Turgutun bonservisini Metro aldı

Başlatan fanatik, 19 May 2010, 07:53:32

« önceki - sonraki »

sadece55

Turgutun bonservisini Metro Turizmspor Bünyesine aldılar...uzun süreli de bir kontrakt imzalayacaklarını düşünüyorum.Samsunspora da ücretsiz kiraladılar ayrıyetten turgutun Yıllık ücretini de Büyük insan Galip Öztürk karşılıyor.İlerde satıştan da Samsunsporumuz yine kar edecektir diye düşünüyorum.

kuzey55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 May 2010, 14:52:42
@kuzey55

turgut gelecek sene sözleşmesi bitene kadar Samsunsporun malı.şampiyonluğa oynayacak takımda turgut olmalı diye düşünüyo yönetim ama para olmadıgı için satmak zorunda.bunu galip öztürk'e söylediler o da satmayın ben onun bonservis ücreti yani 1 milyon doları vereyim takımda kalsın demiş.ama bu parayı alan yönetimin turgutu satmayacağının garantisini kim verebilir?o yüzden sadece turguta karşılık denmiş oldu.seneye sözleşmesi uzatılmazsa kime giderse onun malı olur...

YaşarDoğu

Amaç turgut üzerinden para vermek olan bu antlaşmada kulüp niye Turgutun sözleşmesini uzatmıyor o zaman?Ben pek akıl sır erdiremedim .Galip Beyi kutlamak gerek.Nefesimiz tükendiğinde yanımıza Hızır gibi yetişiyor.

kuzey55

turgut para yok diye satılacaktı.galip öztürk'ün amacı da turgutun takımın hedefleri doğrultusunda takımda kalmasını sağlamak.aynı zamanda yönetimin bu parayı alıp turgutu satmasını engellemek için de ipotek koymuş gibi oldu.sözleşmesi devre arası uzatılır veya uzatılmaz onu bilemem.

sadece55

Turgutun sözleşme hakları Metro Turizmsporun eline geçti.Sözleşme yenilemeyi Galip Öztürk yapacak yani.Turgutun da Galip Öztürke hayır diyebilceğini düşünmüyorum açıkçası

usare

Alıntı yapılan: erdo55 - 19 May 2010, 15:34:13
Turgutun sözleşme hakları Metro Turizmsporun eline geçti.Sözleşme yenilemeyi Galip Öztürk yapacak yani.Turgutun da Galip Öztürke hayır diyebilceğini düşünmüyorum açıkçası

Bence de..
Ya acaba ufaktan ufaktan Galip Öztürk, kendini, çevresini ve bizi başkanlığına mı ısındırıyo!
İnşallahhh. >l<

sadece55

aslında Sitemiz olarak bir panel türü bir organizasyon yapsak ta yılın Samsunsporlusu ödülünü de Galip Öztürke veririz:) kendisini daha da yakınlaştırmış oluruz klübe...galip baba sever böyle şeyleri Sitemizle de iyi ilişkiler içinde olup klübe daha da yarar sağlıyacağını düşünüyorum

kuzey55

turgutun sözleşme hakları Samsunspor'da herhangi bi imza falan atılmış değil.metro turizmspor nerden çıktı?

Recep

Aynı olayı Ülker delgado olayında yapmıştı bonservisi ülker satınalıp beşiktaşa kiralamıştı
bu durumda metronun turgutla 3 veya 5 yıllık sözleşme imzalayarak turgutun yıılık istediği parayı verecek
bundan sonrada metro istediği takıma satabilir veya kiralıyabilir

samsunmania

bir haber gazetesi klasiği olmasın bu haber? İnşallah doğrudur.

beşnumara

bihaber turguta yakın bir gazetedir.malum spor muhabiri turgutun kankası.bakalım yakında sercan için ne yazacaklar.kesin bir süper lig takımının adını yazarlar :) gidiyor diye ama o bankasyada oynayamaz.kulüpten ayrılacak bu kesin ama samsundan fazla uzaklaşamaz.ya orduya gider ya da giresuna

**KaR6**

sercan bank asyada kalacak bu sene ama nereye gideceği belli değil henuz kardeşim..

Akyol

1 Milyon dolar güzel bir para en azından futbolcuların paraları ödenir. Ancak sadece Galip Öztürk yetmez o zaten hep var, diğerlerinin de olaya eğilmesi şart...

brigand

germencisse

Bu başlangıcı olsun artık takımımıza birileri sahip çıksın.. >l<