Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

merkez

Süper ligden düştüğümüz son dört sezondur çektiğimiz ızdırabın,sıkıntının,çilenin evvela  son bulmasını diliyorum bu sene.

Erkut Tutu'nun başkan olmasını sindirememek başka birşey,içinde bulunduğumuz ince ip misali durumun daha da kötüye dönüşmemesi için duruma razı olmak başka bir şey bence.

Çok ince ve kurnazca bir hamleyle  kongre öyle bir zamana getirildi ki...Daha 20 gün öncesinde ağlayan,zırlayan dert yanan bırakacağız diyenler, taraftarın ayaklanmasıyla !!! sanki sihirli değnek değimişcesine ardı ardına transferler yaptılar,tahta sorununu çözdüler,belediye,stö,valilik,vekiller,federasyon bazında destek aldıklarını söyleyerek kendi yönetimlerinin devam etme zaruriyetini hissettirdiler malesef.

Hal böyle olunca  dere geçilirken at değiştirilmez atasözünden yola çıkılarak bu saatten sonra başka bir seçeneğimiz olmadığından ''takımımız için,samsunsporumuzun bu sene süper lige çıkabilme ihtimali için,daha da kötü hallere düşmemek için mevcut yönetimi desteklemekten başka çaremiz olmadı ne yazık ki...

Umarım gerek Tahsin Kosif'in,gerek Erkut Tutu'nun önceki yanlışlıklardan ders alınmış tavırları devamlılığını korur,taraftarla,Samsunsporluluk duruşuyla topyekün olmuş bir yek vucut haliyle bütünleşme sağlanır ve sezon sonunda mutlu sona ulaşırız.

mehmet yılmaz

kalptenþimþek

Neyse olan oldu,hayırlı olsun camiaya artık..Samsunsporumuzu herzaman olduğu gibi destekleyeceğiz..

sadece55

Şu tahsin raci kosif efendiyi tekrar görmek kötü ama napalım

maviay55

Yönetime değil armaya samsunspora her zaman destek  >l< >l<

hayırlı ugurlu olsunnn

AntZ

Alıntı yapılan: kaan - 31 July 2010, 01:18:34
Ağır toplardan olmasamda görüşümü bende belirteyim.

Sitemizde trans yağ, top, hele hele ağır top kesinlikle bulunmamaktadır, lütfen!!!  1dk!!!

beşnumara

Belki de ilktir tüm kesimin destek vereceğini ve somut adımlarla destek sözlerinin yerine getirildiği.Samsunsporumuza ekonomik olarak destek verilsin çıkalım şu lanet ligden de ne olursa olsun.Zaten kimin başkan olacağı belliydi ama yürüyüşle taraftarın sesinin duyulduğu kesin ve eleştirilerde de taraftarın haklı olduğu kanıtlandı.Umarım aynı hatalar yapılmaz tekrardan.İnşaallah destek vereceğiz diyen kişiler dönem ortasında yüzüstü bırakmaz.Yoksa alınanlar oynamaz olan yine samsunsporumuza olur.Transferlerin devam edeceği kesin belki 1-2 sürpriz isimlerle takım çok daha iddialı olabilir.
Bu yönetimin her şeyden önce taraftarın sesini duymasını isteriz.İnşaallah bile bile göre göre hatalar tekrar tekrar yapılmaz.
Özellikle artık şu personelin yüzünü güldürün.Gerekirse bir futbolcu almayın ona vereceğiniz parayı personele verin.Aldıkları para çok değil aylık olarak.Her gelen yönetim personeli es geçiyor ve bu futbolcuya da yansıyor bir şekilde dolayısıyla takıma.Aslında çok da değil.Bu sezon takım iddialı olacağı için hemen hemen her maç stadın tamamı dolacaktır ve güzel de hasılat elde edilecektir.Stat hasılatlarından da personelin yüzünü güldürebilirsiniz.Naıl olsa size destek sözü verenler bu senenin maliyetini bilerek destek sözü verdiler.Futbolcu alacaklarını destek sözü verenlerden temin edersiniz

Deplasmanda taraftar gördüğünüzde yüzünüzü asmayı da bırakırsınız inşaallah.Sonuçta kilometrelerce uzaktan deplasmana gelen taraftar sizi rahatsız etmek için gelmiyor takıma destek olmak için geliyor.Bunun farkında olun yeter.
Milli eğitimle güzel ilişkiler kurup okullardaki genç nesilleri stada çekelim.Stada bir giren zaten kolay kolay çıkmaz hangi takımlı olursa olsun.Ben fenerli olarak samsunspor-fenerbahçe maçına gittim ama samsunsporlu olarak stattan çıktım.İnsan o taraftarın arasına girince her şeyi daha net görebiliyor bunun farkında olmanızı isterim.

