Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

55 tane oyum olsa hepsini Ahmet'e veririm boğazımız patlayana kadar bagırıyoruz Ahmet olmasa takım gelmicek neredeyse tribüne..

**KaR6**

akan abiye inat, forza adem ;D

go home ahmet şahin ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 May 2010, 19:53:24
bana göre yılın futbolcusu adem alkaşidir.. sezon basından beri sürekli mükemmel olmasa da vasatın altına düşmedi, standardını korudu.. ahmet şahin ikinci yarıda dahil olmasaydı ona verebilirdim oyumu..

Mustafa seni anlıyorum görüşlerine saygı duyuyorum ama seni kınıyorum ..Yazıklar olsun..Sana hiç yakıştıramadım... cık cık cık...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 May 2010, 19:58:02
akan abiye inat, forza adem ;D

go home ahmet şahin ;D

Bak bunu görmeden yazmıştım..Hakkatten yazıklar olsun.. Ademi döverim bak burda senin yüzünden görürsün :):)

**KaR6**

ahmet şahinden forma sözü aldıgın için ahmete bu kadar sahip çıkmanı anlıyorum tabi abi, problem değil..

SSBiz Gençlik

Akhisar Belediyesi ile Güngören Belediyesi  Bank Asya 1. lige çıkmıştır...

babasamsunlu

hahahahha :):) tam çamurcusun ama yemezler..biz formaya değil Ahmete hastayız  :D :D :D :D

Forza Ahmet Şahiiinnn

Kais

Kais

Ahmet Şahin'in Konya maçından sonraki forması bende :D

emre

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 May 2010, 20:00:36
ahmet şahinden forma sözü aldıgın için ahmete bu kadar sahip çıkmanı anlıyorum tabi abi, problem değil..

ahmet formasını baskasına verdi. :D adam fenerli çıkartırdık formasını samsunspor forması verdik.maç çıkışında ahmet den formayı almış bize gösteriyor  >:(

**KaR6**

Alıntı yapılan: emre55 - 02 May 2010, 20:03:12
ahmet formasını baskasına verdi. :D adam fenerli çıkartırdık formasını samsunspor forması verdik.maç çıkışında ahmet den formayı almış bize gösteriyor  >:(

o adam akan abinin emmoğlu işte, bu sırrı da böylece ortaya cıkarmıs olduk :D

emre

vazgeçtim vermiyorum ahmet'e oyumu  :P   ;D

babasamsunlu

hahhaah..çirkef mustafa sen git evi topla..bende acıyorum burda yazık yavrucğa diye :):)
işi gücü çirkeflik işte :):) beter ol gar6 :):)

YaSeF55

Alıntı yapılan: cgr - 03 May 2010, 23:59:49
Yeni eve geldim. Ciftlikte saat 23:00 olmasına ragmen uzun konvoy vardı. Ayrıca bugun Diyarbakır Ocakbaşına saldırmışlar doğru mu acaba  ?

bende öle duydum şimdi..Sivil polisler Silah çekerek karşılık vermişler

Jnr.Serkan

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000480369050

Formamızı yakan eleman.buldum şerefsizi :) özelden sövmek isteyen olursa diye verdim.haykırın içinizde kalmasın