Turgutun bonservisini Metro aldı

Başlatan fanatik, 19 May 2010, 07:53:32

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: dukeburak - 21 May 2010, 11:52:57
ben haberden yine birşey anlamadım tamam 1 milyonu aldık bonserviste metro da oda tamam sözleşmede uzatsa ya bari metro

Samsunspor'da oynasın demiş G.Öztürk zaten.Bizde de kiralık oynayacak demektir.Kendi parasını da Galip abisinden alır.Bu işte en karlı Samsunspor çıkar :)

Burak

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 21 May 2010, 11:55:12
Samsunspor'da oynasın demiş G.Öztürk zaten.Bizde de kiralık oynayacak demektir.Kendi parasını da Galip abisinden alır.Bu işte en karlı Samsunspor çıkar :)

ya orasını anladım da neyse hayırlısı olsun diyelim

babasamsunlu

zanettmem bir yıllık mukavele yapsın galip..Mutlaka bi bildiği vardır..O kadaarrr :):):)

Burak

zaten şu galip öztürk te olmazsa metroya  binmeyeceğim trabzon personeli rezalet benim muğla arabasıda kışın hep trabzondan kalkıyor deli ediyorlar beni

kuzey55

bizim için avantaj evet tabi turgut sorun çıkarmadıgı sürece.pek memnun etmemsanırım iş bu durum kendilerini.

erkutdem55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 May 2010, 12:03:53
bizim için avantaj evet tabi turgut sorun çıkarmadıgı sürece.pek memnun etmemsanırım iş bu durum kendilerini.

Turgut sorun çıkarıp fiyat yükseltir muhtemelen görüşmede,Galip ÖZTÜRK de bir noktaya kadar sabreder(sonuçta adam Metro Turizm'in sahibi,işadamına iş mi öğretecek Turgut),ondan sonra kafasındaki rakamda tamam bu iş bitti der,bu sene Turgut ne hikmetse bütün antremanlara eksiksiz çıkar,yüksek performans sergiler,sonraki sene de Galip ÖZTÜRK(çıkamassak şayet)Süper Lige bir takıma iyi bir paraya satar,o parayı da Samsunspora verir.

Turgut alacağı parayla mutlu olur,Süper(!) Ligi,Lig Tv'den çekirdekçi şekliyle izler.

Benim senaryom böyle :)

kuzey55

isterse oynamasın kardeşim.kimseye değil kendine kötülük yapar...

beşnumara

turgutun bundan sonra hesabı galip öztürkle.hadi şimdi de lakayt lakayt davransın para alamıyom diye oynamamazlık yapsın daa :) teşekkürler galip öztürk turgutu kontrolün altına aldığın için :)

Tribün_ali

Galip öztürk gibi 10 tane iş adamımız bize sahip çıksa bu takıp süper ligde şampiyonluğa oynar her zaman ki gibi samsunluk ve samsunsporluluk duruşunu yine sergiledi galip baba

çarşambalı-55

hele bir oynamasın galip öztürk onun futbol hayatını bitirip otobüslerden birine host yapar  ;D ;D ;D ;D ;D

s_uzunkaya

heyt bee, boşuna bukadar büyük işadamı olmamış baba galip... nereye yatırım yapacağını iyi biliyor. hem samsunsporumuz için hem galip baba için hayırlı olacaktır bu yatırım. turgutu pazarlamak için daha büyük bir pazara ihtiyaç olduğundan samsunsporumuzu bir üst lige çıkarmak içinde gerekli yardımları yapacağınıda düşünüyorum galip babanın. hayırlı uğurlu olsun.

kuzey55

AlıntıBasın Sözcüsü Haluk Tan'ın önceki gün özel olarak görüştüğü başarılı futbolcu, "Ben kararımı verdim. Yeni sezonda da Samsunspor'dayım" diye konuştu. Basın Sözcüsü Tan, "Turgut genç bir oyuncumuz. Kendisine gelen bir çok teklif karşısında haklı olarak kafası karışmıştı ancak kendisiyle konuşup, olayı kökünden çözümledik" diye konuştu.

yusff yusuff :D

furkan5534

kalıyomu gıdıomu bellı dıl bu sıtedede genclerbırlıgıyle grsuyormus falan fılan..
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=41461 ... gunu bıtebılır dıo