kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

kaptan 55

güzel kardeşim kim kime ne agresifliği yapmış?hangi cümleden hangi anlamı çıkardın?sabah sabah ne içtin?

Ahmeti

bu hocaya verilen şans hiç bir yerli hocaya verimedi takımın başında şu an dobi hasan olsaydı 4 te 4  yaptıydık

Ollivanders

Kardesim dobi hasan donemini de biliyoruz işte bir gazla sezonda kalmak icin takım top oynadı . Sonraki sezon 24. hafta sampiyonluk turuzu atarız dendi. Sonuc husran. Onunla bununla olacak iş degil bu . Bu takıma kendini kanıtlamıs bir hoca getir ne oluyor bakalım . Yeni maceralara hic gerek yok bence. Dobi hasan olacaksa huseyin kalpar hic gitmesin.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Burak - 21 September 2010, 09:26:35
ben şahsım adında hüseyin hoca'nın iyi olduğunu düşünenlerdenim (şu an itibariyle) fakat sitede genel kanı olarak yetersiz olduğu düşünülmekte. Madem öyle alternatif isimler ortaya koymak faydalı olmazmı? bizim siteyi öyle veya böyle takip ettiklerini düşünüyorum ben transferde nereye eksik desek adam geldi. Kupa yapmışlar üzerinde hazırlanın arkadaşlar evimize dönüyoruz yazıyor vs.vs. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varsa boşta olan hocalardan en çok hangisi bize faydalı olabilir?

Benim anlamadığım bir düşünce fikir sonucunda sen nasıl bu kanıya vardın Serpico bu düşünceye varmadan önce sen acaba alternatif aradınmı cümlelerinde ?

Kadir ÇELEBİ

Diyorum ki Burak Bir düşüncesini paylaşmış son olarak hüseyin hocayı savunanlara karşı bir tavır var ortada demiş senin yorumunsa Savunmasından dolayı eleştirmişsin acaba gercekten bir taraf olma konusumu varmı diye merak edip bnde burak adlı arkadaşımızın daha önce yaptığı bir yorumu paylaştım orada diyorki sitenin geneli itibariyle hoca konusunda yetersiz olduğu düşünülmekte kendi fikrine düşüncesine ters olmasına rağmen farklı isimler düşünülse faydalı olmazmı diyor yani senin söylemin gibi bir taraf olma söz konusu değil anlatabilmişimdir umarım.

Ahmeti

benim dobi hasan dememdeki düşüncem samsunsporun maddi kaynağındandır sezon öncesi bir çok kaliteli hoco ile görüşüldü ama hepsi paraya takıldı, yönetim hüseyin kalpar yerine toplasaydı samsunun yerli hocalarını yücel uyar,ercümet gül,hasan şengül gibi isimleri koysaydı takımın başına fena olmazmıydı.

Ollivanders

22 September 2010, 13:32:28 #186 Son düzenlenme: 22 September 2010, 13:36:19 Serpico55
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 22 September 2010, 13:02:55
Diyorum ki Burak Bir düşüncesini paylaşmış son olarak hüseyin hocayı savunanlara karşı bir tavır var ortada demiş senin yorumunsa Savunmasından dolayı eleştirmişsin acaba gercekten bir taraf olma konusumu varmı diye merak edip bnde burak adlı arkadaşımızın daha önce yaptığı bir yorumu paylaştım orada diyorki sitenin geneli itibariyle hoca konusunda yetersiz olduğu düşünülmekte kendi fikrine düşüncesine ters olmasına rağmen farklı isimler düşünülse faydalı olmazmı diyor yani senin söylemin gibi bir taraf olma söz konusu değil anlatabilmişimdir umarım.

Bende bu kanıyı olusturan olay site genelinde yazılan yorumlar. Birisi destekledigin soyledikten sonra , Huseyin kalpar aleyhine yazılan her yorumdan sonra yazma ihtiyacı hissediyorsa ben nasıl taraf olmussam o da taraf olmustur. O yorumu yapan bir kişinin daha sonrasında devamlı savunma yapıyormus gibi gorunmesi beni rahatsız ettiginden  bu yorumu yazma gereksinimi duydum.

Kadir ÇELEBİ

Bende devamlı savunma yapmadığını aksine alternatif varsa aranmalı paylaşılmalı dediğini görüyorum neyse kişisel bir durum olmamalı benim şahsi görüşüm tam oluşmadı şuan ağırlıklı olarak yetersiz oluşu ağır basıyor önümüzdeki 2 haftayı özellikle mersin maçının kalan bölümünü dikkatle takip edicem gerek takım gereksede hoca açısından

Sercan

Burada mesele hocayı sevip sevmeme meselesi değil.İşini yapamıyorsa görünen o ki şu ana kadar yapılan maçlar ve sahaya çıkan kadrolardan bu gayet açık yapamıyor.Mesela Turhan Özyazanlar'ı kişisel olarak hepimiz seviyorduk lakin işini yapamadığında eleştirdik bu da en doğal hakkımızı.Bende kendi adıma Hüseyin Kalpar'ı halen neden savunurlar anlayamıyorum,tamam çıkardığı kadro doğru olupta futbolcular oynamasa neyse ama adam bir türlü fantazilerinden vazgeçemiyor.Samsunspor fantazi yapılacak kadar küçük bir takım değil...

