2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

ya da yzy meydanın altındaki otoparkı samsunspor a verse ne olur.

fatih55ankara

ne park ne raylı sistem Samsunspor a destek istiyoruz yzy.

Ertuğrul Sağlam

fati55ankara;

Mesajlarını tek mesaj halinde gönderirmisin...

mehmet yılmaz

Hakkı Tomaç'ın tek derdi var, o da ömrtünün son dönemlerimnde yeniden elde ettiği SAMSUNSPOR BAŞKANI unvanını muhafaza etmek. Gerisi hikaye onun için...

Ama Erkut Tutu'nun çok fazla amacı var; unvan, itibar, ikili ilişkiler, mali durumunu düzeltmek, reklam yapmak...

Velhasıl, bunların birşey yapmak gibi bir derdi yok. Birileri para versin, hep para versin ama onlar hiç vermesinler. Sistem bu. Lanet olsun hepinize...

senol55

arkadaslar siz ne saniyorsunuz bu yönetim bir B_K mu yapcak???
hic birsey alamazlar ancak konusurlar
sen ondan bundan para toplayacaksinda futbolcularin parasini ödeyeceksinde ondan sonra baska birilerinden para toplayacaksinda futbolcu alacaksinda süper lige cikacaksin da

SAF OLMAYIN HER DEDIKLRI SEYLERE INANMAYIN
BIRSEY DIYORLARSA BUNU ILK ÖNCE  10 a CARPACAKSINIZ ONDAN SONRA EKSI  250 SONRA ARTI 100
SONRA BÖLÜ 5

fatih55ankara

Alıntı yapılan: eLLis - 30 June 2010, 11:58:29
Galip Öztürk 2 trilyon verecekti ne oldu o haber?

Eğer hiç destek yoksa gerçekten bütün gruplar ve Samsunspor.Biz toplanıp ne kadar medya varsa çağırıp güçlü bir protesto yapmalıyız artık ulusal kanalları bile cezbedecek büyüklükte tribün grupları adana maçında olduğu kadar bizde tam kadro protestoya katılsak yeter..

playmaker55

5 taneis adami borc verse kurtlsak ...sonra onlara taksitle geri ödesek..en iyi cözum bu olsa gerek faizler yedi bitirdi bizi

Kodalak

Kuleli'den vaz mı geçildi?
30 Haziran 2010 / 13:50
Kırmızı-Beyazlı ekibin bonservisi BUGSAŞ'ta olan forvet oyuncu Ali Kuleli'nin kulübünü ikna etmekte güçlük çektiği öğrenildi. BUGSAŞ ile para konusunda anlaşamayan Samsunspor'un bu futbolcunun transferinden vazgeçmek üzere olduğu ifade edildi
BUGSAŞ İKNA OLMUYOR
Samsunspor'un daha önce anlaştık dediği Tokatsporlu Ali Kuleli transferinde ilginç bir gelişme yaşandı. Kırmızı-Beyazlı ekibin bonservisi BUGSAŞ'ta olan forvet oyuncusunun kulübünü ikna etmekte güçlük çektiği öğrenildi. BUGSAŞ ile para konusunda anlaşamayan Samsunspor'un bu futbolcunun transferinden vazgeçmek üzere olduğu ifade edildi. Ekonomik darboğazda olan Kırmızı-Beyazlı ekibin yaşadığı parasal sıkıntıyı nasıl aşacağı ve transferde kimleri kadrosuna katacağı ise merak konusu oldu.
PARADA SIKINTI YAŞANDI
Konuyla ilgili olarak konuşan Ali Kuleli'nin menajeri Kanat Ayas, "Ali sözleşmesi olan bir oyuncu. Samsunspor oyuncu ile anlaştı ancak kulübü BUGSAŞ ile görüşmeleri sürüyor. İmza atmadıktan sonra hiç bir transfer için bitti kelimesini kullanamayız. Ama ben bu transferin olacağına inanıyorum. Ortada halledilemeyecek derece büyük bir sorunun olduğunu da düşünmüyorum. Ali Kuleli Samsunspor'a faydalı olacaktır. Bundan hiç bir şüphemiz yok" diye konuştu.

buyrun burdan başlayalım...

