Saygıya Davet.....

Başlatan angel-35, 02 March 2007, 11:09:28

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Arkadaşlar  bu konuya www.suat45.com.tr adresinden devam edelim.
Not: ben imza atmasını bilmiyorum parmak bassam olurmu ? ;D

Ollivanders

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 24 September 2010, 02:08:47
Arkadaşlar  bu konuya www.suat45.com.tr adresinden devam edelim.
Not: ben imza atmasını bilmiyorum parmak bassam olurmu ? ;D

olmaz mı pardon ama neden gereksiz yere samsunspor sevdamızı baska bir yere tasıyoruz . Siz kim oluyorsunuz :D saygılarımızla Hep beraber :D

Selim / Bİlmem nerde:D

YaşarDoğu

Filiz Akın ya İzmirli Ebru değilse , vah vah vahh :)))

Ollivanders

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 24 September 2010, 02:12:30
Filiz Akın ya İzmirli Ebru değilse , vah vah vahh :)))

yalandan yere makara yapmıs oluruz abi ne yapalım :D
Oyle birsey varsa site yonetminden ozur dileriz :D

**KaR6**

fiiiliz aaakın bunu da yazın deriz o zaman  ;D

YaşarDoğu

Site yönetiminden özür diileyeceğine Filizn Akından dile serpico55 :D

lütfen seven sever saygı duyulur
seven sevmez saygı duyulur ,

yalnız çok götü bi durum olur eğer o kişi bu kişi değilse:D

Kaya

Lütfen Filiz Akın ve diğer yeşilçamın değerli aktristlerine saygılı olalım   1dk!!!

Filiz akıın dönün bir daha bakın gibi espriler hiç hoş değil,ayrıca reeldede tanımıyoruz dimi ?  :o  saygı sevgi ve esenlik ile..

Ollivanders

AMa sevgili yasardogu daha gotusu ne olabilirki zaten :D Gotunun gotusu bu işte:D

**KaR6**

Kadir ÇELEBİ

Bende tüm bu söylemlerinizden dolayı M.ali Birand'ın yapmış olduğu Tribünlerimizde Yaşanan Şiddetin ve Gerginlik" lerin tartışıldığı süper bir programı hatırlatır teesüflerimi sunarım..

görüşmek üzere hoşça ve sevgiyle kalın.
Bende İstanbul

YaşarDoğu

lütfen , Konu başlığı neydi Saygıya Davet  :) gerekeni yapalım recaa edicim :D

Ollivanders

Site yonetiminden ve Sevgili Yesilcam karakterlerinden Özür Diliyorum :) Hepinize iyi geceler :D

AntZ

24 September 2010, 02:27:06 #72 Son düzenlenme: 24 September 2010, 02:30:07 Ant55
Nickimin sonmezkoksal35 olarak değiştirilmesini rica ediyorum.

Pardon müdüriyet değil mi? Yanlış yere yazmışım afedersiniz  :-[

babasamsunlu

Lee olm alayanızı kesmek lazım..Karnıma ağrılar girdi yarım saattir okuyorum yazdıklarınızı.. ;D ;D ;D ;D ;D

Oyyy Oyyy.. Hala gülüyorum yaa...Bu gün seansta aklıma geldikçe gülerim,güldükçe hatalı emir girerim sonrada müşteriye durumu anlatırken gülerek, abi senin İş Bankaları vardıya ( o sırada işbanksı yüzde 5 yapar ) onları vermişim ben yalnışlıkla..haha allah iyiliğimiiz versin abi..haha diye bir muhabbet geçer aramızda  ;D ;D ;D ;D

Filiz Akın hanım efendiyede saygılaımı sunuyorum.Vatan 55 in bu konuda gerekli müdaheleleri yapacağına olan inancım sonsuzdur..

Umarım Filiz Akın bu muhabbeti üzerine kurduğunuz kişidir..Yoksa hepinizin suratı kıpkırmızı olur :)

Yalnız eğer O isede o zaman vay haline :):) Site hiçte 2007 de ki gibi değil sayın Filiz Akın..Sapık dolu burası sapık..Kaç kaç kaç  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

edmontdante

Ben peşinen özürümü diledim zaten kardeşim.

La niye hortlattınız bu başlığı