2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 02 July 2010, 00:56:54
Vallaha kardeş kulübü, tesisi bile satmış olabilirler. Yarın bizim tesis otel olarak hizmete girerse şaşırma. >:(

transfermarkt.de sitesinde de ersin mersinde olarak gözküyor.. :o :o

celebi

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 01 July 2010, 12:47:08
Somut bir gelişme oluncaya kadar Sitemizin forum bölümünün kapatımasını talep ediyorum...

Yoksa site başında bir çok arkadaşımız gibi kafayı sıyıracağız... :( :( :(

germencisse

Bank Asya'da devrim!

Bank Asya 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Bayram Akgül, transfer konusunda aldıkları yeni kararları açıkladı.

Futbol transferinde tavan bedelin 250 bin TL olması için görüş birliğinin sağlandığını belirten Akgül, "Ayrıca futbolculara prim ödeme sistemi de kaldırıldı. Sadece maç başı ücreti verilebilecek. Menacerlik hizmeti altında hiç bir ödeme yapılmayacak" açıklamasında bulundu.

Kaynak:Fanatik Gazetesi

lucarelli

Paralı klüpler açıktan bastırır parayı....

Jnr.Serkan

tribündergide bakıyorum mersin idman yurdu stancuyu getiriyor.o adam nasıl bankasyaya geliyor çözemedim imitasyonu falanmı acaba :) herkes gerçekten kaliteli kadrolar kuruyor adana bolu ksk mersin ve buraya düşen denizliyide eklersek ilk 6 sonucu transferler böyle oluşur ama tabiki sürprizler olur...millet takır takır kaliteli yabancı alıyor biz somalili göçmenleri getirip getirip geri yolluyoruz  :( :( :(

Serkan

Ollivanders

berusa55

Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 02 July 2010, 10:24:28
gelişme yine yok .p

Gelişme mi? Sabah sabah? Kahvaltı bile yapmamışlardır uyuyorlardır daha değerli! yönetciler...  >:(

red_white

yönetim dün gece kongre kararı almış bi tanıdığım söledi haber sağlam diyo.. ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem  :o o yüzden yeni başlık açmadım

babasamsunlu

BUGÜN ÇIKAR KOKUSU O ZAMAN..YETER DAHA NEYİ BEKLİYORLARKİ..HER GEÇEN GÜN SAMSUNSPORUN ALEYHİNE...

kaptan 55

02 July 2010, 11:11:47 #1465 Son düzenlenme: 02 July 2010, 11:14:06 kaptan 55
Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 02 July 2010, 10:24:28
gelişme yine yok .p

dün toplanmışlar dillere destan yönetimimiz mevcut yönetim üyelerden 50.000 tl istemiş çoğu yöneticimiz ben o parayı veremem deyip yol almış.şimdi pazartesi büyükşehir bel.başkanı,vali başta olmak üzere bir dizi görüşmeler yapacaklarmış yine para bulamazlarsa kongre kararı ve kaçış..

bunu haftalar öncesinden dile getirdik bunların filmleri,senaryoları bitmez bu hafta içide para bulamazlar sonra kongre kararı alırlar,ligin başlamasına 1 hafta kala kaçıp giderler.ya kardeşim siz SAMSUNSPOR düşmanımısınız bu hikayenin sonu zaten belli,millet takımını kurdu sezonu ilk idmanlarına çıkıyo siz daha nerdesiniz?

germencisse

Bakalım kongre çare olabilicekmi..yoksa yine çoğunluk sağlanamdı gibilerinden bir kolpa atılıp ertiliceklermi.. :-\ :-\ :-\

lucarelli

sürekli kongreye gidip geçici olarak insanları susturmaya çalışıyorlar... Hep aynı senaryo...

s_uzunkaya

paraşüt bile alacak paramız yokkkk...ÇAKILCAAZZZZ :( THE GAME OWER zzzzz

Ollivanders

Bir takımın nasıl kotu yonetilecegi konusunda belgesele konu olmamız gerekiyor. Bu konuda bizden daha iyi bir ornek olamaz.