Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

eeee şimdi neden kabul ettiniz peşin mi aldınız tebrikelri :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 21 August 2010, 00:15:53
eeee şimdi neden kabul ettiniz peşin mi aldınız tebrikelri :D

kabul edilmedi, otomatik bazı üyelikler giriş yapıyor ama ona mesaj gitmediği için zaten hiç bir zaman giremiyor. Bu da öyle birşeymiş.

celebi

>l< >l< >l< >l<

aman diğer siteler benim böyle düşündüğümü duymasınar almazlar sonra beni. :D yarın bugün çamlıklılarada üye olursam

celebi

gecenin bu saatinde 52 kişi sitede heyacan sarmış anlaşılan

berusa55

21 August 2010, 00:23:24 #6739 Son düzenlenme: 21 August 2010, 00:25:58 berusa55
Samsun'da hava değişti. Rüzgarlandı baya. Yarın akşama kadar yağsın da maç saatine doğru dursun Yarabbi  ;)

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 August 2010, 00:23:24
Samsun'da hava değişti. Yarın akşama kadar yağsın da maç saatine doğru dursun Yarabbi  ;)

Bu sıcakta daha ne istiyorsunuz arkadaş  :o Ben bu sıcaklarda yağmurdan soğuktan şikayet edecek, maça bu yüzden gelmeyecek adam tanımıyorum.

vanlioglu

aynen sıcak olmasında ben yağmura çamura razıyım  :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 August 2010, 00:23:24
Samsun'da hava değişti. Rüzgarlandı baya. Yarın akşama kadar yağsın da maç saatine doğru dursun Yarabbi  ;)

Berusacığım, amma taktın yağmura ya... Bırak yağsın, rahmettir. Yağmur yüzünden maça gelmeyecek şekerler de gelmesin. ;)

berusa55

21 August 2010, 00:36:12 #6743 Son düzenlenme: 21 August 2010, 00:38:54 berusa55
Alıntı yapılan: samsuni - 21 August 2010, 00:29:10
Berusacığım, amma taktın yağmura ya... Bırak yağsın, rahmettir. Yağmur yüzünden maça gelmeyecek şekerler de gelmesin. ;)

Şekerleeeer   ;D ;D

Mehmet dostum vallahi yağmur umrumda değil isterse fırtına kopsun bizler deliyiz gideriz her şartta.  ;D Ama tv'nin de verdiği şu maç günü bir de yağmur yağar da seyirciyi etkilerse diye endişem. İlk maçımızda dolu dolu tribünlerde havaya girmek var. Yoksa sel olsa tekneyle gideriz stada... ;D ;D

mehmet yılmaz

Gelecek adamı yaz yağmuru etkilemez, rahat ol sen ;) Şu an Atakum'da atıyor, oh; rahatladık ulen...

berusa55

İlkadım'a gelemedi daha nerde bu  ;D Yarın akşama kadar yağsın başlasın şimdiden  :D

Sercan

Geçen sezonki ksk maçını hatırlasın millet.Yağmur vız gelir  ;D ;D

**KaR6**

çamlıklılar nerenin nesi oluyör acep?

Serkan

Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 August 2010, 00:39:12
çamlıklılar nerenin nesi oluyör acep?

Denizli'nin taraftr gruplarından bir tanesi