ERCİYES MAÇI-GÖRSEL ŞOV

Başlatan edmontdante, 09 April 2010, 19:26:04

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

inşallah herşey planlandığı gibi olur keşke Samsunda olabilsem yardım etsem zalim gurbet ayırıyor işte adamı.başarılar şimdiden herkese.emeği geçen herkesin ellerine yüreklerine sağlık

edmontdante

Rize maçı maraton tribünü.Buca ve Hacettepe maçlarına ait resimleri elinde olanlar eklerse iyi olur.

Ollivanders

09 April 2010, 21:35:01 #32 Son düzenlenme: 09 April 2010, 21:36:43 Serpico55

bu hacettepe abi

edmontdante

Bize biraz daha kırmızı ve beyaz kağıt gerekiyor maraton altı da işin içine katmak için.Bana kalırsa kesin katmalıyız.Hadi beyler 5 lira 10 lira : ))

Ollivanders

abi ben veririm para ancak gelince odeyebilirim :)

Tufan

tahminim maratonun yarısı belki biraz daha fazlası dolu olur. abi öyle olunca insanlar ortaya yığılıyor kenar boş kalabilir üst köşelerdeki kırmızı yerler boş olucaktır onu göz önünde bulundurmak lazım.

edmontdante

Bügün verdiğimiz sipariş maraton üstü 5 parçaya ayırırsak , SBÇ nin bulunduğu kısım ile her iki yanını tam karşılıyor.En dış kısımları ise yarıyarıya karşılıyor.
Ancak maraton alta kesinlikle yetmiyor.

ahmetsefa55

rızespor macına bakılırsa ortadakı 3 bolme full gerısınde bosluklar daha fazla bu macta boyle bır trıbun olacagını dusunursek ust taraf ıcın yapılan kartonlardan artma olur bunlarda alt tarafa verılebılır dıye dusunuyorum ama abılerımız en ıyısını bılırler maddı manevı destek verenlerden allah razı olsun

doðan

haydaaaa
la iki, gün yok olduk gene ayaklanmışınız , rahatsızsıznız abi siz yaaa
daha doğrusu rahatsızız abi biz yaaa
la birader tehlike arz ediyoz artıkın shov falan ...

sizle her yola varık aga her türlüüüü

edmontdante

Fazla konuşma sen duygusallıktan bahset

doðan

Alıntı yapılan: edmontdante - 09 April 2010, 23:37:40
Fazla konuşma sen duygusallıktan bahset

birader sanki bizi bilmiyomuşun gibi hallederiz üstümüze düşeni :)) ;D

edmontdante

Hesaplamaları yaptım.
Maraton üstü direkleri kullanarak  5 e ayırdık.

1-Orta kısım (SBÇ nin bulunduğu yer) -beyaz-800 kişi
2-Ortanın Yanları - kırmızı-1600 kişi
3-Dış kısımlar-beyaz-Kısmen dolu olacağını düşünürsek (yarıyarıya) toplam 800 kişi

Maraton alt-Yukarıdan aşağı maksimum 10 sıranın dolu olacağını kabul edersek

1-Orta kısımda pankart açılacak-beyaz-400 kişi
2-Yanlar-kırmızı-1000 kişi
3-Dış yanlar-beyaz-400 kişi

Toplam  5000 kişi.5000 kişinin stadta olacağı  garanti zaten.

Orta ve yanlarında görüntünün yoğun olacağı kesin.Dış kısımlarda ise beyaz destek verici olur.

Bugünkü sparişler sadece üst kısım içindi.Bu nedenle biraz eksiğimiz var.Yarın bunları tamamlarsak maraton altı da işin içine katacağız

edmontdante

Şaka kardeşim ama hep mehmet Abinin işleri bunlar aklıma girdi.Biz de zaten hazırda bekliyormuşuz

sadece55

Bu sene bayağı bir öğrenci okulu bitiriyor...Bu güzel bir gelişme ben dahil bayağı sayı var...Artık ekonomik olarak daha güçlü olabileceğiz..Ve daha da güzel organizasyonlar çıkacaktır...Bu yolda büyük emekleri geçen abilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz...İZİNİZDEYİZ inşallah:)

edmontdante

Beyler aksama dogru kagıtları balyalamak ıcın yardıma ıhtıyacımız olacak.yer bızım depo 5419585500 dan ulasabılırsınız.