Samsunsporumuza hayırlı olsun demekten başka bir şey diyemiyor insan :( :(

Tufan

Bu sefer dogru isler yaparlarsa bas taci olurlar hala guvenemiyorum bu yonetime

Burak

31 July 2010, 09:32:15 #248 Son düzenlenme: 31 July 2010, 10:09:23 Burak
sevsekte sevmesekte , güvensekte güvenmesekte , desteklesekte desteklemesekte kaçınılmaz son önceden belirlenmiş senaryo gerçekleşti. mehmet abi'nin yazdığı gibi muhalefet şerhi düşülmüş olsada ben kendi şahsıma şerhten öte bekle gör yöntemini uygulayacağım desteklemek için . çünkü geçen sene bize bu ıstırabı çektiren eskiden şampiyonluk büyük takımlara kafa tutmak için toplanan 20000 kişiyi artık play off umuduyla  toplayan yönetimin çoğuda bu insanlardan oluşuyordu. her ne kadar ateş olsam cürmüm kadar yer yakacak , kumsalda bir kum tanesi kadar etkim olacaksa da  ben şu anda bu yönetimi desteklemiyorum ama belirtiğim gibi şu an itibariyle

Ertuğrul Sağlam

31 July 2010, 10:29:18 #249 Son düzenlenme: 31 July 2010, 10:42:58 6 Ertuðrul Saðlam
Yeni yönetim kurulumuz ve başkanımız İnşallah Samsunsporumuza hayırlı ve uğurlu olur.

Akşam kongrede İsmail Uyanık döneminden bir yöneticimiz Süleyman Salur'un temliklerin kaldırılması isteğine mırıldanarak verdiği cevap dikkatimi çekti. ''Süleyman Abi bizim çocuk çoluğumuzun rıskını senmi vereceksin''

Eskilerden;

Samsunspor'un 32. Olağan Genel Kurulu yapıldı. İsmail Uyanık yeniden başkanlığa seçildi.
Büyük Samsun Oteli'nin Balo Salonu'ndayapılan kongrede Samsunspor'un yönetim kurulu üye sayısı 19'dan 27'ye çıkarılırken listede yeni isimlere de yer verildi.
Genel Kurul'a Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve alt kademe belediye başkanlarının katılmamaları dikkat çekti

28 02 2005 by kuzeyhaber .com dan alınmıştır
işte yönetim kurulu listesi
Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleştirilen ve 1007 üyenin 288'inin oy kullandığı genel kurulda, İsmail Uyanık yeniden başkanlığa getirilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"İsmail Uyanık, Cevat Öncü, Engin Uzun, Ercan İnce, Eyüp Güler, Fikret Yalçın, Fuat Köktaş, Kenan Özyılmaz, Mazhar Başoğlu, Metin Ateş, Mustafa Kurumahmutoğlu, Naci Pınar, Necdet Uzun, Refik Moral, Suat Çakır, Şafak Gedikoğlu, Şakir Özön, Talip Öztürk, Tarık Darende, Tayyar Cantürk, Temel Camadan, Turgut Sungur, Umut Tosunoğlu, Ümran Okumuş, Veysel Bilen, Yusuf Bayraktar ve Yusuf Yılmaz." Kırmızı-beyazlı kulübün denetleme kuruluna Adnan Toros, Mehmet Atalay ve Orhan Köseoğlu, disiplin kuruluna ise Şefik Kırcı, Ersoy Üstay ve Ali Serkan Bilgin seçildi.

erkutdem55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 31 July 2010, 10:29:18
Yeni yönetim kurulumuz ve başkanımız İnşallah Samsunsporumuza hayırlı ve uğurlu olur.

Akşam kongrede İsmail Uyanık döneminden bir yöneticimiz Süleyman Salur'un temliklerin kaldırılması isteğine mırıldanarak verdiği cevap dikkatimi çekti. ''Süleyman Abi bizim çocuk çoluğumuzun rıskını senmi vereceksin''

Çocuğunun rıskını takımdan alacağı temliğe mi bağlamışlar.Bunlar çok ayıp şeyler.Çocuğun rıskından kesip Samsunspora verecek kadar Samsunsporlu olan birisi zaten böyle bir şekilde parayı geri istemez.Parayı açgözlülükten isteyip üzerine de çocuğunu bu diyaloğa alet eden adam,zaten adam değildir.
Hepimiz yeri geldiğinde birşeylerden kısıp bu takıma gücümüz doğrultusunda birşeyler vermeye çalışıyoruz.Verdiğimiz işe yarar yaramaz geriye dönüp bakmayız bile.Çocuğun rızkından bile kesilse ileride mensubu olacağı takıma yapılan yardımdan çocuğum da mutluluk duyar nasolsa.Zamanı geldiğinde o da aynı şeyi yapacağından içim çok rahat.

germencisse

Hayirli olsun diyelim..super lige cikana kadar esege dayi diyecegiz maalaesef.. :(

gnc bengülü

Alıntı yapılan: germencisse - 31 July 2010, 11:04:42
Hayirli olsun diyelim..super lige cikana kadar esege dayi diyecegiz maalaesef.. :(

kaptan 55

yeter ki süper lige çıkarsınlar bu takımı,yeter ki başarılı olsunlar  biz haksız olalım  
görüşlerimizde...

ama şuda var ilk günden beri kanım ısınmadı bunlara.

deli 55

samsunspor için hayırlı olsun.eğer ayhan keskin denen şovmen başkan olsaydı 50 sene geriye giderdik...