Turgutun bonservisini Metro aldı

Başlatan fanatik, 19 May 2010, 07:53:32

« önceki - sonraki »

tunç güvenoðlu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 19 May 2010, 19:58:45
insallah dogru bır haberdır

Abi, yarın çıkacak olan Halk Gazetesine göre şöyle bir şey olmuş... Doğru imiş yani..

Alıntı

TURGUT'UN TRANSFERİ

Gaziantepspor'un Turgut Doğanşahin'in ısrarla istemesi üzerine İkinci Başkan Erkut Tutu, bu kulüple pazarlığı oturur. Tutu, Turgut için en son 1 milyon dolar ister, buna karşılık Gaziantepspor kulübü 800 bin Dolar'da ısrar eder ve "Fazla veremeyiz. Ya kabul edin, ya da biz yerine başka oyuncu transfer edeceğiz" der. Bunun üzerine Tutu, İstanbul'da Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile görüşür. Tutu, Öztürk'e, "Abi Turgut'a Gaziantepspor 800 bin dolar veriyor, biz 1 milyon istiyoruz. Abi başkanıyla bir konuşup 1 milyona bu işi bitirebilir miyiz" der.
Bunun üzerine Galip Öztürk,"Ben Gaziantepspor'un başkanını tanımam, konuşamam da. Sen niye bu çocuğu satıyorsun" der.
Tutu ise,"Para lazım mutlaka satmamız gerekiyor. Satmazsak sıkıntıya düşeriz. Zaten yönetimi de bırakırız" diye cevap verir.
Galip Öztürk, "Size acil ne kadar para gerekli diye sorar Tutu'ya"
Tutu'da, "1 milyon şimdilik yeter" yanıtını verir.
Öztürk,"Size 1 milyon veririm, ama der"
Bunun üzerine Tutu,"Turgut'un bonservisini size verelim" der.
Galip Öztürk'te, "Tamam size 1 milyon, Turgut'un bonservisi ve satış hakkını Samsun Metro Şirketi'ne devredin" diyerek işi bitirirler.
Şimdi Samsunspor yönetimi Turgut'un bonservisini Samsun Metro'ya devretmek için işlemlere başladı.
Bu arada, Metro Şirketler Topluluğu'ndan bir açıklama geldi. Açıklamada,"Bir yerel gazetede Turgut Metro Spor'a transfer oldu gibi bir haber çıkmış. Metro Şirketler Topluluğu'nun böyle bir spor kulübü yoktur. İlgililere duyurulur" denildi.

europe_55

Galip Öztürk´e helal olsun.
Herzaman oldugu gibi, yine destegini esirgemiyor kulübümüzden.
Umarim Turgut seneye faydali olur takimimiza...
Herkes icin hayirli olsun!

alperen

helal olsun Galip Öztürke >l<..hadi hayırlısı bakalım

usare

Ya abi Galip babaya bi methiye düzsek, e-posta olarak atsak.Yaptıklarının farkındayız, takipçiniz, takdir ediyoruz. Seni Seviyoruz gibisinden. :-X

epçeli köylü

Ne varsa Çarşambalılarda var.İyiki varsın Çarşamba.

gozgoz yýlmaz

Bence çok iyi yatırım   ;D
Duyduğuma göre Turgut'un kart cezalısı olduğu haftalarda Metro'da muavin olarak kullanacakmış...
Düşünsenize en arkadaki yolcusunuz ve ikaz düğmesine basmanızla birlikte en öndeki uzun boylu, genç muavin anında yanınızda...
- Hönk.. Ne çabuk geldin la?
- Abi, benim özelliğim bu, çizgide çok hızlıyım 
- İyi o zaman git bana bir su getir...
( zırt- zırt ... Gidip gelmiştir anında...)
- Kahvenizi getirdim abi, buyurun...    :P ;D ;D ;D

55_HayLAZ_55

turgutun kalması çok iyi oldu hayırlı olsun samsunsporumuza

doðan

>l< >l<
Aha hadi o zaman site olarak toparlanın bizde bi topçu alalım ... :D :D :D :D

Kimi almamızı istersiniz ;
hadi tartışma başlatalım ....

Ollivanders

AntZ

Alıntı yapılan: doğan - 19 May 2010, 23:39:46
>l< >l<
Aha hadi o zaman site olarak toparlanın bizde bi topçu alalım ... :D :D :D :D

Kimi almamızı istersiniz ;
hadi tartışma başlatalım ....

Bir tane Rus alalım abi, Rus pazarında ucuzdur  :)

LisandroLopez

Haber doğru gibi görünüyor , helal olsun Galip Öztürk'e...

Nuri Asan

haber gazetesi adı geçince ne hikmetse burnuma pis kokular geliyor

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Ant55 - 19 May 2010, 23:43:42
Bir tane Rus alalım abi, Rus pazarında ucuzdur  :)

Murat kopardın beni sabah sabah :):)

Burak

ben haberden yine birşey anlamadım tamam 1 milyonu aldık bonserviste metro da oda tamam sözleşmede uzatsa ya bari metro