Saygıya Davet.....

Başlatan angel-35, 02 March 2007, 11:09:28

« önceki - sonraki »

edmontdante

Ama o olsaydı mutlaka takip ederdi gelişmeleri böyle ilgisiz kalmazdı

mehmet yılmaz

şok oldum sabah sabah angel35'i başlık açmış görünce :)
nerden hortlattınız bu başlığı  bilmem ki! gerçi site artık eskisi gibi değil, o olsa bile -ki inşallah değildir- fazla barınamaz, hoplatırlar adamı. eskiden 2-3 kişiyle mücadele ediyorduk böyle garabetlerle...

babasamsunlu

Şimdi ben varım hocam rahat ol şşşiiii   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Burak

var var  8)  8)   ben iyi biliyorum   :P :P

edmontdante

Bu arada  üyelik bilgilerine baktım Yüreğimin götürdüğü yerdeyim falan yazıyor ama hep hatalı yazmış.Kendisi bunlara biraz dikkat ederdi.O değil galiba.İNŞAALLAHHHHHHHHHH

sadece55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 September 2010, 11:06:12
Şimdi ben varım hocam rahat ol şşşiiii   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Akan abi milleti arayıp zaten tehdit ediyomuşsun :p Ah abi şu salı gelse de cezanı kesseler artık :P

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Erdinc - 24 September 2010, 13:00:03
Akan abi milleti arayıp zaten tehdit ediyomuşsun :p Ah abi şu salı gelse de cezanı kesseler artık :P

Ne yapayım adam inatçı kardeşim..İkna olmuyor..Bende yazarak başa çıkamıyorum..Bi yerde bi laz damarı var adamın işte..Neyse çözdük sorunu..İlk maçta dalacaz birbirimize..Kim üstte kalırsa bi daha lafının  üstüne laf demeyecek..Sadece beğen tuşuna basacak  :P :P ;D ;D ;D

sadece55

Bizde bashisleri açarız o zaman :)

babasamsunlu

Neyse bu başlığıda bozmayalım.Bu başlık encılın başlığı..bozmayalım şimdi...

Bu arada benim ingilizcemi beğenmeyen erkuterdem55 denen şahsa ithaf olsun bu encıl..Ben herşeyin okunduğu gibi yazılması taraftarıyım sayın erkuterdem bey..Beğenmiyorsanız gidin Man Utd nin sitesine üye  olun..   8) 8) ;D ;D

Serkan

Akan abi sen ne kadar atarlı giderli birisisin böyle:D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: edmontdante - 24 September 2010, 12:20:40
Bu arada  üyelik bilgilerine baktım Yüreğimin götürdüğü yerdeyim falan yazıyor ama hep hatalı yazmış.Kendisi bunlara biraz dikkat ederdi.O değil galiba.İNŞAALLAHHHHHHHHHH

Engin abi sende derin izler bırakmış bu Angel- ovvvvv :D noktasına , virgülüne  hatta imlasına kadar herşeyi hatırlıyosun. :))

Arka fonda çalan parça :

Unutamam seni , unutamam seni , unutamam seni , unutamammmmm :))))

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 24 September 2010, 13:23:24
Akan abi sen ne kadar atarlı giderli birisisin böyle:D

Az bana diyene ba..Halısahada adam döven adam :):)

Sülü çok ince bir yere parmak bastın kardeşim..Engin abi senin ilk mesejını hatırlamıyordur mesela :):) Bi adamın adı çıkacağına ..   ;D ;D ;D

Serkan

Süleyman abi harbiden ne yaptın sen öyle (=

Burak

kırmızı köşede 1.80 boyuyla 97 kilo  Burak

vs.

beyaz köşede 1.90 +       100 +  kiloyla babasamsunlu

yer :  ilk karşılaşıldığı yer :)

let the fight begin...    :P :P :P

**KaR6**

akan abiye bi 10.000 lira basasım var, oranlar ne ola ki ;D