Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

55cem55

ya o değildee bursayı nasıl kıskanıyorum bilemezsiniz onların yerinde biz olsak deyip duruyorum...arkadaslara izletiyorum bizim tribün koreografisini felan hepsinde bi şok olma durumu oluyor..kanka siz hangi ligde oynuyonuzda bu taraftar ve böyle bi tribün showlarınız var diyo bursanın yerinde olsanız neler yapardınız tahmin edemem diyor...ben de üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum...şimdi millet bana hastasın deyip duruyor bende al tek ben değilim diyorum işin içinden çıkıyorum bu şekilde anlatmanın kolay yolu:)

berkay55

kupayı alanada alamayanada koyan koysun

sadece55

Alıntı yapılan: 55cem55 - 06 May 2010, 13:38:09
ya o değildee bursayı nasıl kıskanıyorum bilemezsiniz onların yerinde biz olsak deyip duruyorum...arkadaslara izletiyorum bizim tribün koreografisini felan hepsinde bi şok olma durumu oluyor..kanka siz hangi ligde oynuyonuzda bu taraftar ve böyle bi tribün showlarınız var diyo bursanın yerinde olsanız neler yapardınız tahmin edemem diyor...ben de üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum...şimdi millet bana hastasın deyip duruyor bende al tek ben değilim diyorum işin içinden çıkıyorum bu şekilde anlatmanın kolay yolu:)

Bursa taraftarı ve şehiri kadar olamadığımız için zaten onların yerinde değiliz...

YaşarDoğu

Biyerde bi köşe yazısı buluyorsun, konu Samsunspor.Yazmıs bişiler.o kadar yavan ki , yal gibi .

Adamı araştırıyorsun adam istanbul yalakası çıkıyor.Dimağımın almadığı ise çifttakımlılar söz sahibi iken bizim gibiler cesuryürekliler arkaplanda kalıyor.

Burak

bursaspor maalesef bizden ilerde bursastore ları olsun tv leri olsun biz bir errea yı bile ayakta tutamadık ne yazıkki sivas şampiyon olsaydı çok üzülürdüm geçen sene fakat bursa olursa bişe diyemem her ne kadar 5.şampiyonun samsun olmasını istesemde...

55cem55

genele bakılırsa samsunspor bursaspora göre türk futboluna çok daha fazla damgasını vurmuş bi takımdır..bursanın en buyuk avantajı şehrin konumundan kaynaklı sanayi potansiyelidir adamların bi dünya iş adamı varki bunların hepsi birbirinden zengin tabi şehircilikte ön planda olunca bursasporda bunda ihya oluyor..samsun bu konuda zaten dezavantajlı bi durumda işadamlarımızdada şehircilik bilinci olmayınca ne yatırım oluyor ne samsunspora katkı...tabiki olur storeları felan zaten tekstil kenti bizde bi, tane avm var adamlarda bizdeki avm yi içine alacak buyuklukte 20 tane var..bizdeki uydu kanalı ordu kökenli trabzon reklamları yapar onlarda adamlar kendi spor kanalını kurar eyvallahı olmaz kimseye...ama işte ne olursa olsun samsunspor bu haliyle yine taraftar acısından onlardan çok dahaii neden onlar bizim durumumuzda olsaydı bu taraftar potansiyelini bulacaklarını sanmıyorum...

eLLis

Ben böyle şanlı maziye sahip olmamıza rağmen eskişehir bursa gibi takımlar gibi gündemde yer alamıyoruzya ona yanıyorum eskişehir 70 lerde şampiyonluğa oynamış biz ise 80lerin sonunda herkez gider eskişehiri örnek verir şampiyonluğa en yakınlaşmış takım diye bursa kendini 5. büyük ilan eder keza alt liglerde olmasına rağmen göztepede çok büyüktür milletin ağzından düşmez 2 ligde 10 bin kişiye oynuyor diye kocaeli sakarya o şekil en az bu takımlar kadar zamanında Türkiyeye damgasını vurmuş çoğundan fazla süperligde oynamış lider kalmış Samsunspor kimselerin aklına gelmez...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: eLLis - 06 May 2010, 15:30:03
Ben böyle şanlı maziye sahip olmamıza rağmen eskişehir bursa gibi takımlar gibi gündemde yer alamıyoruzya ona yanıyorum eskişehir 70 lerde şampiyonluğa oynamış biz ise 80lerin sonunda herkez gider eskişehiri örnek verir şampiyonluğa en yakınlaşmış takım diye bursa kendini 5. büyük ilan eder keza alt liglerde olmasına rağmen göztepede çok büyüktür milletin ağzından düşmez 2 ligde 10 bin kişiye oynuyor diye kocaeli sakarya o şekil en az bu takımlar kadar zamanında Türkiyeye damgasını vurmuş çoğundan fazla süperligde oynamış lider kalmış Samsunspor kimselerin aklına gelmez...

Gelecek gelecek o günlerde gelecek Allahın izni ile.....

kuzey55

evete bende bunu merak ediyorum acaba sebebi nedir? benim mantığım almıyo

gurbetçi55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 May 2010, 17:32:14
evete bende bunu merak ediyorum acaba sebebi nedir? benim mantığım almıyo
aynen hle  o foxtvde bi karı yok mu bursa eskişehir maçında anadolunun iki büyük devinin maçı demesi yok mu fitil ediyo beni

umit

Alıntı yapılan: sersa - 06 May 2010, 13:02:57
Kiliseden mecidiye ye inen caddenin başında dev bir ts bayrağı var >:(

Bugün okula(TBAL) giderken ben de gördüm o bayrağı.Kafayı yiyecektim bütün gün.
Peki o bayrağın indirilmesi gerekmez mi ?

ahmetsefa55

dün de kupa macından sonra rıdvan bu ulkede kupalara cok yaklasan anadolu takımları oldu fln dedı bı kac tane saydı kayserı bıle dedı hatta genclerbırlıgını bıle saydı o kadar ıcten bekledım kı samsunspor demesını ama solemedı gercekten unutulmusuz

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 06 May 2010, 18:18:44
dün de kupa macından sonra rıdvan bu ulkede kupalara cok yaklasan anadolu takımları oldu fln dedı bı kac tane saydı kayserı bıle dedı hatta genclerbırlıgını bıle saydı o kadar ıcten bekledım kı samsunspor demesını ama solemedı gercekten unutulmusuz

E kardeşim, Samsunspor olarak "arkayı Fenerler", taraftarına adamları kurban diye atarsan, 4 lig maçının 2'sini 4-0, 2'sini 1-0 kazanıp, üstüne bir de kupadan eler ve 9 resmi maçın yalnızca birini kaybedersen rıdvangillerin takımına, saymaz tabii... ne de olsa kötü anılar bastırılırmış :)  :D

gurbetçi55

Alıntı yapılan: samsuni - 06 May 2010, 18:21:37
E kardeşim, Samsunspor olarak "arkayı Fenerler", taraftarına adamları kurban diye atarsan, 4 lig maçının 2'sini 4-0, 2'sini 1-0 kazanıp, üstüne bir de kupadan eler ve 9 resmi maçın yalnızca birini kaybedersen rıdvangillerin takımına, saymaz tabii... ne de olsa kötü anılar bastırılırmış :)  :D
çok haklsın günümüz avrupası osmanlıdan yediği tokatların acısnı türkiyeden çıkarmaya çalışıyo ist takımlarıda bizden yedikkleri tokatların acısını bizi sindirerek çıkartmaya çalışıyo