Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmez beyler, hebelüp blebüp...  :P :D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 April 2010, 20:31:07
Az önce Çiftlik'teydim bomba ihbarı vardı çiftliği yaya ve araba trafiğine kapamışlardı.

İstim üstünde Karadeniz, biz daha çok duyuyacağız bunları malesef..  :(

Akyol

Bir bilgi var mı acaba son durum hakkında?

sersa

Ahmet Türk'e Samsun'da yapılan yumruklu saldırının ardından Ladik ilçesinde 2 polis memurunun şehit edilmesi halkı tedirgin etti. Vatandaşlar gördükleri şüpheli paket ve çantaları içinde bomba olma ihtimaline karşı polise bildirirken, polis her türlü ihbarı değerlendiriyor.

Bu akşam saat 20.00 sıralarında şehrin en işlek caddesi olan İstiklal Caddesi İş Bankası yanında kaldırım kenarına bırakılan çöplerin yanında deri bel çantasını fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bomba İmha ekipleri şüpheli çantaya müdahale ederken, polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Fünye ile patlatılan çantanın boş çıkması, polise ve vatandaşlara derin nefes aldırdı.

SametYılmaz55

bayern şampiyonlar liginde finalde.sezonun en büyük süprizlerinden birine imza attılar bana göre

samsunmania

Alıntı yapılan: recep55 - 27 April 2010, 18:01:15
vayyyyyyy özel derken :D :D

Baba için kötü senin. Aramızda dostane bir ilişki var. Hem de seviyeli bir ilişki. ;D ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 27 April 2010, 19:34:45
Sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmez beyler, hebelüp blebüp...  :P :D

Seviyorum dostlar seviyorum uleeeeeyn. ;D ;D
Hebertruejejlkjdhcdhsdf

Burak

buca maçında bizimde şirinlerle yaptığımız sonunda şimşekler diye bağırdımız tezahüratı buca maçının özetinde duydum bu hafta bunun orijinali kime ait bilen varmı???

Recep

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 27 April 2010, 23:16:12
Seviyorum dostlar seviyorum uleeeeeyn. ;D ;D
Hebertruejejlkjdhcdhsdf
seviyorum sizi dostlar derken bile alt paragrafta Yaşar Doğuya özel bir şeyler anlatmış ;D ;D

AntZ

Alıntı yapılan: recep55 - 29 April 2010, 20:30:35
seviyorum sizi dostlar derken bile alt paragrafta Yaşar Doğuya özel bir şeyler anlatmış ;D ;D

Yok abi o eyyafyallayöküll ün kardeşi bizim yeni yanar dağın adı   :)

YaşarDoğu

Alıntı

Havza'nın Sondaj Mahallesi Huzurevi arkasındaki arazide Ahmet Kaya tırmıkla çalıştığı sırada ortaya bir cisim çıktı. Tırmığın toprak üzerine çıkardığı metal cismi gören çiftçi, traktöründen inince gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Kaya, çarptığı cismin bir mermi olduğunu anlayınca polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçlerinin yaptığı incelemede cismin patlamamış bir havan mermisi olduğu belirlendi. Gerekli güvenlik tedbirlerini alan polis, olay yerine bomba imha ekiplerini çağırdı.

Haydaa, la ne oluyor Samsuna, Allah sonumuza hayırlı etsin.

beşnumara

arkadaş o ne yağmurdu yaaa evi zor kurtardık valla :) inanılmaz bir yağmur vardı bugün adanada.her taraf sular seller altında.zemin katlarda oturanlar yandı bugün.

samsunmania

Alıntı yapılan: recep55 - 29 April 2010, 20:30:35
Alıntı yapılan: Ant55 - 29 April 2010, 21:41:15
Yok abi o eyyafyallayöküll ün kardeşi bizim yeni yanar dağın adı   :)

İşte cevap bu. Hemen yanlış anlamayın canım.

emre

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 April 2010, 17:42:43
arkadaş o ne yağmurdu yaaa evi zor kurtardık valla :) inanılmaz bir yağmur vardı bugün adanada.her taraf sular seller altında.zemin katlarda oturanlar yandı bugün.

antep te öyleymiş istanbul günlük güneşlik.. :)

babasamsunlu

Herkeslere günydın..Sitede muhabbeti geçtimi bakmadım ama bir konuyu dile getireim..

Dün akşam Ntvsporda bir program vardı..Orada son 40 yılda şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan bahseden Mehmet Demirkol "son 40 yılda sadece Trabzon ve Eskişehir vardı" diye bir yorum yaptı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/24928012/ BU ADRESTEN YAYINI İZLEYİN...

Ben gerekli tepkimi düzgün bir üslupla      mdemirkol@hotmail.com  mail adresine ilettim..Sizlerde izledikten sonra tepkinizi verin arkadaşlar..Unutulmuşluk diz boyu.En değme spor yazarları bile bizi unutuyor..Tepki verelim herşeye..