daha neler , NTV ye tazminat ödemesi kolay mı öyle ? Hiç ama hiç inanasım gelmedi Rıdvanla iligli rivayete...

kaptan 55

bu ligi çok iyi tanıyan,taraftarla diyaloğu her zaman üst düzey olmuş REHA KAPSAL ismi gönlümden geçmiyor değil,hani..

Fecr_55

brigand

KotuCocuk55

Akhisar maçında çok kaçırdık,saha da kötüydü ligin ilk haftasıydı,ramazandı,yazdı dedik bir puana çok da üzülmedik.Telafi ederiz dedik.
Altay maçında özellikle ikinci yarı oynanan oyun hatalara rağmem umut verdi ve hazırlanın çocuklar dedik.

Akabinde oldukça yağmurlu bir havada lige verilen aranın ardından talihsiz bir mersin maçı yaşadık.Hava koşulları nedeniyle karambole giden bir maçtı,yenik durumdaydık ama herşeye rağman zar zor da olsa 2-1 kazanacağımızı düşünüyordum o gün..
Hala da kazanabiliriz.

Bu arada evet,sahaya çıkan kadroya bende şaşırdım..Hoca ilk haftalarda puan kaybına razı herhalde dedim istediği şablonu tam olarak oturtana kadar..

Daha sonra kartal maçındaki kadroya şaşırdım önce,ne sercan mı dedim? Ne cenk yedek mi dedim? hayatımda izlediğim en kötü maçlardan biriydi,stadda resmen bu işkence bitse de gitsek dedim..

İzleyemediğim tek maç bolu maçı,onda da arkadaşlar kötü bir performans sergilediğimizden ve yanlış tercihlerden bahsediyorlar.

Şimdi geçen seneyi düşünüyorum.Kalparın ligin ilk yarısının bitimine yakın geldiği zamanı.Deplasmanda alınan ilk galibiyeti,konyayı hakem hatasıyla deplasmanda elimizden kaçırışımızı..Yenilsekte oynadığımız pozitif futbolu.Akabinde gelen seriyi,şehrin ayaklanmasını,hocamızın taraftarla kaynaşmasını.
Hedeflerini ilkelerini açıklamasını hatırlıyorum..Hemde sadece 12 kişilik o kadroyla!

Yaz kampı,oyuncu seçmeleri hazırlık maçları bu adam neredeyse bir senedir tüm zorluklara rağman bu takımla yatıp kalkıyor ve bir şeyler ortaya çıkartmaya çalışıyor..Daha 5 hafta önce hazırlanın evimize dönüyoruz diyorduk.Bu insanlarla...

Şimdi o kadar emeğin ardından sadece 5 hafta sonunda,bana çok erken geliyor,hocaya demek için elveda!

Daha öncede dediğim gibi burası bank asya,burda 3maç kazanınca üst üste hemen potaya giriyorsun..O yüzden aceleci davranmamak lazım beklemeli ve görmeli..

Benim için kalpar'ın en az 10.haftaya kadar kredisi var ve eğer bu performans düşüklüğünün arkasında herhangi bir ali cengiz oyunu yoksa,başarılıda olacaktır kanımca!

brigand

10. haftaya kadar bu hocaya kredi vermek takımı bile bile kor alevlere atmak gibi birşey. yüreği elveriyorsa veren versin krediyi. ama o kredi yanar geri dönmez haberi ola herkesin

brigand

yozgat maçına şöyle bir bakıyorum kalpar amuda kalkıp 10 adım yürüsün bu takım bir karınca adımı bile atamaz!

KotuCocuk55

Ben verdim gitti  ;)

Zaten ne sana nede bana soruyorlar öyle değilmi?

Biz sadece birbirimizle görüşlerimizi paylaşıyoruz.. ben böyle düşünüyorum sen öyle..Ama herkez takımı başarılı olsun istiyor orası kesin...

Hep birlikte izleyip görmekten başka çaremiz yok,karar veren mekanizmanın bir parçası olana dek..

brigand

27 September 2010, 20:14:45 #283 Son düzenlenme: 27 September 2010, 20:38:27 brigand55
eğer yönetimde verirse kredi büyük bir hata yapacak. geç olucak, tutunulacak bir dal aranacak ama olmayacak, yine yılana sarılcaz, yine sonumuz hüsran olucak.. inş. doğru olan karar verilecek , ben sezon başındaki umudumu yitirmişim. bunuda rüyaya yatıpda yapmamışım, bu hoca bitirdi umutlarımı, he topçularda hiç suç yokmu var ama baş sorumlu hocadır. millet senden daha kalitesiz kadrolarla neler yapıyor...

Burak

hiç bir futbolcu hocayı kovdurmamalı buna hakkı yok ! bunu yapan ekmek yediği yere tükürmüş demektir. Biz derslerde sevmediğimiz hocaları gönderebiliyor muyuz ? penaltıyı da kalpar kaçırmadı ya. geçen hafta cenki oynatmadı diye kızdık . bu hafta oynadı işte bir şey yapabildi mi hayır ! zenke agbetu ne yaptı ona da hayır diyorsunuz turgay murat hakan bir şey  yaptımı ona da hayır diyorsunuz- bu takım 4-4-2 oynasa agbetu - zenke -cenkten birisi kesilecek. yok 4-3-3 olsa hakan murat anıl turgay dan 3 ü oynayacak eninde sonunda biri kenarda oturacak. Yeni gelen hoca alışana kadar 3 maç kaybederse ne diyeceğiz peki? hoca değiştirince maç alacağımızın garantisi mi var? bence hüseyin hocanın gönderilmesi için daha erken. olurda yarıda kalan mersin maçını alabilirsek 8 puanda olacağız  geçen sene bu takımın yarısı kadar takımı 10.yaptı.oyuncular hocayı sevmeyebilir sevmek zorunda da değil . bende öğrencilik hayatımda markette çalışırken müdüre'me söylemediğimi bırakmıyordum ama işimi yapıyordum!