kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

KareAs55

Bir kadro kurmak için mourinho olmak gerekmiyor, macera aramasın yeter gerekeni yapsın!!! yapamıyorsa hiç durmasın gitsin >:(

maviay55

antrenmana katılmadıysa kadro dısı mı bırakılır >:(..adamı küstürme nice kulüpler kostu peşinden o bizi seçti yönetim gerekeni yapmalıdır bu konuda

Kaya

Egolarını tatmin etmek için bu işi yapan gözleri görmeyen konuşmasını dahi zar zor beceren yaşlı bir bunaksın sen KALPAR...

maviay55

21 September 2010, 14:34:48 #138 Son düzenlenme: 21 September 2010, 14:36:26 maviay55
Alıntı
ELEŞTİRİLERE KALTILMIYORUM
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Kartalspor maçı sonrası yapılan eleştirilere katılmadığını söyledi. Kalpar, "Tek eksiğimiz son vuruşlardı. İyi yoldayız" dedi
21 Eylül 2010 Salı 14:36

EKSİĞİMİZ SON VURUŞ
Kartalspor Deplasmanında alınan beraberlik nedeniyle eleştirilen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, takımın iyi yolda olduğunu söyledi. Kartalspor karşısında çok iyi oynadıklarını, ama gol vuruşlarında aynı başarıyı gösteremediklerini belirten Kalpar, "Eleştirilere katılmıyorum. İyi oynadığımız maçın tamamını da üstün olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Tek eksiğimiz son vuruşlardı" dedi.

BİZE İNANIN YETER
Doğru yolda olduklarını da kaydeden Kalpar,"Eğer gerekli sinerji üretilirse bu takımın Süper Lig'e çıkacağına eminim ve sonuna kadar da inanıyorum. Bence öncelikli olarak, Boluspor, Denizlispor ve Orduspor bu iş için en ciddi rakiplerimiz. Biz o takımlardan daha avantajlıyız. Sadece zamana ihtiyacımız var. Çünkü yeni bir kadro oluşturduk. Bu kadroya inanalım ve destekleyelim" diye konuştu.

CENK"LE SORUNUMUZ YOK
Cenk"le ilgili bir soruyu yanıtlayan Kalpar, "Cenk ile ilgili olarak bugün kamuoyunda konuşulanların, doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü Cenk'le bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Hatta Kartal maçı öncesi bir görüşmemiz oldu. Benim dışımda gelişen olaylar varsa, söyleyeceğim bir şey olamaz. Bugün idmanda olması gerekiyordu. Ama görüyorsunuz yok. Ben kendisine olan güvenimi ve samimiyetimi, hazır olmamasına rağmen geldiği gün oynatarak ortaya koydum" dedi.

21 Eylül 2010 Salı 14:36  

buyur burdan yak  >:( ii yoldaymısız yok yok biz futboldan anlamıyoruz abicim :-X

babasamsunlu

CENK"LE SORUNUMUZ YOK
Cenk"le ilgili bir soruyu yanıtlayan Kalpar, "Cenk ile ilgili olarak bugün kamuoyunda konuşulanların, doğru olmadığını düşünüyorum. Çünkü Cenk'le bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Hatta Kartal maçı öncesi bir görüşmemiz oldu. Benim dışımda gelişen olaylar varsa, söyleyeceğim bir şey olamaz. Bugün idmanda olması gerekiyordu. Ama görüyorsunuz yok. Ben kendisine olan güvenimi ve samimiyetimi, hazır olmamasına rağmen geldiği gün oynatarak ortaya koydum" dedi.

Kalpar efendi eğer yalan söylüyorsan *******...  >:( >:( >:( >:( >:(

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 September 2010, 23:48:52
Yönetimin geçen sene Kalpara verdiği yetki belli , takımda egosu yüzünden kimleri kızağa çektiğini de gördük.

Yalnız kaprisleri ile kızağa çektiği Cenk , şu takımda tek forvet olan adamı kızağa çekmek ayağına kurşun sıkmaktır.Beni korkutan Kalparın yönetim tarafından kollanması.

Hoca gitmeden Cenk gitmez inş.

2 gün önce Cenk İşler başlığına yazmıştım, sonumuz hayrola...

55.hakan

Kadro dışı yerine para cezası alacak

Samsunsporda Cenk Krizi...
Kırmızı-Beyazlı ekibe katıldığı ilk andan itibaren Teknik Direktör Kalpar ile yıldızı barışmayan Cenk İşler, Dün akşamki yapılan antrenmana da izinsiz olarak katılmayınca teknik ekip tarafından yönetime rapor edildi. Kalpar'ın "kadro dışı kalmalı" raporunu üzerine toplanan yönetim kurulu konuyu değerlendirmeye aldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda yönetim tecrübeli oyuncunun kadro dışı bırakılması yerine para cezası almasına karar verdi. Ancak bu karar bugün yapılacak toplantı sonucunda resmiyete kavuşacak.
kaynak:http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=46394

maviay55

AlıntıNEDEN OYNATILMADI?

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın Kartalspor maçında golcü Cenk İşler'i oyuna almayaşı ve ısrarla kulübede oturtması kafaları karıştırdı. Spor kamuoyu şimdi Kalpar'dan Cenk'i neden oynatmadığını açıklamasını bekliyor

KALPAR'IN AMACI NE?
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ve golcü Cenk İşler arasında neler oluyor? Teknik Direktör Kalpar, neden Cenk İşler'e soğuk duruyor? Kalpar'ın Kartalspor karşılaşmasında Cenk'i ısrarla kulübede oturtmasındaki mantık neydi? Şimdilerde herkes bu soruları birbirine soruyor. Samsun spor kamuoyu ve taraftarlar, Türkiye'de attığı gollerle kalitesini kanıtlamış ve her takımın kadrosunda görmeyi arzuladığı deneyimli golcünün küstürülmeye çalışılmasına bir anlam veremediklerini söylediler.

BÖYLE GİTMEZ
Teknik Direktör Kalpar'ın böyle bir oyuncudan faydalanmak istemediğine hiç bir kimse bir anlam veremezken, deneyimli hocadan bu konuyla ilgili bir açıklama bekleniyor. Bunun yanında ise geçen dört hafta sonunca ligde 5 puan toplayan ve üst sıralarda arasındaki puan farkı her geçen hafta açılan Samsunspor'un sezon başında koyduğu Süper Lig hedefine ulaşıp ulaşamayacağı sorusunuda gündeme taşımaya başladı. Şimdi herkes Teknik Direktör Kalpar'ın bu konudaki açıklamalarına odaklanmış durumda.
bu taraftar bi acıklama bekliyor acıkla kalpar bekliyoruz..

mahmut55

sakip özberk getirilsin...

ya da nurullah saglam bu is olmicak...

hocayla 1 hafta almanyada tanismislim var..kendisinde büyüklük havasi var..gazi cok seviyor...topuklu ayakkabi seviyor...kiraathanecitip ikili iliskiler cok iyi degil...hp ben havasi... bi d galiba su an ozaman ki gibi sorunlari var sevgilisinle dansöz bi manitasi vardi...problemliyid o dönem...sariyerden aldi parayi o kadinla yemisdi..sonra kadin buna kelek atmis...

detaylari sariyer baskani necati byeden alabilirler...

taktik maktik bildi bisy yok..tam bi DIK KAFA..ben inanmiyorum hedefe götürbilceni..9,cu olur bu kafayla...bence sakip hoca gelmeli

hemen yollamak lazim yol yakinken...

cenk tak ona tak buna tak...

sadece55

Alıntı yapılan: mahmut55 - 21 September 2010, 15:17:00
sakip özberk getirilsin...

ya da nurullah saglam bu is olmicak...

hocayla 1 hafta almanyada tanismislim var..kendisinde büyüklük havasi var..gazi cok seviyor...topuklu ayakkabi seviyor...kiraathanecitip ikili iliskiler cok iyi degil...hp ben havasi... bi d galiba su an ozaman ki gibi sorunlari var sevgilisinle dansöz bi manitasi vardi...problemliyid o dönem...sariyerden aldi parayi o kadinla yemisdi..sonra kadin buna kelek atmis...

detaylari sariyer baskani necati byeden alabilirler...

taktik maktik bildi bisy yok..tam bi DIK KAFA..ben inanmiyorum hedefe götürbilceni..9,cu olur bu kafayla...bence sakip hoca gelmeli

hemen yollamak lazim yol yakinken...

cenk tak ona tak buna tak...

Bu yorumda biraz uçmuşsun karı kız filan

AntZ

@mahmut55
Antepli olmasa olmaz mı?

Orhan'ın yakını mısın kardeşim? Kalpar Orhan'ı oynatıyordu, Kalpar giderse mutlaka Antepli gelmeli mi demek istiyorsun, bu ne Antep sevdası?

Ahmeti

sezon öncesi ne teknik heyet nede yönetim hiçbirisi demediki bu sene hedef süper lig, kendilri inanmamışki biz nasıl inanalım. Kos koca samsunspor'umuzu bu hallere düşürenler utansın diyeceğim ama adamlarda yüz yokki :(

Ollivanders

Mactan sonra alinan 1 puana sevinen ve alinan 1 puanin iyi oldugunu soyleyen kalpar, simdi ise takimin iyi futbol oynadigini, son vurustaki eksiklikler nedeniyle maci kazanamadigimizi belirtiyor. iyi oynayip maci kazanamayan takim aldigi 1 puana mi sevinir yoksa kaybettigi 2 puana mi uzulur? iste bir celiski.tipki miy macinda kendilerinden birseyler gorup beklenti icinde oldugu ve bu sebeple oynattigi, abdulaziz , kemal ve alparslani bu kez kadroya almamasi gibi. daha dogrusu bu kez kadroya almadigi bu isimlerden gecen macta ne bekledigi.

serkancengiz

cenkle problemi olanın tüm samsunla problemi vardır sade kendi ayağına değil tüm samsunun topuğuna sıkıyor hoca ..biran önce bavulunu toplasın yeterartık çok gördük bu manzaraları sabredecek takatimiz kalmadı.

orhan

ilk defa bu kadar emek verildi ve iyi bir kadro kurulduğuna inanıyorum,hiç kimsenin şahsi kaprisleri yüzünden samsunspor zarar görmemelidir.bu işi çözecek olan yönetimdir ortalığı fazla bulandırmadanve sulandırmadan en kısa sürede çözmelidir.