Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

Sioux

erkut tutuya güvenilmeyeceğini düşünüyorum hala fakat bekleyip görelim, baslsadıkları işi bitirsinler bakalım. bugüne kadar hep gölge baskandı, birilerini kullıyordu şimdi kendisi çıktı sahneye, yapabileceklerini görelim artık.
vali hüseyin akdsoy, ömer çoruhun akrabasıymış. oreadan onu bağlamışlar. federasyonla yusuf ziyayı da baglamışlar. inşallah doğrudur, bakalım.

erkutdem55

Ben Yusuf Ziya'nın hiçbir şekilde bağlanacağına inanmıyorum.Sadece Kongre sürecinde adını kullanabilmek için ricacı olunmuştur,hepsi o kadar.

Sioux

ayhan keskin de abisi lütfi keskin gibi çift takımlıdır, trabzonsporludur. kendi de demiş zaten. en iyi trabzonsporludan en kötü tutu gibi samsunsporlu daha iyidir. zaten keskin reklam içim aday oldu, avukat sadam bilmezmi tüzüğü, ömründe bir kere samsunsporun maçına gelmemiş, adamları listesine yazmış.

deli 55

Alıntı yapılan: komançi - 31 July 2010, 11:50:29
ayhan keskin de abisi lütfi keskin gibi çift takımlıdır, trabzonsporludur. kendi de demiş zaten. en iyi trabzonsporludan en kötü tutu gibi samsunsporlu daha iyidir. zaten keskin reklam içim aday oldu, avukat sadam bilmezmi tüzüğü, ömründe bir kere samsunsporun maçına gelmemiş, adamları listesine yazmış.
:D

**KaR6**

ilk kongremdi.. ilginç deneyimler yaşadım.. ama aldıgım en önemli ders, bir avukatın temel hukuk kurallarından haberdar olmasının gereklilikleri üzerine :D

şahsen tutu başkan olamasaydı, yapılan onca transferin güme gideceğini düşünüyordum.. önunde 6 aylık bir zaman dilimi var tutu'nun.. şu anda susma hakkımı kullanıyorum ve gelişmeleri izliyorum.. şubatta, yani olagan kongrede asıl kararımı vereceğim.. madem tecavuzden kaçamadık, böylesi en dogrusu..

merkez

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 July 2010, 14:48:46
ilk kongremdi.. ..

ilk kongrendi ama flaşhlardan kaçamamışsın , bkz.haber gazetesi sayfa 30 :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: merkez - 31 July 2010, 17:12:53
ilk kongrendi ama flaşhlardan kaçamamışsın , bkz.haber gazetesi sayfa 30 :)

çalıştım ama beceremememişim demek ki.. haber bi de..

SerhaT55

Başkan Yılmaz nerede?

Samsunspor kongresinde ise dün ilginç olaylarda yaşandı
Mazaretleri nedeniyle genel kurula gelmeyen ve telgraf gönderen Samsun Milletvekillerine ise üyelerden bir hayli sitem geldi. Kongreye katılmayan milletvekillerine tepki gösteren üyeler Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a da 'Nerede Yusuf Ziya Yılmaz' diye de söylemlerde bulunarak tepkilerini dile getirdiler.

King1965

TARAFTARIN SEVGISINI KAZANMASI ICIN TARAFTARIN YANINDA OLACAK TARAFTARIN ISTEKLERINI YERINE GETIRECEK
YOKSA KIMSENIN BU SITEDE ERKUT TUTUYA KARSI SEMPATI KAZANMASI SOZ KONUSU OLAMAZ. EGER BU ADAM BU HALIYLE
BUYUK ISLER BASARIRSA TEBRIK EDERIZ. AMA KAZANMASSa.. Dedigimiz Gibi.... her zamankinden ..  :-X :-X

he birde taraftarlarına sahıp cıkmassa bu baskandan bı cacık olmaz.

Baskan dedıgın sadece maclara gelıp macı ızlemek , takıma transferle ıs bıtmıyor.. Takımı ıcın taraftarı arkasına alması gerekır. samsunsporu canlandırması ıcınde tum samsunu destege davet eder gerekırse esnaf esnaf dolasır.. TAKIMINA TARAFTARINA SAHIP CIK YETER ERKUT TUTU

AntZ

Sonuç:

Ortada kesinlikle bırakın Samsunspor başkanı olmasını, kapısından dahi girmesini istemediğim bir başkan,
Diğer taraftan bu başkanın arkasında olan, destek veren milletvekili, belediye başkanı, vali ve bir takım amcalar...

