Turgutun bonservisini Metro aldı

Başlatan fanatik, 19 May 2010, 07:53:32

« önceki - sonraki »

fanatik

Arkadaşlar bugünkü Haber gazete
sinin haberine göre Turgut'un bonservisini 1 milyondolara metro grubu almış ve
Samsunspora kiralık olarak vermiş yani Turgut seneyede Samsunsporda olacakmış

veis

güzel bir haber en azında takımda kaldı ve amaç para kazanmakdıysa parada kazanmış oluyoruz.ya muratı ömürü turgayıda satsak ya metroya

Burak

tam olarak anlamadım bu durumu ama şartlar ne sözleşme uzattımı bir sürü soru işareti var kafamda neyse önemli bir futbolcu takımda kalmış oldu

usare

Abi o zaman topçuların geçmiş ödemelerini yapacaklar. Bu iyi haber.. >l<
Ah galip öztürk ah.Gel şu takımın başına artık.

erdem

metro 2 sene sonra 10 milyona fenere satar

gurbetçi55

Alıntı yapılan: usare55 - 19 May 2010, 10:29:30
Abi o zaman topçuların geçmiş ödemelerini yapacaklar. Bu iyi haber.. >l<
Ah galip öztürk ah.Gel şu takımın başına artık.

since1965

su galip öztürkün ticaret zekası beni şaşırtıyor.Otobüs oteller pide en sonudna futbolcu bonservisi.Samsunspor a yararı olsunda sorun yok.

playmaker55

brao galip baba ...bravo sana sende olmasam >l<

kuzey55

bonservisi alınmadı sadece bi nevi ipotek gibi oldu.zaten senye sözleşmesi bitiyo turgutun para kazanmış olduk kendisinden böylece.

YaşarDoğu

Seneye bitince bu ipotek ne olacak? Mal kimin elinde kalacak?

Tufan

olayı tam olarak anlamasamda Galip Öztürk 1milyon lira yardım yapıp Turgut'u 1 sene daha takımda olmasını sağlamış gibi gözüküyor. Galip Öztürk yönetimde aktif görev alsa yeniden şahlanırız ama uzaktan destek vermeyi tercih ediyor.

Ertuğrul Sağlam

19 May 2010, 14:35:25 #11 Son düzenlenme: 19 May 2010, 15:16:30 6 Ertuðrul Saðlam
Güzel bir olay, en azından Yönetim biraz nefes alır ve Turgut'un para problemi olmaz.
Haber Gazetesinde'ki haberi bende okudum yalnız haberi yapan kim olduğu belli değil imzasız haber o yüzden ben pek inanamadım haberin içeriğine..

kuzey55

haber doğru ama hatalı.sadece galip öztürk turgutun takımda kalmasını sağladı.kısaca hem turguttan 1 milyon dolar kazanmış olduk.hemde seneye takımda kalmış oldu.galip öztürk turgutu elimizden alacak değil.sadece yardım için bir isim konulmuş oldu.

YaşarDoğu

@kuzey55
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 May 2010, 14:27:54
Seneye bitince bu ipotek ne olacak? Mal kimin elinde kalacak?

kerem55