ERCİYES MAÇI-GÖRSEL ŞOV

Başlatan edmontdante, 09 April 2010, 19:26:04

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 April 2010, 07:19:22
Eee herkes uyuyor mu canlanın milleeettt >l<

Sıpa görmüyo musun online kimse olmadığını  :D Buraya yazarak mı uyandırıyosun milleti  :D :D :D

Günaydın ey halkım (Sadece Akyol55  :D)

Dartagnan

günaydin ali noldu ruyanda mi gordun la?

sercan5592

inş güzel iş cıkcak
iyi fotolar ve videolar cıkar umarım ortaya

celebi

günaydın yeni uyandım oğlumla birlikte maça gidiyorum ;)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: celebi - 11 April 2010, 13:38:00
günaydın yeni uyandım oğlumla birlikte maça gidiyorum ;)

Emmoğlu Samsundamısın ?

sercan5592

Ollivanders

sercan5592

sadece55

yoğunluk yetmedi sanırım statta

Ollivanders

Yogunluktan ote butun balyalar dagıtılmıs. Megafonla ne yapılacagı nasıl yapılacagı anlatılmıs ancak bizim taraftarımızın bir kısmı futbolcular cıkarken atmıs. bu yuzden yapılamadı.

edmontdante

11 April 2010, 17:22:53 #86 Son düzenlenme: 11 April 2010, 17:26:00 edmontdante
Bu benim bu tribünlerde katıldığım son organizasyondu.Jübile.
Anladım ki Adana maçında gerçekleştirdiğimiz koreografiyi şansa becermişiz.
Bizim insanımızla bu tarz işleri gerçekleştirmek çok zor.
Herkese tek tek anlatmamıza ve yapılan anonsta TÜRKÇE olarak başlama düdüğüyle birlikte atılacağı  söylenmesine rağmen takım sahaya çıkarken konfetiler sahaya atıldı.
En üzücü olanı ise bunca emeğin hiçe sayılması,ukala ifadeler,umursamaz davranışlar.
Ben zaten atmayacağım diyenler,alıp cebine atanlar,sağdan soldan toplayanlar ve hatta alıp 56'larda,Bulvar'da atanlar.
O ukala lavuklar bundan sonra babayı görürler o tribünde.

Umduğumuz gibi olmamasına rağmen yine de tribüne bir hava katmayı  becerdiğimiz kesin.Başından sonuna içinde olan Koçyiğit Ticaret camiasının güzel insanlarına,sitenin ilgisiz kalmayan bir elin parmaklarını geçmeyen üyelerine teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun.

celebi

LisandroLopez

Samsun halkına göre değil Bu işler..

Jnr.Serkan

güzel oldu ama bir grup bölüm çok erkenden attı kağıtları havaya.peşine öbür taraf atınca bi ahenk olmadı.Güzeldi ama beklenilen gibi değildi.bugün takım kötüydü ama şuda bir gerçekki tüm tribünler sınıfta kaldı