Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eLLis

Şu adanaspor geçen seneki maçta karşımıza çıksa play off oynardık

sercan5592

arkadaslar kale arkası kombıne fıyatları 40 lıraydı dmı?

berusa55

vip        750   TL
kapalı     200   TL
maraton 180   TL
k. arkası  90    TL

sercan5592

tribundergıde bızden bırılerı 40 demıstıde ordan aklımda 40 kalkmıstı
eyw

lucarelli

hem adana'da hem de MIY'de ortasaha fısss...

sadece55

Biz bu sene çok rahat alırız bu Ligi bu takımlar favoriyseee

berusa55

Valla biz ne durumdayız bilmiyoruz ama şunların oynadığı topun az fazlasını oynarsak bu ligden kurtulduk demektir!

Lusage

Adana yinede iyiydi. Daha da iyi olacaklardır. Ama Mersin hiçte söylendikleri gibi şampiyonluğa oynayacak takım değil. En fazla ilk 10 da yer alırlar o kadar.

minci

Arkadaşlar tahta işi ne oldu lisanslar çıktımı. Bilen yada bir duyum alan varsa lütfen haber versin yoksa bu gece sabaha kadar bana uyku yok :-\ :-\ :-\ :-\

berusa55

Alıntı yapılan: minci - 20 August 2010, 23:09:01
Arkadaşlar tahta işi ne oldu lisanslar çıktımı. Bilen yada bir duyum alan varsa lütfen haber versin yoksa bu gece sabaha kadar bana uyku yok :-\ :-\ :-\ :-\

Tamam lisans işleri dostum:

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=7782.3435

minci

Sağol berusa55 çok teşşekkür ederim. Haber nerden güvenilirmi?

berusa55

20 August 2010, 23:14:19 #6731 Son düzenlenme: 20 August 2010, 23:15:55 berusa55
Tamam dostum haber güvenilir merak etme! Forumumuzda uydurma haber pek yaşamaz. Link de verdim ama tff'nin sitesinden güncellendiğini görebilirsin...

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 August 2010, 23:04:04
Valla biz ne durumdayız bilmiyoruz ama şunların oynadığı topun az fazlasını oynarsak bu ligden kurtulduk demektir!

bizde maçı izleken aynı kanaate vardık

celebi

son kayıt olan üyemiz çamlıklılar daha önceki arkadaş gibi küfürbaz çıkmaz inşaallah haddini bilir

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 21 August 2010, 00:11:01
son kayıt olan üyemiz çamlıklılar daha önceki arkadaş gibi küfürbaz çıkmaz inşaallah haddini bilir

öyle birisi yok artık... şu aralar çamlıklı, samanlıklı çekecek durumda değiliz. hele bir devirmeye başlayalım rakipleri birer birer, tebrik etmek için gelen olursa kabul ederiz ;)