ERCİYES MAÇI-GÖRSEL ŞOV

Başlatan edmontdante, 09 April 2010, 19:26:04

« önceki - sonraki »

edmontdante

Erciyes maçında  maraton tribününde bir organizasyon planladık.Yine anlık gelişen bir durum.Pankartı tamamlayıp Koçyiğit Ticarete gittiğimde  Apo  abi kullanılmayan kağıtları keserek balya  haline getiriyordu Erciyes maçı için.200-250 adet hazırladık.Daha sonra konu konuyu açtı en sonunda da plan büyüdü tabiki.

4000 adet kırmızı 4000 adet beyaz A4 kağıt hazırlatıp bunları 125 li balyalar haline (2x7 ebatlarında)  getirteceğiz.Bu durumda 3000 adet civarında balya olmuş oluyor.Bunu maraton üst tribününe  20 sıraya kırmızı 20 sıraya beyaz olmak üzere dağıtacağız.Yani havaya atıldığında çubuklu forma görüntüsünü yakalamayı hedefliyoruz.Alt kısımda da pankartı açacağız.İstiklal marşı ile balyalar atılacak ve aşağıda pankart açılacak.Şimdilik düşünülen bu.

SEVDAN BİR NEFES GİBİ,ÇEKMEZSEM ÖLÜRÜM[21x2 m ]

mehmet yılmaz

ayrıntıları yarın konuşalım abi, ne yapacağız, nasıl yapacağız? erkn mi gidilecek yine vs.?

Dartagnan

yine ne olacak ? ben jubile mi yapmıstım be abi:)

**KaR6**

inşallah o kalabalık sağlanır yine maratonda, fikir kalite, öpüyorum ellerinizden..

edmontdante

Bu kez sadece üst tribüne dağıtılacağı için daha kolay olacak.Ama yine de Pazar günü stada erken gideceğiz.Müsait olan arkadaşları yardıma bekliyoruz.Tabiki milleti de organize etmek lazım.Maç başlamadan atanlar yada alıp sağa sola götürenler olacacaktır.Br megafon ve megafonla talimat verecek birisi süper olur.İnanç bu işi halledebilir diye düşünüyorum.BU sefer pankartı altta sabitlemeliyiz.

16 SS 1965

Çekirdekçileri Stada Almayın  :( ;D

LisandroLopez

Eğer gerçekten gerçekleşecekse ki öyle görünüyor , Tüm Samsunspor taraftarına iletmek lazım ki maç günü sıkıntı yaşanmasın..

Dartagnan

Alıntı yapılan: edmontdante - 09 April 2010, 19:37:55
Bu kez sadece üst tribüne dağıtılacağı için daha kolay olacak.Ama yine de Pazar günü stada erken gideceğiz.Müsait olan arkadaşları yardıma bekliyoruz.Tabiki milleti de organize etmek lazım.Maç başlamadan atanlar yada alıp sağa sola götürenler olacacaktır.Br megafon ve megafonla talimat verecek birisi süper olur.İnanç bu işi halledebilir diye düşünüyorum.BU sefer pankartı altta sabitlemeliyiz.

abi yine aynı sayıyı yakalarsak ust tarafta  bu ısın altından rahatlıkla kalkarız.Ancak bu sefer uyarılara erkenden baslamalıyız.

Ollivanders

Vay vay vay  canlı izleyecegim desenize :D dualarım sizlerle :D

Dartagnan

bu lafı bi yerden tanıyorum sanki:D

16 SS 1965

Stadın Anonsunu Yapan Kişiyle İrtibata Geçmeliyiz Ve Taraftarımızı Bilgilendirmeliyiz Taraftar Gaza Gelsin Stadı Bile Yakarızz >:(

Ollivanders

edmontdante

Adana maçındaki kalabalığı sağlayamayacağımız kesin ama yapılacak işlemin etkisi bu kalabalığı gerektirmiyor.Zaten bizim kemik seyircimiz tribünde yerini yine alacaktır.Balyalar atıldığında tüm maraton tribününden yayılacağı için görüntü güzel olacak kesinlikle.

16 SS 1965

Tv Maçı Gösteriyor Zaten Bizde Tv den İzlerizYine

Dartagnan

bir megafon olsa cogu ısımzı gorecektır ancak  yıne de stad anonscusunu baglamamız lazım onun bılgılendırmesı adana macında gercekten ıse yaradı. bu sefer ust katta denetım daha sıkı olacak .Olur bu ıs buyuk ıhtımal .