Erkut Tutu yu destekliyor muyum? Tabi ki hayır, düşüncelerimiz zaten ortada. Ama şunu söyleyeyim, Tutu ya olmasa da bu seçim sürecinde senelerdir ilk kez gördüğüm şehirdeki destek ve bütünleşmeye güveniyor ve süper lige çıkabileceğimize inanıyorum. Bu süreçte süper lige çıkma umudumuz fazla olduğu ve bugüne kadar şikayet ettiğimiz yanlışların tekrarlanmayacağı sözü verildiği için, en azından somut sonuçları görünceye kadar, yeni yönetim ve başkan hakkında, takımıma zarar vermemek adına konuşmama kararındayım. Değişen birşey olmadığını görürsem ki inşallah olmaz, eskisinden daha fazla eleştireceğimi, canımdan çok sevdiğim Samsunspor'umu süper lige çıkarırlarsa da avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlayacağımın bilinmesini isterim.

jean

su dakikada baskan degisikligi uymazdi sezon oncesi olsa taze kan olabilirdi erkut baskan geldigine gore yonetimde degisiklik yok ins destek verecek sahislar sozlerinde durur bu sene isi bitiririz kendi soyledigi gibi bundan sonra ins isimiz zor olmaz

babasamsunlu

Ulem  2 gün memleketten gittik Tutuyu tutamamışsınız :D :D
Neyse bir çok arkadaşımız gibi benim düşüncelerimde..İçime hiç sinmiyor..Hatta en az Çelebi kadar sert muhalefet etmek istiyorum..Ama Belkide olur bu sefer diye kar6 gibi yapıp sözlerini yerine getirip getiremeyeceklrini izleyelim bakalım..

Samsunsporumuz için bu sene elimizden gelenden daha fazlasını yapmak zorundayız..Çünkü bir arkadaşımızın dediği gibi "bu sene çıkamazsak çok kötü olur"..Yönetim yerli yerine otursun bir kaç öneri getirelim madem bize haksızlık edildiğini düşünüyo,o zaman dinlesin fikirlerimizi.

Mesela yönetimin başı çekeceği bir şehir hareketi başlatalım..Bütün sokakları bayrakalarla şimdiden donatmaya  başlayalım..Şehri havaya sokalım diye bir öneri getirelim..Onlardan maddi olarak destek almadan herbirimiz kendi mahallemizi süsleriz zaten..Ama onların şehrin ileri gelenmeriyle birlikte böyle bir organizsayonda başı çekmeleri lazım diye düşünüyorum..

Recep

bu adama şehrin ileri gelenlerin milletvekillerinin belediye başkanlarının hepsinin desteği vardı sözde
kongre salonunda vali ve bir ilçe belediye başkanından başka kimse yok enteresan yoksa benmi göremedim

berusa55

Yönetim Kartepe'ye koştu
[ 01.08.2010 ]

Olağanüstü kongrenin ardından soluğu İzmit Kartepe'de alan yöneticiler Ömer Çoruh, Suat Çakır, Adem Yazıcı ve Tahsin Kosif, ilk olarak Gölcükspor ile oynanan hazırlık maçını, daha sonrasında ise karşılaşmada forma giymeyen futbolcuların yaptığı antrenmanı izlediler.

Samsunsporlu yöneticiler Ömer Çoruh, Suat Çakır, Adem Yazıcı ve Tahsin Kosif, yapılan olağanüstü kongrenin ardından soluğu takımın kampta olduğu İzmit Kartepe'de aldılar. Yöneticiler, ilk olarak Gölcükspor ile oynanan hazırlık maçını, daha sonrasında ise karşılaşmada forma giymeyen futbolcuların yaptığı antrenmanı izlediler. Kırmızı-Beyazlı takımın futbolcuları ve teknik heyeti, olağanüstü kongre nedeniyle yöneticileri tebrik etmeyi unutmadılar.

Kaynak

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: recep55 - 01 August 2010, 11:35:24
bu adama şehrin ileri gelenlerin milletvekillerinin belediye başkanlarının hepsinin desteği vardı sözde
kongre salonunda vali ve bir ilçe belediye başkanından başka kimse yok enteresan yoksa benmi göremedim

TUTU'NUN HAYATI PALAVRA....
HALEP ORADAYSA ARŞIN BURDA MİSALİ GÖRECEĞİZ HEP BERABER BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ....