Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Fecr_55

Alıntı yapılan: sheva_55 - 08 April 2010, 18:37:46
rizesporlu kendi bilmezler Samsunspor'umuzun formasını yakmışlar.hiç bir şeye saygınız yok bari formanın üstündeki Atatürk'e saygınız olsun

Neden böyle bir kalleslige soyundular peki? Amaclari neymis?

Ollivanders

O da birsey mi ilerleyen resimlerde yere sermişler formamızı  >:( >:( >:( >:(

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 08 April 2010, 18:45:49
Neden böyle bir kalleslige soyundular peki? Amaclari neymis?
valla pek bilmiyorum neden böyle bir şey yaptıklarını.kuyruk acıları var demekki adilerin.2 günde ordusporla kardeş oldular onun verdiği gazla sağa sola sataşıyor şerefsizler.akılları sıra gider yapacaklar.çaplarına bakmadan çok büyük işlere kalkıyorlar.giresun taraftarıyla karıştırıyolar bizi ama yemez.gün gelir devran döner elbet karşılarız bunlarla  tekrar.o kutsal formayı yakmak neymiş görürler o zaman

King Of The North

tepkimizi koyalım arkadaşlar, yüzsüzlüğün şerefsizliğin bu kadarı da olmaz >:(

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 08 April 2010, 18:49:53
O da birsey mi ilerleyen resimlerde yere sermişler formamızı  >:( >:( >:( >:(
onuda şimdi gördüm kardeşim.yemin ettim şimdi ilk gördüğüm rizesporlunun üstünden forması atkısı fark etmez alıp yırtıp yakmazsam benden adisi olmasın

erkutdem55

Bunu Rizede mi yapmışlar??Bende aynı eşofmandan var  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 08 April 2010, 18:53:45
Bunu Rizede mi yapmışlar??Bende aynı eşofmandan var  >:( >:( >:( >:( >:( >:(
orduda yapmışlar bu hafta sonu ordusporla maçları vardı ya orada yapmışlar

babasamsunlu

gülsem mi kızsam mı bi karar veremedim..
Haçan sizin kafalar odun olduğundan anlayamamışsınız rizespordulular...O arma da Atatürk var.Sorsan hepiniz Atatürkçü kesilirsiniz..Onu oradan alıp öyle yakmayı bile akıl edemeyen hamsi kafalılar...
Dünyanız ne kadar dar sizin..Bir çoğunuzun sülalesi Samsundan ekmek yiyor..
OY KOYAYIM O KAFAYA Bİ ODUN DAAA....

Ollivanders

konu ciddiyet kazanması icin acmıstım sildim.

kuzey55

bunun peşini bırakmayalım bence.bütün forumlarda dile getireceğim bunu görsünler bu adamların kahpeliğini

King Of The North

Yazdım o fotonun altına bişeyler ama bu şerefsizlerde utanma ne gezer, ordusporu kendilerine kardeş yapmışlar bir de, dişi rizesporlu var bitane o koymuş fotoları sanırım, onunla tanışmayı isterdim :o

SametYılmaz55

bizler o arma peşinde o renkler uğrunda çok acılar çektik,şehitler verdik.yapılan bu şerefsizlik elbet sorulur birgün

babasamsunlu

sakin olmak gerek..ilk gördüğüm anda bütün tüylerin ayağa kalkıp sinriden mausu nasıl parçaladıysam bende bilmiyorum ama sonra sakinleştim..sonra düşündüm..bu hamsi kafalıları haklı buldum..Bunlar yıllardır hep altımızda beklediler bu günleri..Samsun bi düşssede onalrdan intikam alsak diye..bütün sülaleri yıllardır samsundan ekmek yemiş olmasına rağmen adamları hep adamları EZDİĞİMİZDEN  olsa gerek  bize karşı bi kinleri var..ama sadcee kendi şehirlerinde..buraya geldikelrinde sadece biz kardeşiz Samsun rize dostluğu felan gibi söylemlerin peşindeler..

Neyse takmayın kafaya bi cevabı verilir elbet..Samsunsporumuz sahalarda yıllardır verdi cevabı..Busene bu iki dangalağa yenilmedik yine yenilmeyerek gösteririz onlara..

SAMSUNuLaNN!

ya beyler nerde resimler biri söylesin nerden baktınız