Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

salihcakir

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 August 2010, 08:35:15
Bence hiçte saçma bir kara değil..Aksine doğru bir karar..biz yıllardır  stadyumun akustiği en iyi yerinin neden deplasman takımı taraftarına verildiğini sorgulardık..ayrıca recep abinin dediği gibi maçlarda da direk o bölüm göze çarpıyordu hep..

Sahaya çıkan rakip takım kendi taraftarıyla bütünleşiyor o bölgede..Tabi birde maratonda maç seyretmek isteyenlerin  çektiği çile..Bütün stadı dolaşıp en sonunda maç seyredeceği yere ulaşabiliyolardı..Maç çıkışıda aynı şekilde ki eziyetin tekrarı..

Ben Şirinlere yönelik bir şey olduğunu düşünmek istemiyorum.Kaldı ki olsa ne olacak.Hali hazırda 19 Mayısı dolduran en kalabalık gurubumuz Şirinler..Her türlü üstesinden gelirler..

çok doğru tespitler. zaten çok az deplasman takımının taraftarı geliyor ve onların etkisini en aza indirecek bir nokta alınacakları yer. gelen deplasman taraftarını en kolay bastırabilecek grup da zaten şirinler. güzel bir sezon olacak her yönüyle inşallah.

Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 August 2010, 00:19:42
içime mi dogmu ne olmus, kimle konusmustuk bunu geçen gün? saçma olduguna karar vermiştik gerçi sonradan, cidden saçma..

Sen ben yavuz (;

since1965

Samsunspor a kim başkan adayı oldu da belediye başkanı vali yerel yönetimler DESTEK VERMEYECEGİZ DEDİ.Bu arkanızdayız lafına nasıl inanıyorsunuz.Yusuf ziya nın derdi erkut olsa onu başkan yaptırır destek verirdi.Bunlar hep hikaye.

sadece55

napabiliriz yani sen öncü ol da yapalım hadi

sercan5592

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 August 2010, 08:35:15
Bence hiçte saçma bir kara değil..Aksine doğru bir karar..biz yıllardır  stadyumun akustiği en iyi yerinin neden deplasman takımı taraftarına verildiğini sorgulardık..ayrıca recep abinin dediği gibi maçlarda da direk o bölüm göze çarpıyordu hep..

Sahaya çıkan rakip takım kendi taraftarıyla bütünleşiyor o bölgede..Tabi birde maratonda maç seyretmek isteyenlerin  çektiği çile..Bütün stadı dolaşıp en sonunda maç seyredeceği yere ulaşabiliyolardı..Maç çıkışıda aynı şekilde ki eziyetin tekrarı..

Ben Şirinlere yönelik bir şey olduğunu düşünmek istemiyorum.Kaldı ki olsa ne olacak.Hali hazırda 19 Mayısı dolduran en kalabalık gurubumuz Şirinler..Her türlü üstesinden gelirler..

berusa55

03 August 2010, 14:36:28 #290 Son düzenlenme: 03 August 2010, 14:42:47 berusa55
AlıntıYÖNETİM İŞ BAŞINDA

Samsunspor'un yeni yönetimi kolları sıvadı ve kaynak yaratmak için görüşmelere start verdi. Fuar alanındaki bir otoparkın daha kulübe çalışmasını isteyen yönetim, Büyükşehir Belediyesi'nden onay aldı. Bu arada, personel içinde para aranıyor

YENİ OTOPARK DAHA

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan olağanüstü kongrede göreve seçilen Samsunspor yönetim kurulu, mesaiye hızlı başladı. Sürekli kulübe kalıcı gelir sağlayabilmek adına büyük mücadele veren Kırmızı-Beyazlı yönetim, fuar alanı içerisinde ikinci otoparkına kavuşmak üzere. Yönetim kurulunun isteği üzerine Büyükşehir Belediyesi de onay verdi.

