Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Erdinc - 21 August 2010, 01:02:50
Abi sadece tahmin düşünüyorum ki otobüs işi halledilmişse yönetim bir akıllılık yapıp samsunstore  otobüsünü stad önüne getirip satış yapar gibisinden...

forma, akıllılık ve yönetim... :) çok iyimsersin be kardeşim. Keşke yapsalar da alsak formamızı ama nerde?..

oguz_5528

baktım ki sohbet war bende  niyeyse böyle birşey yazıyorum..Polis çocuğuyum samsun çarşambalıyım..hayatım samsunda uzakta geçtii memlekt hasreti war..giresunda oturuyorum bir kaç senedir ama yine de memleketimde değilim üzücü bir şey..Bu sene takım çok iyi ve olabildiğince deplasmanlara katılmak istiyorum Ordu trabzon rize belki daha uzak yerlerde olacağım..İnşaallah bu deplasmanlarda takımım bomba gibi oynayıp süper lige çıkcak..inanıyorum ve yarın ki maçı tvden de izleyecek olsam..heyecanla bekliyorum

sadece55

aslında güzel satış yapılabilir öyle bir organizasyonda...Hele fiyatlar ucuz tutulsa daha kırmızı-beyaz bir tribün görebiliriz...

**KaR6**

Lusage

TD de bazı arkadaşlar benim armayı çok sevmiş ki el altından yürütüp kullanıyorlar  :D  ;D

Elimde bulunan güzel armalarımız. İstediğiniz yerde bu güzelliği sergileyin.  >l< >l<

**KaR6**

benim avatar yok orda yaa, çalayım bari birini, sağolasın :D

Lusage

Bak ya benim kullandığımı almış :D Bari ben değiştireyim  :-[  ;D

Ayıpsın.

**KaR6**

hoşuma gitti kusura bakma  ;D tekrar teşekkürler..

Kadir ÇELEBİ

konya güngörmüş ajanssporda artık sezon sonuna kadar sesi çıkmaz :D hayallerinin takımından uzak kaldı yazık  :(

Lusage

Önemli değil. ;)  Hem iyi de yaptın. 80 x 80 yapmayı unutmuşum. Avatarı değişirken farkettim  .:.:.

sercan5592

Atakumda yagmur basladı serınleyelım bıraz :D

berusa55

Zaman geriye gidiyor sanki maç günü gelince... Akşaaam olmuyor güneeeeş batmıyooor... Yok bu öyle değildi  ;D ;D

Akyol

Valla nefes aldık ii geldi bu yağmur..

ekselans55

arkdşlar merhaba aranıza yeni katıldım siteyi bi yakınımdan duydum geldim gördüm bğendim çok hoşuma gitti sonuna kdar destek bnde aranızdaım kısmetse bndan sonra  :)

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 August 2010, 04:49:46
Abi dün Antalya'daydım orası ne o oyle yanıyor yaa yanıyor.
Gece İzmir'e geldim burası da yanıyor.
Samsun'a gelelim de nefes alalım.

Valla sorma hemde nasıl yanıyor da, neden Antalya'ya geldiğinde haberim olmuyor ya da yanıma uğranmıyor?  >:(