Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

Lusage

Bu kongreden anladığımız tek şey Olağan Genel Kurul'a kadar ayıya dayı diyeceğiz. :D

King1965

Alıntı yapılan: Lusage - 01 August 2010, 17:17:28
Bu kongreden anladığımız tek şey Olağan Genel Kurul'a kadar ayıya dayı diyeceğiz. :D

germencisse

supernatural_55

Samsunsporumuza hayırlı olsun.zaten adamlar resmen taktiklerle dayattılar tutunun başkanlığını.ayhan keskin olayı da piyonla mat gibi bişey oldu..

Ajan

Yeni yönetimin ilk işi deplasman tribününü şirinlerin olduğu tarafa almak olmuş bunlar ne yapmaya çalışıyor bizim sesimizi kısıp deplasman tribüne salça olup staddaki sesimizi bastırmak  mı istiyorlar anlamış değilim ama biz bu oyuna gelmeyeceğiz tutu tuttuğuyla kalacak  >:( >:(

Tufan

deplasman tribününü nereye almışlar eskisi gibi belediye evlerinde olursa güvenliği nasıl saglayacaklar. olamaz öyle saçmalık....

red_white

yönetim açıklamasını yapmalı bunun gerekçesi ne böyle birşey olabilirmi ? bu sene tahminimce tamamını kaplıcak olan bir gruba bu yapılırmı.. densizliğinde böylesi

eLLis

Gerçekten düşündürücü bir karar..İlk yapılması gereken bunumu gördüler o kadar şey içinden bu takım bu sene kafaya oynasın Şirinler orayı dolduracak potansiyele sahipken bunlar ne yapmaya çalışıyor deplasman tribünün yerinden rahatsız olan kim deplasmana gelen taraftarlarmı istedi resmen saçmalık...

Ajan

evet belediye evleri kale arkasına alacaklar yani eski olduğu yere asayiş falan umurlarında değil bunların biz grupça olay çıkartmamaya dikkat edeceğiz her zaman ki gibi ama oradan bize karşı sataşmalar olacak ve maç esnasındaki ruh haliyle insanlar cevap vermeden duramayacak sonrası malum zaten bunu yaparlarken insan düşünür biraz daha sakin olan bir yere deplasman tribünü alınırkı herhangi bir olay çıkmasın az para cezası alalım diye ama bu yönetimin tff ye verecek parası bol heraldeki böyle bir saçmalık işine girişmiş

Kaya

Doğru bir karar değil güvenlik açısından fakat bu kararı almalarındaki sebebin Maraton tribüne girişin şehir tarafından verilememesi ve şehirden gelen seyircinin maratonda maç izlemek için stadı tavaf etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.Aksi takdirde artniyetli olmaları büyük saçmalık olur.

Burak

Alıntı yapılan: iak5529 - 02 August 2010, 23:34:46
    Doğru bir karar değil güvenlik açısından fakat bu kararı almalarındaki sebebin Maraton tribüne girişin şehir tarafından verilememesi ve şehirden gelen seyircinin maratonda maç izlemek için stadı tavaf etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.Aksi takdirde artniyetli olmaları büyük saçmalık olur.

bende esas sebebin bu olduğunu düşünmek istiyorum

**KaR6**

içime mi dogmu ne olmus, kimle konusmustuk bunu geçen gün? saçma olduguna karar vermiştik gerçi sonradan, cidden saçma..

Recep

televizyondan verilen canlı yayınlar için bence iyi bir karar kameralar o tarafları çok gösteriyordu
ama şirinler için kötü bir karar

beşnumara

Şirinlerin yanından mekansızları aldılar davulla ses kesiyorlar malesef ama deplasman tribünlerini verdiler şimdi.Versinler şirinler daha da mutlu olmuştur bu kararla.Bankasya için sorun yok bence.Kimin taraftarı samsuna deplasman yapıyor ki?Karadeniz takımları gelir samsuna. En azından deplasmana gitmediği halde terbiyesizlik yapıp düşman beslemeyeceğiz.
Süper lige çıktığımızda da aynen bu karar devam etsin.Şirinler tribününe girmek için her şey yapılır :) tese gelse şirinler kale arkasına girmezmisiniz mesela?Ne güzel eskisi gibi ama verilen sözler tutulsun herkes yerinde olsun ::)

babasamsunlu

Bence hiçte saçma bir kara değil..Aksine doğru bir karar..biz yıllardır  stadyumun akustiği en iyi yerinin neden deplasman takımı taraftarına verildiğini sorgulardık..ayrıca recep abinin dediği gibi maçlarda da direk o bölüm göze çarpıyordu hep..

Sahaya çıkan rakip takım kendi taraftarıyla bütünleşiyor o bölgede..Tabi birde maratonda maç seyretmek isteyenlerin  çektiği çile..Bütün stadı dolaşıp en sonunda maç seyredeceği yere ulaşabiliyolardı..Maç çıkışıda aynı şekilde ki eziyetin tekrarı..

Ben Şirinlere yönelik bir şey olduğunu düşünmek istemiyorum.Kaldı ki olsa ne olacak.Hali hazırda 19 Mayısı dolduran en kalabalık gurubumuz Şirinler..Her türlü üstesinden gelirler..