BELEDİYE ALAN BAKIYOR

Belediye yetkilileri fuar alanı sınırları içinde ikinci bir otopark alanını Kırmızı-Beyazlı ekibin kullanımına vermek üzere düğmeye bastığı öğrenildi. Gerekli çalışmalarını yürüten Kırmızı-Beyazlı yönetimin, kulübe para kaynağı yaratacak olan bu işinde üstesinden geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

PERSONELE MÜJDE

Samsunspor yönetiminden kulüp personeline de müjdeli haber. Başkan Erkut Tutu ve kurmayları, ilk olarak kulüp çalışanlarının geciken maaşlarını ödemek için harekete geçti. Personelin 1,5 aylık maaşlarını vermeyi planlayan Samsunspor yönetim kurulu, bu konuda gerekli çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Personelini mağdur etmemek için bundan sonrada çalışmaların devam edeceğini belirten yönetim kurulu, "En kısa sürede personelimizin gecikmiş tüm alacaklarını ödemek istiyoruz" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=21081

AlıntıYeni bir otopark daha
03 Ağustos 2010 / 13:47

Samsunspor yönetim kurulunun kulübe kalıcı gelir sağlamak için girişimleri devam ediyor.
Büyük zorluklar neticesinde fuar alanı içerisinde alınan otoparktan sonra şimdi yine fuar alanı içerisinde yer alan başka bir bölgeye talip olan Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu, konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce fuar alanındaki Samsunspor'a tahsis edilen otoparktan 4-5 ay içiresinde yaklaşık 200 bin TL kadar bir gelir elde edilmiş, yönetim bu parayla kulübün acil ihtiyaçlarını karşılamıştı. Şimdi ek bir otopark bölgesini daha kendisine tahsis etmeye çalışan yönetimin, buradan da aylık iyi bir gelir elde etmeyi planlıyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=44351

sadece55

güzel gelişmeler bu sene işler iyi gidiyor gibi bakalım

55Melek55

ayda acaba ne kadar gelir akiyor oradan?

sercan5592

yaz aylarında iyi para gelir ordan

celebi

jean

haluk tan bana ayda 200 bın tl gelırımız olsun kımseye muhtac olmayız dedı koskoca kentten aylık cıkmıyorsa o kadar cok dusundurucu

berusa55

09 August 2010, 20:48:26 #296 Son düzenlenme: 26 January 2011, 14:31:17 berusa55
Samsunspor'da devir teslim töreni
09 Ağustos 2010 / 20:36

Samsunspor eski başkanı Hakkı Tomaç, kongrede başkan seçilen Erkut Tutu'ya görevi devretti.

30 Temmuz'da gerçekleştirilen kongrede, Samsunspor Başkan Vekilliği görevini yürüten Erkut Tutu, kongrede başkanlık görevine seçildi. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında 2009 yılının başından buyana başkanlık görevini yürüten Hakkı Tomaç, görevini yeni başkan Erkut Tutu'ya devretti.

Artık başkan olmadığını, herşeyi söyleyebileceğini belirten Tomaç, bazı basın mensuplarının yazılarını ve tutumlarını eleştirdi. "Samsunspor kimsenin babasının malı değil" şeklinde konuşan Tomaç, karşı olmadığı bir yönetimin görevde olduğunu belirti.

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, kulübün daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmaların başlatıldığını kaydetti. (İHA)

berusa55

KONGRE 26 ŞUBAT'TA

Samsunspor'un olağan Genel kurulu'nun 26 Şubat günü yapılacağı öğrenildi. Konrede yönetime girebilmek için birçok kişi girişimlerini sürdürüyor

BU KEZ CANİK KÜLTÜR'DE
Kırmızı-Beyazlı yönetim olağan genel kurul tarihini belirledi. Olağan Genel Kurulu'un ilk toplantısı 19 Şubat günü Canik Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak. Eğer o gün çoğunluk sağlanamazsa kongre ertelenecek ve 26 Şubat günü gerçekleştirilecek. Kongrede, yönetim kurulu üye sayısının artırılması için tüzük tadilatınında yapılması bekleniyor.

YÖNETİMİN TALİPLİSİ ÇOK
Bu arada, Samsunspor kulübünün hem mali, hem de sportif başarı anlamında durumunun iyi yolda olması yönetime ilgiyide artırıyor. Birçok kişinin çevresinde yönetime girmek için kulisler yaptığı da gelen haberler arasında. Başkan Erkut Tutu'nun yine aday olacağı ve yönetimine takviyeler yapacağı öğrenildi. tutu dışında bir adayın çıkıp çıkmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25223

maraton

yönetime yeni girecek isimler çok önemli.. bu zamana kadar bu camianın içinde o veya bu şekilde yer almamış insanların düzelen mali yapı ve artan siyasi ilgiden nasiplenmek dışında birden neden yönetici olmak istediklerini hiç kimseden çekinmeden her plartformda tartışmaya açacağımızı şimdiden ilan ederim..  1dk!!!

maço

aynen abi rant haline getirmesinler klübü.

ki ben bu mevcut yonetımın dahada güçlenerek devam etmesı fıkrındeyım . zor zamanda olmayanlar zıplamasın hemen