Burak

hüseyin kalpar benim babamın oğlu değil kendisini şahsen tanımam sonuçta.lakin bence son maç haricinde sahaya sürdüğü kadrolarda sıkıntı yoktu bende teknik direktör değilim sizde taraftar olarak eleştiriyoruz sonuçta.selimle aramızda bir sorun olması mümkün değil zaten adamın suratına nasıl bakacağım sonra :) burada sadece fikirleri tartışıyoruz benim kimsenin şahsına birşey yazdığım yok zaten lakin herkes aynı düşünmek zorunda değil.bence chucker yanlış birşey yazmamış ilk maçlarda 4-3-3 oynadık takım beşiktaşta bu sistemle oynuyor ama hüseyin hocayı savunucu birşey yazdığı için şakkk eleştiri bu tarz şeyler olmamalı sadece.belkide kaptan55 (sanırım erdal abiydi isim ) o anlamda yazmadı.yazmadıysa da yanlış anlamışım kusura bakmasın.samsunspor 34 ' e vakit ayırdığı için teşekkür ederim.

edmontdante

Burada anlaşılmayan konu ne biliyor musunuz?Sitede 8-10 kişi aynı fikirde oldu mu bu sitenin insanlara empoze etmeye çalıştığı bir fikir gibi görülüyor.İyi de burası sanal ortam her gelen bir şey yazıyor aynı doğrultuda görüşler olabilir..Aynı doğrultuda düşünen kişiler bir araya gelip hadi böyle yazalım demiyorlar ki.Fikrini beyan eden arkadaş tabiki karşı fikirlere maruz kalacaktır ama 10 tane ama 100 tane.Sonuçta Hüseyin Hocayı savunanlarda fikrini söylüyor eleştirenlerde  kimsenin kimseden bu yönde farkı yok.Farklı bir fikir söylendimi hemen eleştriyorsunuz diyen arkadaşlarım peki sizin yaptığınızda aynı şey değil mi.sadece sayılar az.O zaman şöyle yapalım .Böyle bir konu oldumu 20 şer tane kişi bulalım her iki görüşten de ve başlığı onlara verelim.O zaman mı sizinkiler de eleştri niteliği kazanacak.

celebi

sana katılmıyorum engin abi :D sizde hep böyle yapıyorsunuz :-*

doðan

Eleştirmek :
her boyutuyla herşeyi bildiğini iddia eden varmı aramızda, daha düne kadar methiyeler düzdüğümüz bir kişiyi konuşuyoruz , goz goz un hüseyin ve kalpar yorumuna bayıldım örneğin , eleştirdiğin yönde ne yaptığına dikkat edeceksin , hocalığı kalpardan iyi bildiğini kimse söyleyemez , bu gün doğru işler yaptığını yada yapmadığını konuşabiliriz i adam asmaca oynayacaksanız , sanal alaemde bu tarz bayağı oyun var , tahammül sınırları üzerinde hassasiyetinizi rica ederek , eleştirel yaklaşımlarınızı daha yapıcı olmaya davet ediyorum , ve arkadaşlar olarak sanalda olsa bir birliğiniz varken birbirinize sarmanızada anlam veremiyorum , enginin de deidği gibi 20  kişi evet desin 20 kişi hayır desin çekimserler beklesin , bişey üretmez toplum haline gelelim , kalpar hocam la beraber şapkamızı önümüze alıp bi düşünelimmi .....

**55

kalpar acele etmeli geçen sene oktayla bu sene cenkle gereksiz polemiklere giriyo bir teknik adam oyuncusuyla iyi geçinmeli takımımda cenk gibi oyuncu olsada oynatsam diyen  bu ligde çok teknik direktör var ama bizde yedek oturuyo malesef hüseyin hoca 2 yılda bir takdiği oturtamadı takıma 4.maç oynancak hala 1 golümüz var.. geç kalmadan oyuncularla uğraşmak yerine takıma bişeyler katmalı... elinde mükemmel kadro var bahane aramamalı 1 puana sevinmemeli

Kadir ÇELEBİ

KALPAR'IN SON ŞANSI
23 Eylül 2010 / 13:29
Samsunspor'da gündem oluşturan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın Kırmızı-Beyazlı ekipteki kaderi Bolu maçında belli olacak. Eğer Kalpar'lı Samsunspor'un, Boluspor maçında da puan kaybetmesi durumunda tecrübeli çalıştırıcı ile yolların büyük ölçüde ayrılac
SON ŞANSI
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın Samsunspor'daki geleceğinin Boluspor maçında tam olarak netleşeceği ifade ediliyor. Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Kırmızı-Beyazlı ekibin özellikle son 3 haftada sergilediği kötü futbol ve aldığı inanılmaz kötü sonuçlar başta taraftarları olmak üzere yönetimi de bir hayli rahatsız etmeye başladı.

TEPKİ ÇEKİYOR
Zirve yarışında her hafta kan kaybeden Kırmızı-Beyazlı ekipte, hocanın kaderinin Bolu maçının sonucuna bağlı olduğu dilden dile konuşulmaya başlandı. Bir maçı eksik Samsunspor şu anda 5 puanla ligde 8.sırada yer alırken, lider Denizlispor'un 10, ikinci Orduspor'un ise 8 puanı bulunuyor. Taraftarlar, takımın bir an önce toparlanmasını istiyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=46468