Saygıya Davet.....

Başlatan angel-35, 02 March 2007, 11:09:28

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Ama kardesim Reel olması cok onemli :D Koptum ya Vatan55 in dişisi hahahaha :D:D öykü hanım duymasın :D puhhaa

supernatural_55

Şu siteye gircem diye az mı telefondaki internetleri bitirdim 2 günde:)))Emre/Ankara Tel:03123131313:))))

**KaR6**

bu ne arkadaş, ortalık dallasa dönmus zamanında ;D

Mustafa/istanbul 23 m  ;D

Kaya

Mustafa bey reelde yaşınız bu mu??? :o hoşça ve sevgiyle kalın. :-*

**KaR6**

Ollivanders

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 September 2010, 01:38:58
yaş mı? ne yaşı  ;D ;D ;D

hımm ben 23 m diyince yaşınız zannetim kusuruma bakış atmayın..Sanırsam oradaki m bedeniniz reelden çok incesiniz her anlamda.Gerçi o m metrede olabilir hiç girmeyelim o konuya ayrıca seven sevmez saygı da duyarım sevende sever saygı duyulur saygılar ilkadım/samsun

**KaR6**

metre olur dekametre olur hektometre olur orasını ben bilemem ;D michael jordan hayranıyım ben forma numarasıydı, ordan şeyettiydim ;D

allah Ebru/İzmir den razı olsun, iyi makara konusu çıktı bize :D

Mustafa/İstanbul/Bakkalın Yanı

supernatural_55

bu ne abi öldüm gülmekten yaaaa:))))yalnız size teessüflerimi iletiyorum sizin gibi sığ düşünenlere inat Samsunsporumuz için elimden ne geliyorsa yapacağım:))))İE GECELER:)))

filizakın yarın bizi iyi bi haşlarmış daaa:))))))

Ollivanders

Yanlız Samsunspor la bu kadar alakasız konusmanız beni derinden uzmustur. Lutfen gerekli önlemler alınsın . Saygılarımla

Selim / Samsun / 19 Mayıs İnadına soldan ikinci taş.:):):)

**KaR6**

evet, 15 dakikadır konusuyoruz hiç Samsunspor demedik, ne biçim taraftarsınız? Syg.

Mustafa/Bakkaldayım Şimdi/Bişe isteyen Var mı?

Ollivanders

:D Ama Samsunspor sevdasına geldiginizde sizden buyuk taraftar yok ! Haksızlık ediyorsunuz biz gurbette samsunspor askıyla yanıyoruz. Her zaman destekledik takımımızı uşakta manisa da . Ama ne hikmetse levent eriş de bizi hedefe ulastıramadı. Cok uzucu bir durum aslında halbuki manisa için cok degerliydi levent eriş :D ahahahahaha koptum ya yine la:D

Selim / Samsun / Soldan 2 . Taş ( Agbetu gol kacırdı ):):):)

**KaR6**

24 September 2010, 01:59:34 #57 Son düzenlenme: 24 September 2010, 02:05:31 **KaR6**
bi acaip hissettim kendimi.. Uşak'a 2 otobus dolduramıyoruz, gerçi Uşak'ta ne işimiz var onu da bilmiyorum, gitmişken Celil'i de alsak hep beraber geri gelsek.. arkadaş ne saçmaladım ben de bilmiyorum, en iyisi imzamı atayım;

Mustafa/Kahvedeyim şimdi/Trt3 maçı Veriyor/ Ayagına Tukureyim Agbetu

Kaya

Kardeşlerim ben bir sinema sever aynı zamanda engin,yavuz,selimsever olarak hepinize demek isterim ki Filiz Akın,Fatma Koçyiğit,Hülya Girik hepisine bayılırım ayrıca SAMSUNSPORumuz canımız ciğerimiz syg..

İnanç/heykelin sol bacağının arka sokağı/uçuşlardayız SAMSUN semaları

Ollivanders

Celil Arkadasımız da takıma donmeliydi ama yonetim ciddi bir hata yaptı ama donus yok artık sayın arkadaslarım :) Agbetu ile idare edecegiz artık . Takımımızı akhisarda , Tki de  , Denizlide destekleyelim arkadaslar bu arada vestel manisada bir aralar oynayan medunaya da cok uzuldum dogrusu . :) İmzamı cakayım :)

Selim / Cennette / Mackolike Girmiş durumda / Skor takip ederkene :)