19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

berusa55

Murat çok daha fazlasını yapabilirsin biliyoruz! Az daha cesaret!

babasamsunlu

sahanın azizliğine bir kaç kez uğradı..her zmaanki gibi çalışkan ..ama saha onu bir çok kere engelledi..

YaSeF55

Recep

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 August 2010, 01:30:36
Topçunun kralı.Müthiş yetenek.Kıskananlar ,çekemeyenler çatlasın
Engin Sever yanlışlıkla sercanın başlığına yazmış aslında buraya yazacakmış frekanslar karışmış :D

mehmet yılmaz

Altay maçının ilk devresinde takım fgibi o da tutuktu ama ikinci yarı çok koştu, oyun bozdu. Yine iyiydi bıdık :)

Ollivanders

Ben ilk geldigindeki gibi tek top oynayan murat ımı istiyorum. Kendini yormayan topu ezmeyen temiz futbol oynuyan muratı yani.

FaTiH_HaN

Altay macinda hakikaten berbbat oynadi sahadaki muratmiydi inanamadim her topu aldiginda gereginden fazla gevelemesi sadece yumurta g.te geldiginde pas atmasi onuda rakibe atmasi atak yaparken top kaybedip bize kontra atak yedirmesi hoca nasil tahammul etti anlayamadim. Acilen eski Murat geri donmeli!

**KaR6**

Aşırı özgüveni sonucu kaptırdığı toplar kontra olarak geri döndü her seferinde. Eskisi gibi takıma oynamaktan ziyade kendine çalışması hoş görünmüyor Murat severlere. Biz atom karınca Murat'ı izlemek istiyoruz her zaman olduğu gibi.

Burak

maçın tvden verilmesinin zararlarıda böyle olsa gerek bu kadar çalım atma sevdasının ne manası var basit oynamak varken dün iyi değildi bir an önce kendini toparlaması lazım

kumköylü ahmet

sahada murat ile kaptanimiz turgay berbatti maalesef

Kaya

En büyük özelliği amatör ruh olan biriysen bunu kaybetmemeye çalışmalısın.

oguz_5528

Daha etkili olabilir her zaman güveniyorum

celebi

lucarelli

Milli maç arasında biraz daha toparlanması lazım. İyi oyununa çok ihtiyacımız var.

GençKozluklu

Murat bu takımın en iyilerinden. Bu hafta beklenen performansından biraz uzaktı. Zaman zaman onun da performansından uzak olacağı maçlar olur. O da bunlardan biriydi ki çok ta kötü değildi. İstediklerini bir türlü yapamadı.

Murat bu takımda çok daha büyük işler yapacak. Onun katkısıyla çıkacağız süper lige.