ERCİYES MAÇI-GÖRSEL ŞOV

Başlatan edmontdante, 09 April 2010, 19:26:04

« önceki - sonraki »

edmontdante

Bu arada malıyet 250 lıra.gorelım bagısları

SSBiz Gençlik

Hayırlısıyla oluruz yerimizde... >l<

Akyol

SSBiz Gençlik

Tüm içtenliğimle dualarım bizimle... >l<

"Haydi Samsunspor, yüksel o yerlerden; yüksel ki yüzümüzde güller açsın..."

RT55

E.SEVER SİZİ BİR GÜN BOŞ BIRAKMAYA GELMİYOR ARKADAŞ SÜREKLİ PROJE..SÜREKLİ PROJE-Bİ GÜN İNTERNETE GİRMEDİK OLANLARA BAK-SONUÇ ;TABİKİ FİZİKİ YARDIM ZOR AMA DUYGUSALLIĞA EVET..(BU ARADA APO VE MEMETLE BAŞKA KONULARDA KONUŞMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM) ;D

RT

doðan

Alıntı yapılan: RT55 - 10 April 2010, 10:46:55
E.SEVER SİZİ BİR GÜN BOŞ BIRAKMAYA GELMİYOR ARKADAŞ SÜREKLİ PROJE..SÜREKLİ PROJE-Bİ GÜN İNTERNETE GİRMEDİK OLANLARA BAK-SONUÇ ;TABİKİ FİZİKİ YARDIM ZOR AMA DUYGUSALLIĞA EVET..(BU ARADA APO VE MEMETLE BAŞKA KONULARDA KONUŞMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM) ;D

RT

haha haa
merak ettim ben bu başka konulaı  :D

RT55

DOĞRUSU BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM....

RT

edmontdante

Mudurum ben de merak etmeye basladım sımdı.
Bu arada balyalama ısını hallettık.dagıtım ıcın yarın ne yapacagımızı yazacagım

YaşarDoğu

Engin Abi , karton için depoya geliyoruz mu şimdi?

Akyol

Balyalama işlemi tamamdır direk orda hallediyoruz, akşam halı sahada detayları konuşuruz...

SaLvo

vayy arkadaş ya küme düşmemeye oynuyoruz taraftara bak demek ki şampiyonluğa oynasak neler yapıcaz  >l< >l< Helal olsun.

Dartagnan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 10 April 2010, 12:10:04
Balyalama işlemi tamamdır direk orda hallediyoruz, akşam halı sahada detayları konuşuruz...

la haci niye haber vermiyosunuz aramiyorsunuz ? bak bu gidisle dualarim sizinle olacak !!!:)

Akyol

Sercan

Helal olsun size. ;) ;) Yavuz msn ye gelsene  :P :P :P

Akyol

Dualarınızla ayaktayız  :-*  Yahu arkadaş bişe soracaz adam filmden kafasını kaldırmıyor ki hayret yaa :D