Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: ekselans55 - 21 August 2010, 05:47:49
arkdşlar merhaba aranıza yeni katıldım siteyi bi yakınımdan duydum geldim gördüm bğendim çok hoşuma gitti sonuna kdar destek bnde aranızdaım kısmetse bndan sonra  :)

hoşgeldin pişman olmazsın ortam çok güzel burada giren çıkamıyor  ;)

AntZ

21 August 2010, 09:08:10 #6781 Son düzenlenme: 21 August 2010, 09:10:59 Ant55
Alıntı yapılan: Burak - 21 August 2010, 09:06:16
hoşgeldin pişman olmazsın ortam çok güzel burada giren çıkamıyor  ;)

Ben de bir arkadaşa bakıp çıkacaktım 5 sene olmuş  :D Hoşgeldin sevgilş ekselans55.  ;)

babasamsunlu

Evet Sadece Samsunspor diyenlerin asla çıkamayacakları yegane mekan..Hoşgeldin kardeşim...

Burak

Samsunspor - Akhisar Belediyespor

Hasan Önder Yılmaz

Transfer döneminde Hürriyet ve Turgut gibi önemli oyuncularını kaybeden Samsunspor, lige yeni yönetimiyle başlayacak. Bu kayıplara istinaden kadrosuna Agbetu (sivasspor), Zenke (nice), Jonathan (strasbourg), Hakan Bayraktar ve Cenk İşler gibi önemli isimleri dahil eden Karadeniz Ekibi kapasitesi 18.000'e çıkarılmış stad'ında Akhisar'ı ağırlayacak. Akhisar Belediyespor bu sezon Bank Asya 1. lige yükseldi, hazırlık maçlarında galibiyet yüzü göremediler, genellikle berabere kaldılar, tecrübe noksanlığı en büyük dezavantajları olacak. Ben Samsunspor'u galibiyete yakın görüyorum.

Tahmin: 1

senin yaptığın iddia yorumculuğuna ne diyim ben internetten de mi öğrenemiyorsun yuh beee

kaptan 55

günaydın ahali,büyük gün geldi hepimiz sevgilimize kavuşuyoruz.. :D

germencisse

Herkese günaydınlar günümüzün aydın geçmesi dileğiyle..

fatih55ankara

CurvaSudSamsunspor

herkese günaydın güzel ve serin bi hava ile güne merhaba dedik GÜZEL SAMSUNUMUZDA ...hemen formayı geçirdim  üstüme :)

oguz_5528

8 saat 39 dakika iftar'ı değil maçı düşünüyorum  ;D

berusa55

Yemeğe değil Samsunspor'umuza açız biz  >l<

Ertuğrul Sağlam

''lig sonuna kadar macları sessız takıp etme kararı aldım inş sezon sonu super lıg coskusunu beraber yasarız   4 yıllık kabus artık son bulmalı''
Demişti rahmetli Süleyman Can (Harbisamsunsporlu5517) Tüm ahirete göç etmiş Samsunspor taraftarı için şu mübarek günlerde en azından bir El-Fatiha yeterli olabilir....

emrullah

Alıntı yapılan: ekselans55 - 21 August 2010, 05:47:49
arkdşlar merhaba aranıza yeni katıldım siteyi bi yakınımdan duydum geldim gördüm bğendim çok hoşuma gitti sonuna kdar destek bnde aranızdaım kısmetse bndan sonra  :)

hoşgeldin ekselans55 aramıza  ;)

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 August 2010, 14:55:40
Murat abi sabah 7'de Antalya'ya geldim, akşam 5'te İzmir'e geri döndüm. Bu sabahta İzmir'den Samsun'a geldim düşün trafiği. Vallahi aramasam ayıp olur diye düşündüm ama vakit olmadı Lara'daki Medical Park'a hasta ziyaretine geldim.

Geçmiş olsun kardeşim, hasta ziyaretiyse ayıp olacak durum yok, hayırdır hasta kim, durumu ne? Yapabileceğimiz birşey var mı?

berusa55

Geçmiş olsun Mert kardeşim. İnşallah tamamen kayınpederin olur diyelim  ;)

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 August 2010, 17:33:59
Bizim muhtemel kayınpeder abi  ;D böbrek nakli oldu, 2 ay daha oradalar. Teşekkürler abi şimdilik bir ihtiyaç yok çok şükür, Allah razı olsun. Olursa zaten ilk arayacağım sensin  :D

Bu arada Lara tarafındaki Samsun pidecisini çok beğendim, süperdi pidesi. Stadyumun olduğu caddede gözüme güzel gözüktü.

Tekrar geçmiş olsun kardeşim. Stadyumun olduğu cadde (Işıklar) benim yeni adres, hatta stadın 6 bina ilerisi  :) Caddenin sonunda, kavşakta da Samsun Pidecisi var evet. Eskiden Sampi vardı orda kapandı yerine yine Samsun Pidecisi açıldı. Hala oranın adı Sampi kavşağı olarak geçer  ;)