kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

maviay55

AlıntıCenk raporu uydurma
[ 23.09.2010 ]

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yönetime Cenk İşler'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili rapor verdiği söylentilerine son noktayı koyarken, "Hiçbir oyuncu için böyle bir rapor vermedim. Hele ki Cenk'le ilgili kadro dışı kararı vermem mümkün değil" dedi.Kırmızı- Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Hüseyin Kalpar, Cenk İşler için Kartalspor maçının ardından kadro dışı bırakılması yönünde rapor verdiği haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Deneyimli çalıştırıcı, "Her maçın ardından yönetimimiz, bizden maçla ilgili rapor ister. Bende bu raporu yönetim kurulu toplantısından önce sundum. Bu raporda Cenk İşler'in kadro dışı kalmasını istediğim yönünde haberler çıktı. Ben hiçbir oyuncumun kadro dışı kalması veya para cezası verilmesi yönünde rapor vermedim. Hele ki Cenk İşler gibi bir oyuncu için böyle bir karar veremem. Ancak bazı medyada bu tür haberler çıktı. Haberler tamamen asılsızdır" diye konuştu.

Cenk, Kalpar bugün görüşüyor

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, dün sabah Nuri Asan Tesisleri'nde Cenk İşler'le bir görüşme yaptı. Bu görüşmede özellikle son günlerde basınada yansıyan ve bu konuda çeşitli haberlerin yapldığı Cenk'in izinsiz olarak Kartalspor maçının ardından İstanbul'da 1 gün kalması olayı konuşuldu. Başkan Tutu, yıldız futbolcudan, bugün Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'la bir araya gelerek bu sorunun karşılıklı olarak çözülmesini istedi. Cenk İşler, Başkan Tutu'ya kesinlikle yanlış anlaşıldığını aktarırken Yardımcı Antrenörler İsa Turan ve Bahattin Güneş'ten söz konusu 1 günlük izini aldığını belirtip, bu olanlardan kendisinin de üzüntü duyduğunu ifade etti. Yıldız futbolcu Cenk İşler'le Teknik Direktör Kalpar'ın bugün bir araya gelerek sorunun çözülmesi bekleniyor.
buyrun bide burdan yakın  :o

babasamsunlu

Yani bu kıvırmayı sanırım Nesrin Topkapı bile yapamaz bu memlekettte :):)

eLLis

Ya bu takımın hocası yokmu İsa Turan'la Bahattin Güneş'e ne oluyorda Cenk'e izin veriyolar yoksa bu durum normalmi anlayamıyorum kulüpte olan işleri hoca dışında ne çok kişi var karar veren.

berusa55

Valla halletsinler de nasıl olursa olsun. Yeter! Bu durumdan Samsunspor'umuz zarar görüyor. Bir an önce işimize bakmalı ve maçlarımızı bir bir kazanmalıyız! Çıkmalıyız kardeşim bu sene süper lige çıkmalıyız!  >:(

maviay55

anlamak mümkün diil bu taraftarın uykuları kaçıyor bu olaydan dolayı..günler sonrada böle bi haber tamamen uydurmaymış  >:( kim haklı-kim yalancı bilelim artık!

çözün şu olayı her futbolcuya oldugu gibi cenk'e de süperlige cıkma yolunda ihtiyacımız cok fazla..madem sorun yok aranızda ne diye oynatmadıgını acıkla kalpar??!!

babasamsunlu

23 September 2010, 15:34:56 #201 Son düzenlenme: 23 September 2010, 15:42:10 babasamsunlu
Alıntı yapılan: maviay55 - 23 September 2010, 15:27:07
madem sorun yok aranızda ne diye oynatmadıgını acıkla kalpar??!!

Bence günün en güzel sorusu..Madem sorunun yoktu.Gol yollarında sıkıntı çektiğimiz bir maçta hiç bir sakatlığı olmayan bu ligin üstünde olduğunu herkesin kabul ettiği bir golcüyü neden 90 dakika boyunca yanında oturtuyorsun..Bu takım 2 puan yüzünden çıkamazsa geriye dönüp bu maçın hesabını verebilecekmisin..  >:( >:( >:(

uzunmehmet

kalparla asansörde bile kat cıkamayız arkadaş....

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: uzunmehmet - 23 September 2010, 15:36:42
kalparla asansörde bile kat cıkamayız arkadaş....

taraftarımızın  hocaya  hiç mi güveni yok arkadaşlar birazda hocamızın arkasında duralım iyi günde ve kötü günde............

adige73

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 23 September 2010, 15:53:49
taraftarımızın  hocaya  hiç mi güveni yok arkadaşlar birazda hocamızın arkasında duralım iyi günde ve kötü günde............

niye bizi küme düşürsün diye mi ? hocanın arkasında durusun gelecek adına bir ışık görünürse ama biz burada bir ışık göremiyoruz

pitbul055

bu cenk işler olayı uzar ve takımın kötü gidişi devam ederse 3 haftaya kalmaz hüseyin hocaya yol gözükür

SAMSUNLU ORUMA 55

arkadaşlar benim anlatmak isteğim iyi günde herkes hocayı sahiplenir önemli olan kötü günde de kalpar hocamıza güvenerek istediğimiz  yere yani süper lige bu engelleri aşarak çıkacaz

selahattin55

kalpar  kartal maçından sonra bizi süperligi bırakın playofta oynatamaz.cenk gibi adamı oynatma sercandan memed bekle.bu hoca resmen takımı yakıyor.kendide intihar ediyor.

Fecr_55

23 September 2010, 20:25:35 #208 Son düzenlenme: 23 September 2010, 22:00:23 Fecr_55
Oruma, biz kötü günde de yanindaydik, hala da yanindayiz takimimizin..Her zaman iyi olamayiz, bu bir gercek..Ama göz göre göre hedefimizin karartildigina sahit oluyoruz..Su an kötü degiliz, kötüdende kötüyüz..Sezon baslayali kac hafta oldu ve sadece bir golümüz var ligde..Takimda ruh yok, birlik beraberlik yok..Isabetsiz sutlar var sahada, hizli kosmak mücadele etmek degildir, bunu kullanmak gerekir..
Ne zamandir ayagina top degmemis adam cikiyor sahaya da, yine top degmeden ayagina oynadi deniyor..
Cenk'i uzun zamandir bekledik, sonunda geldi..Geldigi gibi geri göndermekse niyeti birilerinin, yedekte bekletmeye devam etsinler..Faydali adamlara takimda yer edecegimize, faydasizlari hala beslemekteyiz..
Yanlis tercihler, bencilce yapilan tercihler, bu senemizi de yer bitirir..Birak süper ligi, bank asyadan kurtulmak da iskence olur bundan sonra..Acikcasi ben Kalpar'dan degil, oyunculardan ümitliyim..

edmontdante

Kulüp tam bir brezilya dizisi halini almış.Yöneticiler futbolcuları evlat edinmeye başlamışlar.İsa hocayla ilgili sıkıntılar var.Zaten kendisine oldum olası ısınmamışımdır.Bu kaptanlık hususunda herkes rahatsız.Murat da Turgay da Cenk de.Böyle bir kadro yapmışken,herkes şampiyonluk düşünürken olanlara bak.Nefret ediyorum böyle şeylerden.Şu milletin şahsi çekişmelerinden bu takımın zarar görmesinden bıktım artık.beddua edeceğim en sonunda