Saygıya Davet.....

Başlatan angel-35, 02 March 2007, 11:09:28

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

24 September 2010, 14:02:12 #90 Son düzenlenme: 24 September 2010, 14:21:28 babasamsunlu
195 CM VE 122 KİLOGRAM KARDEŞİM :):)

MUSTAFA CÜMLELERİ DÜZGÜN KURALIM..TÜRKÇE MALUM..SONRA BENDE SANA BASMAYA KALKMAYAYIM  PARACIKLARI ..  8) 8) ;) ;) :) :)

YaşarDoğu

Öyle bi yazdın ki Akan abi , Engin Abi nin ismini ben çıkarmısım gibi oldu , teessüf ederim .:.:. 1dk!!! :P

Engin abi her mesajımı da noktasına , virgülüne bilir. :-[ ??? :-* .:.:.

babasamsunlu

Serkan

akan abi tek kişilik ordu gibi :D

berusa55

ya Akan dostum niye herkes senle uğraşıyor allasen  :D :D

babasamsunlu

24 September 2010, 14:59:57 #95 Son düzenlenme: 24 September 2010, 15:03:23 babasamsunlu
Valla sağolsun güzel kardeşlerim benle uğraşmayı seviyorlar ..  :)

Önce kızdırıyolar sonra gaz veriyolar..Alayı klavye delikanlısı  ;D ;D ;D

Şaka bir yana Bende hepsini çok seviyorum..Hepsi süper çocuklar..

Bi Burak hariç.  O na kafayı taktım..  :D :D

Burak

evet dün beynimi yıkadı biraz :) mahalle baskısı değilde babasamsunlu baskısı var üstüm de.

özgürrrrrrrrr siteeeeeeeeeeeeeeeeeee  istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzz   :P :P :P

önemli olan boyut değil işlev klişesini ortaya koymak istiyorum ben .

ersin abide bana kafayı takmış sanırım mesajın beğendiği kısmı benimle ilgili olan mı :)

berusa55

Burak kardeşim evet sana kafayı taktım ama sevdiğim için  ;)

babasamsunlu

hahaha..O boyutun işlevide bi şahane ki kardeşim anlatamam..Yaşamak lazım  ;D ;D ;D

Ersin abin benim mahalleden arkadaşım.Az dalmamışız hep bareber komşu mahalledeki adamlara :)

Tabi ki benim gibi bi papazdan yana olacak..Senin gibi özgürlükçü gençlerle ne işi olur  :P :P ;D ;D

berusa55

Kireçtepe gençlik haha  ;D ;D

babasamsunlu

Bu arada sevgili encılın başlığına ayak uydurup sizleri başlığa uygun hareket etmye davet ediyorum

Litfen..Saygılı olalım..,

Ayrıca Biz de Samsunsporluyuz :):) Neden bizi dışlıyorsunuz.. :):)

Burak

ahanda baskıcı sayısı 2 oldu yok mu arttıran :)  1dk!!! 1dk!!! 1dk!!!

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: edmontdante - 24 September 2010, 09:33:37
Ben peşinen özürümü diledim zaten kardeşim.

La niye hortlattınız bu başlığı

Alıntı yapılan: samsuni - 24 September 2010, 11:04:20
şok oldum sabah sabah angel35'i başlık açmış görünce :)
nerden hortlattınız bu başlığı  bilmem ki! gerçi site artık eskisi gibi değil, o olsa bile -ki inşallah değildir- fazla barınamaz, hoplatırlar adamı. eskiden 2-3 kişiyle mücadele ediyorduk böyle garabetlerle...

Abiler bu başlığın yeniden hortlaması şu sebepten oldu burada daha önce yazıpta şuan yazmayan kişilerin akibetini ve neden yazmadıkları konusunda merak belirttim fakat konunun farklı bağlamları çıktı :D iyide oldu uzun zamandır olumsuzluklarla mücadele ediyoruz biraz olsun sitres attık kimse alınıp kırılmamıştır umarım..

Sempatik Bengülü

başlığı görünce ebru aramıza tekrar döndü sandım bi an  :D hey gidi günler kimlerle uğraşmıştık yaa  ;D

Ertuğrul Sağlam

''Seven sevmez saygı da duyarım. sevende sever saygı duyulur''
Samsunspor'a Bolu maçında Başarılar diliyorum       Vatan/Samsun