Kodalak

biz bu adamı turguta karşılık bonservisi ile almıyacakmıydık,ne  oldu şimdi  >l<  >l<

Jnr.Serkan

para konusunda iyide biz neden anlaşıyoruz.bu adamı bize ankaragücü bonservisiyle kendisi vermiyormu :o

babasamsunlu

hahahahahh :D :D yok böyle komedi ..tövbe estağfurullah yaa  >:( >:( >:(

erkutdem55

Bence Ankaragücünden 4 oyuncu falan gelmeyecek.Bunları saf bulup kandırdılar.

sercan5592

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 30 June 2010, 14:32:05
Bence Ankaragücünden 4 oyuncu falan gelmeyecek.Bunları saf bulup kandırdılar.

YaşarDoğu

AlıntıYUSUF ZİYA YILMAZ SÖZÜNDE DURMAZ
30 Haziran 2010 / 13:53
TFF Başkanı Mahmut Özgener'in ziyaretinde Samsunspor'a destek olacağı sözünü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bundan sonraki geçen zamanda yönetimin görüşme teklifini her defasında geri çevirdi
Yöneticilerin telefonlarına da çıkmamaya başlayan Yılmaz'ın yakın çevresine 'benim için Samsunspor defteri bir daha açılmamak üzere kapanmıştır' dediği öğrenildi
DEFTERİ KAPATMIŞ
Samsunspor yönetimi kovalıyor, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kaçıyor. İki hafta önce Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in ziyaretinde yönetime destek vereceği sözünü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, sözünü tutmadı. Yönetimin kendisiyle görüşme talebini her defasında red eden Belediye Başkanı Yılmaz'ın yakın çevresine 'benim için Samsunspor defteri bir daha açılmamak üzere kapanmıştır' dediği öğrenildi.
YARDIM ELİ BEKLENİYOR
Başkan Yılmaz'dan yardım elini uzatmasını bekleyen Samsunspor yönetim kurulunun, yakın zamanda kongre kararı alması bekleniyor. Yönetimin çoğunlugunun kongre kararına sıcak baktığı açıklanırken bir tek Başkan Hakkı Tomaç'ın bu karara olumlu bakmadığı ve bundan dolayı belirsizlik ortamının devam ettiği düşünülüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin İkinci Başkanı Erkut Tutu'nun ise İstanbul'da TFF ile yapacağı görüşmeler sonucunda somut bir adım atması bekleniyor.

AlıntıKalpar'ı yıkan imza
30 Haziran 2010 / 13:52
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın transfer edilmesi için büyük çaba sarfettiği Bülent Bölükbaşı'nı Adanaspor kaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, Bülent'in başka bir takıma transfer olmasıyla adeta yıkıldı
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ı yıkan imza. Tecrübeli çalıştırıcı, kadrosunda görmek istediği 34 yaşındaki savunma oyuncusu Bülent Bölükbaşı'nın Adanaspor ile anlaşmasıyla adeta yıkıldı. Özellikle bu sezon yönetime transfer edilmesi yönünde yoğun baskı yapan ancak bu isteği yönetim tarafından gerçekleşmeyen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Bülent Bölükbaşı'nın başka bir takıma transfer olmasının kendileri için büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

ahmetsefa55

biraz önce istanbul atatürk hava alanındaydım bı akrabamı karsılamak ıcın bı baktım çıkan yolcular arasında murat yıldırım vardı soramadım ''ne ısın var burda'' dıye ama ılk aklıma gelen ''acaba transfer gorusmesımı var'' oldu açıkcası ınsallah buyutulecek bır durum yoktur  :(