Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eLLis

Ne varsa üye olmuş elemanı bırakın eğlensin :P

Tufan

yarın İlkadım bldsporun Trabzonda 3.lige yükselme maçları başlıyormuş o konuda bilgisi olan varmı ?

SSBiz Gençlik

Haftaya pazartesi  ya da salı başlayacak diye biliyorum

YaşarDoğu

Ziraat kupası finaline bakıyorum.İstiklal marşımız Hakan Aysev söylüyor ama bu kadar mı kötü söylenir.

Ayrıca maçtan önce NTV de ropörtaj da garibanlar böyle maçları göremiyorlar gibi , çirkin ,abes , alakasız, aşşağılık bir cümle kuran Hayri Ülgen i kınıyorum.

eLLis

Fenerliler bağırıyo trabzonlular izliyo tribünden bi haberler maç sonu kupayı alırlarsa çiftliğede çıkabilirler

gozgoz yýlmaz

FB çok kötü oynuyor, bu şekilde devam ederse TS kupayı alır, Urfalı olup da GS ve BJKyi tutan herkes Ts tribününe girmiş herhalde. Tezahürat yapamıyorlar zaten. Ama kazanacak gibiler maalesef.

Samsun'da da gövde gösterisi çabaları olur, korkum bu. Bugün birkaç tane formalı TSli de gördüm. Bir de Türkiye'miz, Güiza gibi kazmalara bu kadar para verebilecek kadar zengin bir ülke mi? Yazık, günah valla...

eLLis

Trabzonlular giymiş formaları geziyor dışarlarda bizim öz Samsun gençlerine Samsunluluğu iyi aşılamamız lazım buda ancak güçlü bir tribünle olur inşallah oda olacak

eakgül55

yazık gerçekten bir fb li kadar üzüldüm ts nin o kupayı almasına kim koyarsa koysun trabzona koysun

Fecr_55

Iki takiminda birbirinden farki yok benim gözümde..Ne o alamadi diye üzüldüm, ne de digeri aldi diye sevindim..
Inanin, gram kiskanclik yok icimde, kiskanamadim hatta, kimi kiskanayim ki, biz zaten kupamizi armamizda tasiyoruz, kimsede olmayan bir kupamiz var..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: emre_s_55 - 05 May 2010, 22:07:04
yazık gerçekten bir fb li kadar üzüldüm ts nin o kupayı almasına kim koyarsa koysun trabzona koysun

yok o kadar da üzülme, kim alırsa alsın ama sen öyle bi benzetme yapma ;)

**KaR6**

sene basından bu yana kupayla ilgili tek söylediğim fener almasın kim alırsa alsındı.. öyle de oldu, makaraya devam işte napalım..

Dinçer Bektaş

vallaha fenerlilerle dalga geçtiğimemi sevinsem yoksa trabzonun almasına mı üzülsem bilmiyorum  :o

erkutdem55

Yarın Trabzonda toplantım var,kesin kutlamaları falan da görcem,bendeki şansın içine.....Samsunspor rozetini takacağım,artık dayak yersem yarın akşam yazarım :)Zaten Yaşardoğu kardeşimle ilk TS deplasmanına gidiyoruz,önceden ufak bir staj olur benimki  8)

YaşarDoğu

Abi , sınırları zorlamkta üstüme yok diyorsun helal olsun >l< >l<

yalnız oranın halkı maç günlerinde kendilerinden geçiyorlar , normal zamanlarda pek bişi yaptıklarını zannetmem.

O günlerde gelecek abi, omuz omuza girecez Trabzona :D :D

sersa

Kiliseden mecidiye ye inen caddenin başında dev bir ts bayrağı var >:(